Produkter jeg har brukt opp – #1

IMG_934w1Jeg synes slike innlegg er kjekke å lese, litt for da kan man se om bloggeren fortsatt liker produktet når det er tomt og man blir motivert til å bruke opp produkter selv i stedenfor å bare kjøpe nye før man er tomme..

Det er en stund siden jeg har laget et slikt innlegg nå og fikk i sist måned motivasjonen til å bruke opp mest mulig produkter, spare på bosset for å blogge om det *hmmjaa…*  Her er i hvert fall hva jeg har klart å brukt opp den siste måneden(e).

IMG_9344

Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo  – Denne ble kjøpt i fjor sommer da jeg var på besøk og hadde glemt å ta med meg en lillashampoo. Dette er en «billigshampoo» som er kjøpt hos Vita til drøye 139,-. Produktet er helt ok, den holder unna gulskjæret, men har du allerede gulskjær du vil bli kvitt må du ha «sterkere» saker enn denne (en annen mer pigmentert lillashampoo/toner). Den duger i nød og er god til å være en «butikksjampo», muligens den beste butikksjampoen jeg har prøvd til nå. Jeg har mine favoritter innen lillashampoo og kommer derfor ikke til å kjøpe denne igjen, med mindre jeg havner i samme situasjon der jeg trenger sårt en lillashampoo og ikke har tilgang til frisørsalong.
-Fåes her til 139,-

 

Bioderma Makeup Removing Wipes – Jeg elsker sminkefjerneren til Bioderma, men disse sminkeserviettene er ikke gode. De svir, virker tørre og fjerner sminken dårlig. Jeg har ingenting positivt å si om disse dessverre, men ønsker du deg gode sminkeservietter anbefaler jeg heller Korres pomegranate makeup removing wipes.

 

Sebastian Penetrait masque – Dette er flokeløser nr 1!  Jeg har veldig kjemisk behandlet hår, så på ett område i bakhode kommer det alltid floker, denne hårkuren løser flokene lett! Håret blir mykt og glansfult, floker forsvinner mirakuløst og håret lukter kjempegodt etterpå. Jeg aner ikke hvor mange slike kurer jeg har kjøpt, men det er en del, og jeg kommer fortsatt til å kjøpe dette produktet.
-Fåes her til 170,- (gratis frakt + 5% rabatt)

 

PhytoGloss Platinum – Denne har jeg nylig skrevet en slaktomtale på. Dette er en dårlig lillakur som ikke gjør noe med håret annet enn å gjøre det mykt og blankt. Den fjerner ikke gulskjær i håret, man må bruke mye av produktet for å dekke hele håret og det er generelt bare et dårlig produkt. Den skal ha skryt for å ikke inneholde silikon og parabener, men når produktet ikke fungerer slik det skal får den ingen god karakter hos meg. Kommer ikke til å bruke penger på dette produktet igjen.
-Fåes her til 200,- (gratis frakt + 5% rabatt)

 

Caudalie Beauty Elixir – Denne ansiktssprayen har jeg alltid liggende i veska. Dette er et must-have produkt for meg om morningen. Med en gang jeg er kommet på jobb så sprayer jeg denne i ansiktet og jeg føler meg mye bedre og mer våken etterpå. Jeg bruker den også hvis jeg jobber mye foran pcen for å kvikke opp det trøtte trynet mitt. God å ha med seg på flyreiser, freshe opp sminken, kjøle deg ned på varme sommerdager og fungerer også som en toner. Den inneholder rosmarin som har en god effekt på uren hud. Lukter peppermynte og urter.
-Fåes her fra 99,- (gratis frakt + 5% rabatt)

 

Macadamia Deep repair masque – Denne tykke fuktgivende hårmasken lukter så godt! Lukter som Garnier shampooen i grønn flaske som man kjøper på dagligvarebutikker. Denne kuren skal ha en oppbyggende effekt på skadet hår, men for meg bruker jeg den mest til å gi fukt til håret da jeg har andre produkter jeg syns er mer oppbyggende. Den etterlater håret glansfylt og mykt, gir fukt til tørt hår uten å gjøre det fett. Bra produkt som er drøy i bruk.
-Fåes her fra 220,- (gratis frakt + 5% rabatt)

Korres Lipbutter – Mitt absolutt favoritt leppeprodukt som er pleiende. Jeg har brukt opp flere slike krukker og har de fleste fargene. Jeg sørger alltid for å ha en på nattbordet, i veska, i bilen og på jobb. Jeg liker alle fargene, også denne i fargen Guava som er hvit, men den peneste fargen må være Jasmine dersom du liker nude – liker du farger så er Quince veldig pen. Alle har forskjellige lukter og farger, men fungerer like godt og er like pleiende og fuktgivende. Noe annet som er viktig er at de er fri for parabener, mineralolje og silikon. Et must-have !
-Fåes her til 80,- (gratis frakt + 5% rabatt)

 

Laila, the Essence of Norway –  Denne parfymen fikk jeg i en goodiebag på Vixen Blog Awards og dessverre har ikke duften falt helt i smak hos meg. Det jeg har brukt den til er som en duft på toalettet – Den lukter veldig blomster, og når en parfyme har en sterk duft av blomster tenker jeg automatisk på duftsprayer man bruker på badet/toalettet.

 

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Shower Gel – Denne dusjsåpa husker jeg Lisa Lilleseth (savner den bloggen/bloggeren ♥) skrytte veldig mye om og det gjor meg nysgjerrig på å prøve den. Omg…! Jeg kommer ikke over hvor deilig denne dusjsåpa lukter – Hvis jeg bare hadde hatt en parfyme som lukter likt som denne. Den lukter søtt, en blanding av vanilje og champagnebrus. Dusjsåpa i seg selv er god, den gjør meg ren uten å tørke ut huden. Jeg har brukt opp ett par slike flasker det siste året og har byttet litt på å bruke denne og Decleor sin dusjsåpe, den jeg liker best av de to må bli denne pga. lukten. Har kjøpt flere og kommer fortsatt til å gjøre det *elsk*.
– Fåes her til 181,- (gratis frakt + 5% rabatt)

 

Wella Color Fresh Silver 8/81 – Har du blondt hår, helbleket eller striper, må du bare ha denne. Denne fjerner gul- og oransje toner i håret og gjør det kaldt. Denne har jeg flere flasker av på badet og kommer alltid til å ha sålenge jeg er blond. Ingen lillashampoo gjør bedre jobb enn denne toneren. I omtalen jeg skrev på dette produktet kan du se stor forskjell på før-og-etter bildene mine. Jeg har også fått en del mailer fra lesere som har testet denne etter jeg postet omtale på den som digger dette produktet like mye som meg. Man får 2-3 bruk fra en slik flaske, kommer litt an på hvor tykt og langt hår du har. 
-Fåes her til 78,- (gratis frakt + 5% rabatt)

 
Det var produktene jeg har brukt opp den siste tiden, nå skal det bli deilig å få det ut av huset. Håper dere fortsatt liker slike innlegg for da skal jeg prøve å ta vare på mer brukte produkter å blogge om det. Hvis du har prøvd noen av disse produktene så vil jeg gjerne høre din meining 🙂

Ha en superfin dag, jenter!

12 kommentarer om “Produkter jeg har brukt opp – #1”

 1. Jeg har skikkelig lyst på Caudalie Beauty Elixir! Alle jeg har sett nevne den har elsket den, haha!

  Svar
  • Ja, den er god den. Eneste som kan nevnes er at duften kan bli overvelmende dersom man ikke liker urte- og peppermynte lukt. Men dersom du ikke har problemer med dette så er den god og veldig oppkvikkende. Har vert en god venn i eksamensforberedelsene mine den siste måneden 🙂

   Svar
  • Den fungerer best på kjemisk behandlet hår (striper og bleket), så har du stripet håret så fungerer den.
   Den fungerer dårlig/ikke på naturlig hår (ubehandlet/jomfruhår/ettervekst ect).

   Svar
 2. Jeg savner også Lisa Lilleseth`s blogg og youtube videoer. Men jeg følger henne på Instagram da…
  Mange produkter her som jeg gjerne vil prøve.
  Korres Lipbutter er helt fantastisk deilig!

  Svar
 3. Så gøy å se at det er flere nordmenn som synes det er moro med Empties. Ta en kikk på bloggen min. Jeg har som mål å bruke opp 100 produkter i løpet av 2014. Elsker sånne små produktanmeldelser. Jeg har en egen side med oversikt over prosjektet og hva jeg har brukt opp osv, samt blogginnlegg jevnlig med oppdateringer, bilder og anmeldelser 😉

  Svar
 4. Gøy med slike innlegg 😀
  Har veldig lyst til å teste ut macadamia deep repair masque, så det må jeg vel få gjort snart :p

  Svar
 5. Savner også Lisa veeldig! Var helt avhengig av både bloggen og youtube-kanalen hennes! Og takk for tips til lillashampoo, driver og striper håret mitt lysere for tiden.. Veldig u-lekkert med «brassy» oransje-gule toner i stripene 🙁

  Svar
  • Ja, hvis du holder på å bli lys må du bare skaffe deg denne wella toneren 🙂 lillashampooer som er gode å bruke i mellom hver tonerbehandling er f.eks Fudge violet (ett eller annet), Matrix so silver (tror jeg den heter), Redken for men silver charge ( ja for men, men veldig god) 🙂

   Svar
 6. Jeg også elsker slike innlegg, er så spennende å lese om 🙂 Godt skrevet, som alltid 🙂 Jeg er også glad i Korres sin lipbutter, liker best jasmine, gir så fin og nude farge 🙂 Jeg ble veldig nysgjerrig på den Sebastian, virka jo helt fantastisk 🙂 Caudalie ansiktssprayen syns jeg var deilig, men likte ikke helt lukta. Hatet den til å begynne med, men ble mer vant til den etterhvert. MEN man føler seg skikkelig fresh da, det gjør man absolutt 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.