Sminkevideo: Summer party

IMG_8279
Lenge siden jeg har laget en sminkevideo nå, og rett før jul kjøpte jeg et videokamera som har stått å støvet ned som var på tide å prøve. Da bestemte jeg og venninnen min, Ariana, oss for å lage en sminkevideo der hun satt modell.

(Ps: Videoen og innlegget ble laget i juni)
Siden det endelig er sommer tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan lage en enkel fresh sommersminke som er fin å bruke på kveldstid/fest. Dette er en sminkelook jeg ofte lager på meg selv og er nydelig på solbrun hud og spesielt til oss med blå øyner.

Det er første gang jeg filmer med dette kameraet, så litt feil og dårlige vinkler/bilder ble det. Men satser på litt bedre kvalitet og filming neste gang. Sminken ble heller ikke helt perfekt, så skulle jeg kunne endre på noe ville jeg ha valgt noen andre løsvipper – for dei vi brukte var rett og slett fæle :p

summerparty

… Så jeg har sminket samme sminken på nytt på meg selv med noen andre løsvipper. Videoen under har vi vist hvordan du kan lage denne makeuplooken enkelt. Husk å velg 720p HD kvalitet for best mulig kvalitet på videoen.

Produkter ( og hvor du kan kjøpe dem) :
– Makeup Mekka Face Primer ( LINK )
– Shisheido Sun Protecting Foundation SPF 30 ( LINK )
– Bobbi Brown Corrector ( LINK )
– Bobbi Brown Creamy Concealer ( LINK )
– Rimmel Stay Matte Powder ( LINK )
– Too Faced Chocolate Soleil ( LINK )
– NARS Orgasm blush ( LINK )
– MAC Wegde eyeshadow ( LINK )
– NARS Eyeshadow primer ( LINK )
– Sigma Resort palette ( LINK )
– MUS Glam Peach ( Discontinued )
– MAC Carbon ( LINK )
– MUS glitterliner i Aqua ( LINK )
– TheBalm Mary-Louminizer ( LINK )
– Bobbi Brown Gel liner ( LINK )
– Maybelline Falsies Flared Mascara ( LINK )
– Rimmel Kate Moss Lipstick #16 ( LINK )
– MAC Lipgloss Pink Lemonade ( LINK )
– Løsvipper

 

Håper dere liker videoen og ha en strålende fin dag videre!
– Ønsker du flere slike typer sminkevideoer med modell ?

 

9 kommentarer om “Sminkevideo: Summer party”

  1. Likte filmen veldig godt, så jeg ønsker gjerne flere slike typer sminkevideoer 🙂 Liker måten du har satt den sammen på, og får formidlet hvordan du har laget looken på en enkel måte uten å snakke 🙂

    Svar
  2. kjempe kjekt med video! så de vil eg gjerne ha meir av! 😉 utorlig fint sminka! du er kjempeflink! 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.