Sminketips: Løsvipper

Det å ha lange bambi-vipper er en hver kvinnes drøm – Og vanskligere er det ikke enn å lime på noen løsvipper. I dette innlegget vil du finne både tips og video på hvordan.

For noen er det å påføre løsvipper veldig vanskelig, men det eneste som hjelper er å øve. Ingen er født med den evnen til å legge løsvipper uten problem/feil, dette er noe du må lære og øve på. Men dersom du ikke orker å øve kan du få en profesjonell til å legge vippeextensions på deg. Da vil bambivippene vare opp til flere måneder, dersom du tar vare på dem.

Et annet billigere forslag er løsvipper som du setter på hjemme, og tar av når det passer deg. Og dersom du har problemer med at løsvippene ikke sitter godt nok, eller er vanskelige å påføre kan det vær limet som er synderen. Du trenger nemlig en god lim, og DUO Adhesive er en av dem. Limet som følger med løsvippene fungerer som oftest svært dårlig, så sørg alltid for å ha DUO liggende.

Duo adhesive fåes hos Lookfantastic eller hos MadameMadeline

Løsvipper VS Punktvipper:

Det finnes forskjellige løsvipper – Vi har hele løsvipper og vi har punktvipper. Sist nevnte er ett og ett vippehår eller 3 vippehår sveiset sammen. Hvilken du bør velge er helt opp til deg, dette er smak og behag.

Punktvipper ser dog litt mer naturlig ut, ettersom du kan selv bestemme hvor mye vipper du skal ha og hvor du skal plassere dem. Mens hele løsvipper er lettere å påføre, det tar også mindre tid og arbeid å påføre.

Falske øyenvipper finnes i ekte menneske hår og plastikk. Selv syns begge fungerer like godt så lenge du har en god lim – Duo adhesive får billige øyenvipper til å fungere like bra som noen dyre.

Hvordan påfører man løsvipper (Video):

Her kommer en liten videosnutt på hvordan man påfører løsvipper. Jeg skriver også kort ned stegene under videoen:


 

  1. Sørg for at løsvippen passer til øyet ditt. Klipp av det som er for langt.
  2. Påfør lim på vippene og la vippene tørke i ca. 30 sekunder, da er limet litt mer klissete og enklere å påføre.
  3. Legg midten på løsvippen midt på lokket, så nær vippene dine som mulig (ikke på vippene, men nær dem).
  4. Fest så de ytre delene, inni øyekroken og i ytre del.
  5. Krøll vippene (valgfritt) og påfør mascara.

3 kommentarer om “Sminketips: Løsvipper”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.