Shopping Guide – Paris !


Som dere sikkert vet har jeg en ny innleggserie her på bloggen, Shopping Guide, hvor jeg deler mine tips til hvor du kan kjøpe sminke i forskjellige byer i verden. I dette innlegget skal jeg skrive litt om hvor dere kan finne bra sminkebutikker i Paris!

Jeg å kjæresten var i Paris julen 2013 og gud som jeg lenger tilbake til denne nydelige byen. Det var lange gater med designer butikker som Chanel, LV, Dior og mye mer. Og vil du ha en pause fra shoppingen anbefaler jeg sterkt Laduree hvor du får kjøpt makroner, kaffe og nøkkelringer.

Men ikke bare har de gode makroner og designer butikker,  Paris er også kjent for gode hudpleieprodukter som fåes hos apotekene (les mer om det lenger nede).

Les også:  «Shopping Guide – London»

Og som jeg nevnte i det første innlegget «Shopping Guide – London» anbefaler jeg at dere skaffer dere metrokort så dere kan ta subwayen så mye dere vil.

Hvor kan man kjøpe sminke i Paris?

Også i Paris vil du finne mange sminkebutikker og apoteker som har sminkeprodukter rundtom, og jeg anbefaler sterkt å stikke innom disse apotekene – Der vil du finne Bioderma som dere garantert har hørt om dersom dere ser sminkevideoer på YouTube. Embryolisse, La Roche-Posay er også veldig populære merker.

Paris har Sephora! Vel, egentlig er ikke det så sjokkerende da Sephora egentlig er fransk. Sephora finner du bl.a midt i Champs Elysee og mange andre steder rundtom i Paris. Litt lenger oppe i den gata (Champs Elysee) finner du en annen stor sminkebutikk med navnet Marionnaud. Du vil såklart også finne MAC Cosmetics i Champs Elysee.

I krysset ved Rou La Fayette og Boulevard Houssmann vil du finne det store kjøpesenteret Galeries LaFayette – Her vil du finne de fleste sminkemerker og minner veldig om Macys i USA. Går du nordover kommer du til gaten Rue Saint Lazare, der vil du finne Lush og Kiko. 

Rue De Temple ligger en stor NYX Professional butikk. I Boulevard Richard Lenoir ligger Paris Berlin som skal ha fantastiske øyenskygger – Har du prøvd dette merket? Det er veldig populært blant svenske makeupbloggere.

Nabogatene Rue de Sévigné og Rue de Turenne vil du finne butikker som CaudalieMAC, Bobbi Brown, Make Up For Ever, Kiehl’s, Diptyque og Kiko.

Det var litt tips om sminkebutikker i Paris – neste innlegg tenkte jeg å skrive litt om Warzawa. Kanskje det kommer New York og Thailand også.. Vi får se hvor populære disse blogginnleggene blir. Uansett så anbefaler jeg Paris veldig, det har masse Sephora butikker, OK pris og ikke minst den franske hudpleieproduktene som du får på apotekene der nede *elsk*.

 

Q: Vil dere ha flere slike innlegg?

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.