Innkjøp fra Paris – Chanel, MAC, Urban Decay ect..

IMG_8795
Som dere sikkert vet har jeg nylig vert i Paris en uke og det ble en god del shopping, vi var heldigvis forberedt og hadde bestilt en ekstra kolli på vei hjem – Vi fikk fult den ekstra kofferten med alt mulig, men jeg viser kun skjønnhetsproduktene i dag pluss litt til 😉

Jeg var fast bestemt på å kjøpe meg solbriller når jeg skulle til Paris, og var egentlig ute etter Michael Kors sine aviators, men så var jeg innom Chanel og fant disse hærlige solbrillene og kunne ikke la være å tenke på de resten av turen – Jeg drømte til og med at jeg skulle kjøpe dem, men de ble solgt rett før jeg kom, så når jeg våkna den dagen bestemte jeg meg for at jeg måtte ha di.

IMG_8812Michael Kors Jet Set Multifunction satchel // Ladurée Key Chain Charm // Chanel Sunglasses

Jeg tar med veska også, fordi rett før Paris skulle jeg til Litauen på julebord med jobben min og da trengte jeg en stor veske til å ha med MacBooken, Speilrefleksen og andre ting og da var denne helt super. Så jeg tok den med til Paris og er nå blitt reiseveska mi, for den får jo plass til alt.

IMG_8810MAC Prep+Prime Transparent Finishing powder // Dior mascaraer // Urban Decay NAKED 3 paletten ( som i Paris kom ut tidlig ) // Chanel Vitalumiere Aqua Foundation // Chanel Illusion D´Ombre // Revlon Lip Stains // Chanel Rouge Coco Shine lipstick // Chanel Lipgloss // YSL Rouge Volupte  Candy Lipstick // MAC Fling Eyebrow // MAC Pro Longwear Eye liner // MAC Lip Liner Magenta // MAC Pro Longwear Concealer // MAC Lipstick Snob // MAC Mineralize Rich Lipstick Lush Life.

Ja, så ble det litt sminke da – jeg har ikke vert på en MAC butikk på ett år minst og når jeg skulle handle der i Paris var det mye feil dei gjor i kassen og jeg måtte tilbake to ganger. Første gangen såg jeg at jeg hadde fått med en foundation i NC40 og betalt for den, så beklaget de seg mye og jeg fikk refund og betalte den prisen jeg egentlig skulle betale. Når jeg satt meg ned og såg over det jeg hadde kjøpt hadde de «pinadø» tatt med den samme foundationen igjen – så jeg måtte tilbake, i tillegg hadde de da slått inn ett produkt flere ganger. Så på MAC var det bare rot.

Sephora derimot var noe annet, så masse produkter og de hadde til og med NAKED 3 paletten, så den måtte jeg selfølgelig ha. Jeg måtte ha ny Chanel Vitalumiere Aqua foundation så da ble det litt ekstra Chanelprodukter med.

IMG_8805

Versace Bright Crystal // Marc Jacobs Daisy Sunshine // Roberto Cavalli 

Litt parfymer har jeg kjøpt/fått også – Jeg måtte ha ny Versace da min er tom, Daisy Sunshine har jeg ønsket meg lenge men ikke funnet noen plass, men så fikk jeg den i gave (♥) og Roberto Cavalli kjøpte jeg etter en kollega anbefalte meg den og jeg er så forelska i den parfymen.

IMG_8795

Matis Response Delicate Moisturizing Cream Salong Size // Decleor Aroma Night Salong Size // 4x500ml Bioderma makeup Remover // Phyto Phytonectar Shampo og balsam // Embryolisse Lait Creme dagkrem // Bioderma Makeup removing wipes.

Måtte selvsagt innom apotekene i Paris, der har så mye spennende der, og kjøpte backup av sminkefjerneren jeg bruker, dag-/nattkremen jeg bruker. Så hadde jeg glemt shampoo og balsam så jeg måtte kjøpe noe mens jeg var der nere og da ble det Phyto produkter og en veldig populær dagkrem fra Embryolisse.

 

Ønsker dere alle en flott romjul – Jeg holder på med å flytte og pusse opp sminkerommet, jeg er så spent og gleder meg til å kunne sitte sene kvelder å leke med sminken igjen. Jeg har pusset opp det nye soverommet også og er kjempefornøyd. Er jeg litt treg med å svare emailer og lignende så er det pga dette, men satser på full blogging igjen når jeg har flyttet helt inn 🙂

føretter

 Før og etter (Dårlige mobilbilder)

 

23 kommentarer om “Innkjøp fra Paris – Chanel, MAC, Urban Decay ect..”

 1. Så utrolig lekre og fine innkjøp du har gjort 🙂 Utrolig stilig veske og solbriller 🙂 Og sååå mye lekker sminke, parfyme og hudpleieprodukter 🙂 Blir så inspirert 🙂

  Svar
 2. Så utrolig flotte innkjøp! JEg ser at du har stor peiling på dette med hår og sminke. Jeg sliter utrolig med hårtap både i dusjen og ellers når håret er tørt, lure på om du vet om noen produkter( ikke supplement som tabletter og capsuler) som hjelper mot dette?

  Svar
  • Det kan være mange grunner til hårtap, sykdom ( stoffskifte f.eks) eller andre. Det kan også være at du er komt i denne «utskiftningsfasen» der du mister hår og det kommer nye hår (er noen år mellomrom på disse fasene). Kosthold kan også påvirke hårtap.

   Du kan prøve denne John Masters Organics sprayen for hodebunn, den skal sette i gang blodsirkulasjonen og hårvekst – gjør håret fyldigere.

   Redken og Kerastase har noen hårserier for hårtap, men jeg har ikke testet de da jeg ikke sliter med dette problemet selv.

   Svar
 3. Åh, så mye herlige produkter du kjøpte!!

  Bruker phyto 9 og phytokeratine serum daglig, elsker de.. Har du prøvd shampo & balsam derfra? Erfaringer?
  Kunne gjerne tenkt meg den veska selv.. Ønsker meg en MK veske selv, så blir vell til å kjøpe en snart, hehe. Naked 3 skal jeg få bestilt meg så snart de får den inn igjen på nett, er jo utsolgt 24/7 -.-

  Ha en fin kveld 🙂

  Svar
  • Phytokeratine serum må jeg sjekke ut 😉
   Phyto shampoo og balsam tester jeg nå, og en lillashampo fra det merket testes + disse ampullene som gir fukt 🙂

   MK er elsk, jeg lurte litt på Selma bagen men usikker på hva farge – Tror det blir den kremhvit eller grå 😀

   Ja, Naked har vert lenge utsolgt på HQHair og Lookfantastic, på tide de kommer på lager igjen nå, er jo fantastiske paletter 😀

   Svar
 4. Så mye fint du har kjøpt deg. Må bestille meg en ny flaske med Bioderma, den er så god. Har du fått testet ut Urban Decay NAKED 3? Tror jeg må bestille meg den 🙂

  Svar
 5. Oi, jeg har ikke oppdaget bloggen din før nå!!! Det var dumt for den er jo HELT FANTASTISK. 🙂

  Jeg lurer på en ting, jeg prøver å få tak i Nars orgasm blush`en på nettet. Fant den på HQ hair men de sender ikke Nars til Norge. Fikk i hvertfall beskjed om at det ikke kunne leveres hit. Vet du hvor jeg kan få tak i den?? Vil helst unnå ebay i frykt for fake.

  Godt nytt år til deg!! 🙂

  Svar
 6. Hei, dette er ikke relatert til dette innlegget, men jeg lurte på noe. Hvilken vippetang vil du anbefale? Jeg trenger en ny og vil ha noe skikkelig.
  Veldig fine innkjøp, er fryktelig sjalu, hehe.

  Svar
 7. Å herreguud så mye fint. Misunnelig! 😀 Også en uke i Paris da!
  MAC i Paris er bare helt tragisk, det er i alle fall mitt inntrykk. Det må være den dårligste servicen jeg kan huske å ha opplevd. Da jeg var der (tre ganger på to forskjellige), skjønte de at jeg ikke snakket fransk fordi jeg snakket med min franske venninne på engelsk. Så de bare unngikk meg. Jeg prøvde faktisk å få kontakt, men de latet som at de var opptatte, og selgerne snakket høylytt seg i mellom og tullet rundt som noen fjoller. Hallo – dere er på jobb?! Venninnen min måtte til slutt spørre på fransk om en kunne hjelpe til å finne en eyebrow pencil til meg. Hun kom bort, så på meg, pekte på to og gikk. Og da jeg skulle betale sa hun summen på fransk, det var det eneste hun sa. Greit at de ikke kan engelsk, men PRØV da for pokker. Smil og være imøtekommende i alle fall. Det er faktisk et turiststrøk.
  Jeg er så frekk at jeg tenker at de kanskje slo inn noe ekstra med vilje. Det er titusner av turister der – hva er sjansen for at de gidder å komme tilbake? Nei, MAC kjøper jeg heller i Norge eller England.

  Svar
  • Ja, jeg tenkte det samme at dei kanskje trodde at jeg ikke forstod fransk eller ikke var kjent med MAC at de kunne lure meg for noen penger – jeg kunne se på kvitteringa at det var både slått inn noe dobbelt og de hadde tatt med med ting jeg ikke skulle ha. Og det er nok lett å lure folk for på kvitteringen så stod det faktisk samme på ALT, ikke noe produktnavn, men «Rouge MAC..blablabla» + antall, så jeg telte og det var 2 ting for mye og antok at den 30euroen var foundationen jeg ikke skulle ha. Så det va faktisk flaks at jeg såg på kvitteringen også i tillegg til oppdaget at det låg en ekstra ting der….. 2 ganger !

   Så jeg er enig, MAC i Paris var ikke noe å skryte over ;p

   Svar
 8. Takk for svaret du 🙂 Jeg har kikket en del på kerestase serien men visste ikke at redken også hadde en for hårtap. Er det redken extreme serien som sies å være bra for hårtap? Jeg har så lite peiling men tenker kansje det har noe med at det er protein serie og skal styrke håret og derfor redusere hårtap?

  Svar
 9. Hei 🙂 du har kjøpt mye fint! skal til paris snart og det er non ting jeg lurer på.
  Er mac billigere, er sminken generelt billigere og hvilke sminkebutikker anbefaler du der bortsett fra sephora? setter stor pris på svar ! 😀

  Svar
  • Hei!
   Litt billigere, men ikke så mye som i USA vs Norge 🙂 Så du sparer jo litt.. Husk å ta med tomme Mac produkter og bytt inn i en gratis leppestift dersom du har noen (6 stk – Back To Mac = 1 gratis leppestift).

   Ja, på det store kjøpesenteret La Fayette har de mange små slike avdelinger til de fleste sminkemerkene. De har også nedover Champs Elysse flere sminkebutikker utenom Sephora, bl.a MAC og det ligger en annen rett ved Sephora i Champs Elysse, desverre ikke husker navnet på ( Marionnaud ? ) har sminke.. KIKO er et sminkemerke som begynner å bli populært på YouTube som du finner i Paris.

   Så vil eg anbefale deg å gå på slike apotek, der finner du franske hudpleiemerker som Bioderma (anbefaler deres sminkefjerner) Embryolisse, men også Maybelline og andre slike «drugstore merker».

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.