PIP: MAC Cosmetics, Revlon, Urban Decay


Dette innlegget skulle egentlig bli postet før konkurransen, men shit au. «I dag» fekk jeg pakker i posten, noe er til meg selv og resten er premien til konkurransen jeg har på bloggen nå.

Som jeg skreiv tidligere, på den gamle bloggen, så holder jeg på å organisere i MAC palettene mine. Jeg kjøpte tidligere denne måneden to nye MAC paletter, men fant ut jeg måtte kjøpe én til – Så MAC paletten og 2 Nicki Minaj leppestifter kom i posten i dag. Den ene Nicki Minaj leppestiften er min og den andre er en del av premien til konkurransen jeg har på bloggen nå.

Andre ting som kom i posten var Urban Decay Cream Highlighter som også er en del av premien i konkurransen. Katy Perry løsvipper og til slutt Revlon Lip Butter som jeg gleder meg til å endelig få prøve.


MAC Viva Glam Nicki Minaj Leppestift // REVLON Lip Butter i Strawberry Shortcake. 

Jeg er forelska i Nicki Minaj leppestiften – Denne kommer nok til å bli brukt mye fremover da dette er en veldig fin vår- og sommerfarge. Husk at du kan vinne den ene Nicki Minaj leppestiften ved å delta i denne konkurransen..  Lykke til !

 

Håper dere alle har hatt en fin start på uka.
– Har du noen Revlon Lip Butters å anbefale? 

20 kommentarer om “PIP: MAC Cosmetics, Revlon, Urban Decay”

 1. Jeg liker lipbutterne kjempegodt.
  Mine favos er Candy Apple, Sugar Plum, Red Velvet og Tuttifrutti. Hvilken farge kjøpte du?

  Svar
 2. Hei!Jeg lurer på om du vet hvor man kan få kjøpt ikke giftig negl lim?
  nontoxic nail glue.

  Svar
 3. Skulle ønske jeg var tøff nok til å bruke skikkelig fargesterk leppestift, jeg er sikker på at den ser fantastisk ut på deg! Føler meg så utrolig teit når jeg har farge på leppene…

  Svar
 4. Hei! Herlige premier! Vil veldig gjerne se sminkevideor, eller omtaler på produkter du elsker! Hadde vært kjempe gøy!

  Edit: 1 lodd

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.