BeautyFuzz.com nominert til Årets Skjønnhetsblogg !

downloadVil bare med dette innlegget si tusen takk til dere som har nominert meg til Vixen Blog Awards – Årets Skjønnhetsblogg. Det er kjempekjekt å få en «bekreftelse» på at dere liker bloggen min og arbeidet mitt tross mitt lille fravær den siste tiden.

Hvis du ønsker BeautyFuzz.com til finalen kan du stemme på meg ved å trykke deg inn på banneren til høyre. Du kan stemme hver tolvte time frem til 31.desember 2013.

 

Igjen, tusen takk for at dere har nominert meg, stemt på meg og at dere leser bloggen min.

                                    Ha ein kjempefin lørdag, jenter!

2 kommentarer om “BeautyFuzz.com nominert til Årets Skjønnhetsblogg !”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.