Konkurranse: Gerard Cosmetics leppeprodukter

IMG_0061
Hei! Håper dere har hatt en fin pinsehelg? Som jeg lovet dere før helgen kommer det nå en konkurranse med premie fra Gerard Cosmetics. Jeg fikk dobbelt med produkter så da velger jeg å gi vekk disse til en av dere lesere !

Håper min blogg-comeback med konkurranse er noe dere vil sette pris på og delta i 🙂

Premien består av to leppestifter i nyansene «1995» og  «Nude «,  to lipglosser i nyansene «Butter Cream» og «Coral Craze» og en «I’m So Blogging This» kopp. Det blir som sagt én vinner som får disse fire leppeproduktene og koppen, og reglene er enkle – jo flere av punktene du gjør jo større vinnersjanse har du.

For å vinne må du gjøre én eller flere av reglene under:

♥ Del dette bildet (link) på instagram, bruk hashtag #Beautyfuzzgiveaway og @beautyfuzz  – 3 lodd.

♥ Følg meg på Facebook og/eller Instagram – 1 lodd, følger du begge får du 2 lodd.

♥ Skriv i kommentarfeltet under hva du ønsker å lese/se på bloggen i fremtiden – 2 lodd.

Det er viktig at du skriver hvor mange lodd du har/hva du har gjort, ditt navn på Instagram/Facebook (dersom du har gjort dei oppgavene som inkluderer instagram/facebook) og at du skriver epostadressa di så jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Konkurransen avsluttes 8.juni og du kan delta så mange ganger du vil.

Så da er det bare for meg å ønske dere lykke til! ♥

 

26 kommentarer om “Konkurranse: Gerard Cosmetics leppeprodukter”

 1. kunne gjerne tenkt meg å se et blogginnlegg om «sommer essentialls», hva du liker best å pleide huden med og din hudpleie rutine? 🙂

  Svar
 2. Så moro med konkurranse! 🙂
  følger deg på facebook og instagram fra før! så da får jeg 2 lodd.
  ønsker å se flere make-up videoer! Både med drug-store produkter og litt mer ekspensive produkter. Du er jo så flink (er ikke smisking.. lol) 2 lodd

  har 4 lodd tilsammen. satse på at karma’n min er bra 🙂

  Svar
 3. Hei hei Malin 🙂
  Eg kunne tenkt meg å sett fleire sminkevideoer av deg, spesielt makeup looks som er litt i vinden no (90talls, grunge osv osv) 🙂 Hadde og vært gøy å sett kass sminkøra og sminkelooks som inspirerte deg at the moment.
  Ellers synst nyte eg bloggen din men kunne ønska du posta litt oftare 🙂
  Eg følge deg på face og instagram, eg har og delt konkurransebildet på instragram pluss eg har lagt igjen ein kommentar om kva eg ønskjer på bloggen din framøve. Då har eg vell 7 lodd tilsammen 🙂

  Svar
 4. Følger deg på facebook fra før!:) ska følge deg på instagram og dele der også…! Jeg vil gjerne se flere tester av drugstore produkter!:) instagram: bbaanngg3
  Facebook: stine ervik

  Svar
 5. Bildet delt på instagram – check = 3 lodd

  Følger deg på Facebook og instagram – check = 2 lodd
  Insta brukernavn : Arenika85, Facebook : Hanna Louise Magnussen

  I fremtiden ville det vært gøy å se mer reviews på både high end og drugstore produkter, flere filmer av forskjellige looker en kan oppnå med forskjellige produkter gjerne både med high end og drugstore alternativer 🙂

  Svar
  • Kanskje lurt å huske på å lege til de to siste loddene også når jeg tenker etter. 7 tilsammen 🙂

   Svar
 6. Delt bildet på instagram, med #beautyfuzzgivewaya @beautyfuzz – 3 lodd, følger deg nå på facebook og instagram – 2 lodd,
  Skulle ønske du kunne dele flere videoer med how to makeup, eller hvor da kanskje snakker om hudtyper eller lignende. – 2 lodd.

  7 lodd tilsammen 😀
  Ta gjerne en titt innom bloggen min også 🙂 bloggdet.blogg.no

  Svar
 7. Gjort alt, så 7 lodd på meg! Ønsker å se mer sminkevideoer til ulike anledninger:)
  fks. party/hverdags/jul/nyttår/konfirmasjon 🙂

  facebook: maja eklund
  instagram: maajaeklund

  Svar
 8. følger deg allerede på facebook og følger deg nå på instagram 🙂
  jeg har gjerne lyst til å se flere «how to» sminkelooker inspirert av forskjellige kjendiser eller årstider, itillegg til mer reviews av produkter du bruker og prøver

  Svar
 9. Følger deg allerede på facebook (Nadine Bratholmen)

  Kanskje du kan skrive om dine favoritt vår/sommer blusher? Ser selv etter en helt korallfarget blush, og trenger tips 🙂

  Svar
 10. Herlig med konkurranse! 🙂
  Har fulgt deg på både Facebook og Instagram flere år nå:) 2 lodd, delt bilde på Instagram med #Beautyfuzzgiveaway @beautyfuzz, jeg heter Lindajs25 på Instagram. 3 lodd.
  Ønsker å se flere videoer, synes du er så flink og inspirerende! Sminkevideoer, makeup collection, favoritter, produkt anbefalinger, innkjøp, hadde jo vært moro å sett litt klær & mote også, men det er mer enn bra nok med beauty altså 🙂
  Da tror jeg jeg har 7 lodd! 🙂

  Ha en fantastisk Onsdag <3

  Svar
 11. Følger og delte bildet 😀

  Nydelige produkter :0 hadde vert gøy med sommer inspo på hår, sminke og klær . Aldri feil med inspirations inlegg. <3

  Svar
 12. Innhenter 7 lodd (lykketallet mitt så krysser fingrene). Jeg (oslostudent) følger og regrammet på insta, følger på facebook og ønsker å lese enda mer sminke, gjerne et innlegg om hva man burde putte i kurven (og hva man burde unngå selv med store rabatter) når man freser gjennom taxfree nå når storsesongen nærmer seg!

  Svar
 13. 4 lodd. Jeg ønsker å lese mer om test av sminke. Produkter som er mulig å få tak i, i Norge. Test av hudpleieprodukter som en får kjøpt i hudpleiesalonger. En uavhengig stemme, da jeg opplever at de som jobber der ønsker salg av sine produkter og ikke nødvendigvis det som passe meg. Takk for kjekk blogg med masse gode tips. Kristine:)

  Svar
  • Yey, det kom fort 😀 du nevnte i samme innlegg at du hadde en annen «holy-grail»-foundation. Kan du lage et innlegg om hva du har som favoritt-foundations for tiden? Gjerne fra flere prisklasser!
   6 poeng 🙂

   Svar
 14. Skulle gjerne sett fler sminkevideoer samt tips til sminke for folk med forskjellige hudtyper f.eks. fet hud.

  Følger deg allerede på facebook og følger deg nå på instagram. Har 7 lodd til sammen . Krysser fingrene! 🙂

  Svar
 15. Vil gjerne se flere sminkevideoer fremover, synes det er veldig spennende å se på, samt lærer mye av det da jeg ikke er noen mester på sminke. Jeg har også likt facebooksiden din, så blir altså til sammen 3 lodd!
  Mailen min: Lisa_stormo@hotmail.com
  Klem Lisa

  Svar
 16. Så glad for at du skal kjøre en ny runde med favorittene dine. Det synes jeg er veldig spennende lesning, og det gir mange gode tips.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.