Glossybox – Februar og Mars 2015

IMG_0022
I dag kommer det to Glossyboxer i ett innlegg, Glossybox for Februar og Mars 2015. Glossybox er et abonnement hvor du hver måned får en boks med 5-6 fulle eller store travelsize produkter. Et slikt abonnement koster 179,- per måned, men skriver du omtaler på Glossybox.no kan du samle opp poeng som du kan bruke på å få en gratis boks.

Les også: Andre Glossyboxer.

Boksen fra februar måned heter Shades of Love og er inspirert av kjærligheten og Fifty shades of grey.

IMG_0026

I denne boksen fikk vi to frisørprodukter, L´Oreal Professionell Mythix Oil Souffle d´Or shampoo og balsam, i travelsize. Dette er en pleiende og styrkende hårpleieserie med bl.a argan olje. De inneholder gullpartikler som skal gi en skimmereffekt til håret – Disse gleder jeg meg til å teste ut og vil mest sannsynligvis bli brukt de gangene jeg skal ut på byen og vil ha litt kul effekt i håret. Fikk også en liten sample på hårolja fra samme hårpleieserie, Mythic Oil.

IMG_0028

IMG_0029

Man fikk også en ansiktstoner fra Kueshi, en mineraløyenskygge fra MARSK i fargen 50 Shades. En rosa blush i løspudderform som har en litt annerledes applikator (en slags puff) og til slutt en leppebalm fra Naked Lips.

Denne månedens boks er jeg mest fornøyd med hårproduktene, resten er helt «mjaaa, ok». Denne boksen har en totalverdi på 450kr, men man betaler 179kr, og man får også med to store deluxe sample av frisørsjampo og balsamen.

Denne boksen får en: 3139_sideways-thumb_big

 

Så har vi boksen fra mars, kalt Bold Beauty, hvor di fortsetter «temaet» fra forje måned.

IMG_0023

I denne boksen får vi hårkuren til Mythic Oil hårpleieserien som nevnt over – Denne lukter fantastisk! De fortsetter med å imponere ved å ha enda et MakeUpStore produkt *Hurra!* Denne gang en nydelig leppestift i fargen 104 Sheer.

Så får vi med en stor tube med Naobay Moisturizing Peeling, en skrubb til ansiktet som også gir fukt og har en beroligende effekt. Andre ting som man får i denne boksen er bl.a en Mineraløyenskygge fra Glazel Visage i fargen Glazel – den kan minne litt om MAC Naked pigment bare mer glitter, så denne kommer nok jeg til å like!

IMG_0024

IMG_0025

Så til slutt ligger det også en flytende eyeliner fra Elizabeth Mott og enda en liten tester på hårolja fra Mythic Oil. Med i denne boksen ligger det også et gavekort på 100kr fra Bangerhead og en gratis «brynformingstime» fra MakeupStore,.

Alt i alt kan jeg si at jeg er kjempefornøyd med denne månedens Glossybox! Man får 4 fullsize produkter til en verdi på 536,- og en stor deluxe sample av hårkuren, men betaler 179.

Jeg gir denne (uten tvil) en: 4722_thumbsupo

 

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

 

Q: Hvilken av produktene er dere mest spent på/liker best?
Ha en superflott mandagskveld!

2 kommentarer om “Glossybox – Februar og Mars 2015”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.