Glossybox – April 2014

IMG_9346

I sist innlegg nevnte jeg hvorfor jeg ikke har blogget på en stund, der har du grunnen for at jeg ikke har postet Glossybox innlegg på en stund – Det jeg lurer litt på er om dere ønsker Glossybox innlegg etter jeg har prøvd tingene slik at jeg kan skrive en miniomtale på alle produktene, eller om jeg skal fortsette å poste så snart jeg får boksen for å fortelle hva som er inni og om jeg er fornøyd med innholdet?

Les også: Andre Glossyboxer.

I aprilboksen finner man 6 ulike produkter fra kjente og (for meg) ukjente merker – Noen av produktene er jeg mer spent på å prøve enn resten. Det som jeg syns er mest spennende i denne boksen er tannkremen som skal gjøre tennene hvitere, fullsize Brilliant Smile, jeg har aldri hørt om dette merket så jeg kommer nok til å google litt før jeg prøver. Matrix produkter liker jeg og det tror jeg Glossybox også gjør siden vi ofte får slike små travelsize duoer ( men jeg klager ikke! ).

IMG_9348

IMG_9350

Man får også med en fullsize Êntre Belle lipexfoliater/-maske som jeg gleder meg til å teste ut da jeg er tom for eksfolierende leppeprodukter. Emite Makeup Lip Pencel brush som også kan brukes til å legge en tykk eyeliner med. Og til slutt Yu-Be skin cream , en beroligende krem som gir fukt til tørre partier. Denne skal prøves på albogene mine, da de er tørre som sandpapir for tiden.

IMG_9353

Denne månedens Glossybox er helt OK, totalverdien er på ca. 378,- (Ikke inkludert travelsizeproduktene, Matrix og Yu-Be). De produktene som jeg er mest gira over er Matrix, leppepeeleren og tannkremen – de to andre produktene er litt «mjaaa», men kanskje de faller i smak allikevel. Har du prøvd noen av disse produktene?

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

 

Q:  Ønsker du fremtidige Glossybox innlegg med miniomtaler på hver enkelt produkt ( da blir den postet litt senere) eller slik som jeg gjør nå ( bare viser hva som er i boksen og litt tanker om den)

 

2 kommentarer om “Glossybox – April 2014”

 1. Jeg var ganske fornøyd med april esken:)
  Har enda ikke fått prøvd ut tannkremen, og hudkrem prøven men er spesielt spent på tannkremen!

  Leppe penselen ble jeg veldig glad for da min gamle var på tide å hive;) Ekstra pluss er jo som du skrev at den kan brukes til å påføre en tykk eyeliner, takk for tips, må testes ut 🙂

  Synes det hadde vært veldig spennende å lese omtaler på prod etter at du har fått testet de ut 🙂

  Svar
 2. Jeg likte veldig godt leppeskrubben 🙂 Smart og god 🙂 Ellers fikk jeg den lilla serien fra Matrix, den også var veldig god 🙂 Men den er jo helt håpløs å åpne (argh!), sleit og sleit lenge i dusjen for å åpne de bare :-/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.