Billig sminkekoffert !


For noen år siden da jeg skreiv om min makeup traincase har jeg fått mange spørsmål i ettertid om hvor dere kan kjøpe slike eller lignende i butikk her i Norge, og helst til en billig penge – Så i dag skal jeg dele med dere et supert tips til en billig sminkekoffert dere kan få kjøpt i Norge.

Den gang da jeg kjøpte min sminkekoffert var prisene på de ganske dyre hvis man skulle kjøpe fra USA. Frakten var skyhøy og man måtte regne med toll og moms i tillegg. Så ein dag min kjære satt å surfet etter ny verktøykasse såg jeg denne..

663016b

Jepp, denne låg under kategorien bygg/verktøy på Jula sin nettside, og ikke var den noe særlig dyr heller (379kr).  Denne er jo genial til både deg som er makeupartist som skal ha med deg sminke rundtom eller til deg som kanskje ikke har så mye sminke at du trenger en hel kommode – da kan du bruke denne til å oppbevare sminken din i…

11130001_941988942519265_969321871_n

Jeg stakk likesågodt innom Jula for å ta noen bilder for dere, her sammen med en bilnøkkel så dere får se hvor stor den er. Du kan flytte på skilleveggene og lage små eller større rom etter eget ønske.

Ha en superflott dag videre ♥

 

4 kommentarer om “Billig sminkekoffert !”

    • Ja, ikke sant 😀 Fikk litt «sjokk» når jeg så prisen. For da jeg såg på slike for noen år siden på Yasmo eller noe lignende navn kostet de rundt 800kr ( uten toll) fordi frakten var så høy. Og denne er nett lik de på den nettsiden 😀

      Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.