Organisering i MAC Cosmetics øyeskyggepaletter

Tidligere har jeg tatt ut desse «brønnene» i MAC palettene for å få plass til flere øyenskygger enn 15. Men for litt siden så fikk jeg lyst å rydde litt i palettene og organisere dei litt og fant ut at jeg ville putte desse brønnene tilbake i palettene.

Nå har jeg vasket de fleste palettene rene fra øyenskyggestøv, desinfisert øyenskyggene og organisert fargene litt. I tillegg kjøpte jeg tre nye paletter for litt siden og siste kom i posten i går, så nå har jeg organisert dem litt.

Jeg elsker å depotte og styre på med organisering av MAC palettene mine, fordi da finner jeg glemte skatter som jeg får lyst å bruke igjen + får litt inspirasjon og motivasjon til å lage mangen kreative sminkelooks. Dette er kosejobb som man blir glad av !


Når man tar ut de brønnene så får man plass til 26 MAC øyeskygger, men det ser ikke så ryddig og organisert ut som om man har brønnene i. I stedenfor én palette fult med brunfarger har jeg nå 2 paletter hvor den ene inneholder matte brunfarger og den andre har shimmrende brunfarger. Resten er også organisert etter farge.

Siden noen av dere har spørt om jeg kan vise mine MAC paletter gjør jeg det i dette innlegget:

Vanilla | Brule | Ricepaper | Nylon | Ligth falls
Naked Lunch | Bisque | Orb | Shroom | Chamomile
Dreammaker | Grand Entrance | Nanogold | Hush | Jest 

Amber Lights | Romp | Bronze | Go | Satin Taupe
x | Buckwheat | Tempting | Mythology | Antiqued
x |Woodwinked | Sable | Mulch | Twinks 

Bamboo | Soft Brown | Wedge | Cork | Saddle
Charcoal Brown | x | x | x | Espresso
x| Brun | Mulled Cider | Swiss Chocolate | Embark

Crystal Avalanche | Gesso | x | x | x
Smoke & Diamonds | Copperplate | Après-ski | Gazette grey | x
Silver ring | Knight Divine | Print | Black tied |Carbon

Free to be | Dear Cupcake | Perky | Pink Venus | Sushi Flower
Pink freeze | Swish | Expensive Pink |  Firecracker | Cranberry 
x | Red Brick | Louder please | Post Haste | Passionate  


Shale | Glamour Check | Plum Dressing | Purple Shower | Sketch
Trax | x | Vibrant Grape | x | Blackberry
Smudged Violet | Hepcat | Purple Haze | Very Violet | Shadowy LadyCrest the wave |  Bold &Brazen | Straw Harvest | Pollinator | Off the page
Going bananas | All that glitters | Paradisco | Sand & Sun | Coral
Honey Lust | Melon (pigment) | Goldmine | Burnt orange | Rule 

Aqua | Aquadisiac | Shimmermoss | Newly minted | Mutiny (pigment)
x | x | x | x | x
x | Zingy | Deep Truth | Contrast | Plumagex  

Sunny Spot | Bitter | Lime | Aquavert | Bottle Green
x | x | x | x | x
Henna | Sumptuous Olive | Mink & Sable | Sprout | Humud 


Ha en strålende flott dag videre, jenter!
– Kom gjerne med tips til fine MAC øyenskygger, jeg trenger å fulle opp noen paletter ser dere.

25 kommentarer om “Organisering i MAC Cosmetics øyeskyggepaletter”

 1. MAC palettene mine er de eneste som får lov til å beholde disse såkalte «brønnene» 😉 Det ser mye mer organisert og ryddig ut synes jeg… Du har virkelig mange flotte øyenskygger som jeg gjerne skulle hatt selv. Forresten, ser de tre grønnfargene nederst til venstre så like ut i virkeligheten som på bildet? Ser ut som samme øyenskyggen 🙂 (Henna | Sumptuous Olive | Mink & Sable). Jeg kunne gjerne tenkt meg en grønn og blå look om det er lov til å komme med ønsker! 😉

  Svar
  • Henna og Sump kan se litt like ut, begge har en grønn/gull farge, men henna er litt mer grønn . Mink er litt mer grønn enn de to andre 🙂

   Svar
 2. herlig! 😀 eier ikke noe MAC sjæl. kan man komme med ønsker? Jeg vil se deg i en sugarpill look med heftige vipper! Har fulgt med deg en lang stund, men det er faktisk første gang jeg kommenterer 😉 Mia

  Svar
 3. Hei Malin! Først og fremst vil jeg si at den nye bloggen din ser helt fantastisk ut, så gratulerer med det! Men jeg har et spørsmål, eller en forespørsel; kunne du kanskje ha laget et innlegg om sommersminke? Da mener jeg hvordan man får sminken til å vare lengst mulig, for nå som solen har tittet frem og det begynner å bli varmere merker jeg at hudsminken min blir veldig fort shiny, og det er utrolig irriterende. Jeg bruker primer og setting spray, men likevel blir huden shiny nesten med en gang – jeg har ikke fet hud, forresten, jeg har kombinert og i t-sonen kan jeg bli blank, men det er enda verre nå som det er varmere. Vet ikke om det skyldes selve hudsminken jeg bruker eller ikke, så det hadde vært utrolig fint om du hadde hatt mulighet til å lage et slikt innlegg der du kanskje skriver om hva slags concealere, foundation osv. du anbefaler når det er varmt og sola skinner! Jeg vil ikke gå uten hudsminke heller, for jeg har ting jeg vil dekke. Håper ikke det er for mye å be om! Ha en fin dag! 🙂

  Svar
 4. Elsker slike mac palett- innlegg 😀 Skulle laget selv men jeg har ikke fylt en eneste en ennå. Lenge siden jeg har kjøpt noen skygger også…hmm.. det må jeg få gjort noe med 😀 Flotte bilder ! =)

  Svar
 5. Å, fyfader det var mange!
  Siden din ser mye mer proff ut nå, bare så du vet det! 🙂

  Svar
 6. Så fint det ble! Jeg syns det er så stygt å ødelegge palettene med å ta ut dividerne 😛 Dette ble jeg glad av å se! 😀 Hehe.

  Svar
 7. Elsker å se på slike bilder, gir meg noen ideer til hvilke øyeskygger jeg vil ha i min egen samling! 🙂 Har skikkelig lyst på Zingy og Chamomile, disse er vel LE tipper jeg? Typisk .. :p

  Svar
 8. Så mange nydelige øyenskygger, en siklepost rett og slett. Er så glad for at du gjorde dette 🙂 Enig i at det ser bedre ut med dividerne i. Jeg har ikke vurdert å ta ut av mine paletter en gang fordi jeg ikke liker hvordan det ser ut uten. 😉

  Jeg vil gjerne se en look med Shale og Purple Haze 🙂

  Svar
 9. Åååhhh, så fine!! Jeg foretrekker også helt klart å ha «delerne» i, det blir så mye ryddigere. Superfin samling du har 🙂

  Svar
 10. Kan man bestille MAC Cosmetics øyeskyggepaletter fra Norge og isåfall hvor. Har forsøkt overalt, vil helst slippe å reise til London

  Svar
 11. Takk for tilbakemelding og har vært på MAC Glassmagasinet og fikk beskjed om at MAC Pro produkter kun selges fra butikk i London og kan ikke bestilles fra nettet i utlandet. Det er hva jeg ønsker meg.
  EYE SHADOW / PRO PALETTE REFILL PAN :
  1. Chrome yellow
  2. Rule
  3. Passionate
  4. Trax
  5. Parfait amours
  6. Satelite dreams
  7. Creame de violette
  8. Atlantic blue
  9. Electric eel
  10. Sky blue
  11. Aquadisiac
  12. Swimming
  13. Print
  14. Pink freeze
  15. Vanilla

  Så er det mulig å bestille dette fra Norge

  Svar
  • Ok, pans tror jeg ikke du får i Norge, da må du såfall kjøpe i krukker og depotte, men det er jo dyrere enn å bare kjøpe refill. Men du kan bestille fra utenlandske nettbutikker. Du kan handle fra Maccosmetics.com og bruke slik shipto/jetcarrier hvor man får pakkene tilsendt til en adresse man lager seg i USA og videresender til din egentlige adresse i norge ( finner masse info om dette på google).
   Se på de nettbutikkene jeg har nevnt i dette innlegget https://beautyfuzz.com/mac-cosmetics/ der er nettbutikker som sender til Norge uten shipto ect.

   Svar
 12. Vil advare alle fra å bestille fra http://www.britique.com da dette er ren svindel. Betalte med VISA 26. july og har fortsatt ikke mottatt noe: De svarer veldig sjeldent på mail og enda sjeldnere på telefon. Får høre at partneren har forlatt han men det tar ikke så lang tid å skaffe nye produkter. Slik at andre ikke blir lurt

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.