Products I´ve Used Up – Oktober 2012


Ja, da er det november dere, bare litt over én måned igjen til jul – Herregud så tiden flyr. Jeg har blogget utrolig lite den siste måneden, men produkter har jeg faktisk hatt tid til å bruke opp, og her kommer et lite innlegg på hvilken..

I oktober måned har jeg ikke hatt fokus på noe spesielle produkter, men jeg har klart å brukt opp en noen hudpleie- og hårprodukter. Jeg hadde en parfyme jeg ville bruke opp, men siden jeg fikk Marc Jacobs Dot parfymen har jeg ikke brukt noen andre parfymer enn den – men målet for november er å bruke opp den ene parfymen jeg egentlig hadde som mål for oktober måned.

Decleor Aromessence Neroli Essential Night Balm – Min favoritt nattkrem som har en underlig balm konsistens. Den er helt hard men når man varmer en liten «dott» med produkt mellom hendene blir det en myk oljeaktig konsistens. Den lukter sterkt av urter/blomster men dette er en duft man blir fort vant med. Den gir huden fukt og pleie over natten og når man står opp er huden myk og deilig. Absolutt en nattkrem jeg kommer til å kjøpe igjen dersom jeg ikke har funnet en favoritt bl.a Biotherm produktene. Produktet er drøy i bruk så en liten krukke varer lenge.

– Fåes hos bl.a Cheapsmells og Feelunique fra 180,-

 

Matis Résponse Delicaté Moisturising Cream – Min favoritt dagkrem som gir fuktfattig hud fukten den trenger. Jeg har kombinert hudtype som også er fuktfattig og denne fungerer fint og gir meg ikke urenheter. Etter dusj om morningen kan jeg bli litt stiv/fuktfattig i ansiktet og da er jeg helt avhengig av denne dagkremen. Den lukter fresht og er rett og slett bare fantastisk. Denne har jeg kjøpt flere ganger og kommer nok til å kjøpe den igjen dersom jeg ikke finner noen nye favoritter bl.a Biotherm produktene mine.

-Fåes hos Cheapsmells til 238,-

 

Matis Résponse Jeunesse Optimal Moisturising Serum – Fuktgivende serum som jeg har under dagkremen for ekstra fuktboost. Også et must-have i hudpleierutinen min. Den er som dagkremen bare den er ekstra konsentrert – Sliter du med stram og stiv hud grunnet fuktfattighet anbefaler jeg å prøve dagkremen + serumet. Nok et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen.

– Fåes hos Cheapsmells til 238,-

 

Kérastase  Nutritive Oléo-Relax nuit – En leave-in hårkur som man lar virke over natten og som man ikke trenger å skylle ut dagen etter. Har du frissy eller tørt hår er denne helt super. Håret blir glatt og mykt, lukter utrolig godt og man får en fin glans. Den slår ikke min tidligere favoritt-nattkur fra samme merke (Serum Nuit), men desverre er den ute av produksjon og da har jeg brukt denne i stedet. Har du ikke tid til å kure håret om dagen prøv denne som virker mens du såver.

Fåes hos Feelunique til 197,-

 

Biotherm Deo Pure roll-on – Min favoritt deo uten tvil! Dette er den eneste deoen jeg bruker, den lukter friskt og holder bort uønsket kroppslukt hele dagen. Den gjør ikke huden under armene sår og irritert, den kræsjer ikke med parfymen jeg bruker fordi den har en mild/frisk duft. Har kjøpt meg noen backuper av denne allerede.

– Fåes hos Feelunique til 137,-

 

Joico K-Pak Sun Therapy Masque – Verdens beste hårkur året rundt, men spesielt til sommeren. Håret blir så mykt og glansfult, det lukter deilig og tørre, porøse tupper forsvinner. Jeg kan ikke skjønne hvorfor Joico valgte å fjerne denne serien fra sortimentet, Sun Therapy er en serie jeg garantert aldri hadde stoppet å bruke dersom de fortsatt var i salg. Jeg har spart og spart på denne lille tuben, men måtte bare til slutt bruke den… og nå er den tom *ikke glad*.

 

… Håper dere har hatt en kjempefin uke og en fin søndag!
Så må jeg bare slenge med at jeg for tiden leser til eksamen så det er grunnen til at jeg ikke er så aktiv på bloggen, kommentarfeltet og på eposter.  Men jeg har noen innlegg på vent så jeg skal sørge for å poste og en liten konkurranse – Så følg med enten her eller på Facebookgruppa mi ♥

 

 

8 kommentarer om “Products I´ve Used Up – Oktober 2012”

 1. Den Dot parfymen ser god ut, men nå er Nicki Minaj parfymen øverst på parfyme listen min 😉

  Hadde vært gøy om du ville lagt er innlegg over julegavetips hvis du har tid? 🙂

  Svar
 2. tenker litt på å kjøpe Matis Résponse Delicaté Moisturising Cream når jeg får lønn snart, og lurer litt på om den er drøy i bruk? 🙂 om jeg må kjøpe ny hver måned blir det litt dyrt, synes jeg :/

  …også må jeg bare få si TUSEN TAKK for at du skriver denne bloggen 🙂 har lært så mye nyttig. min favoritt!

  Svar
  • Hvis du kun bruker den ( morgen og kveld ) så varer den kanskje en måned ++ 🙂 Nå bruker jeg egen nattkrem + jeg har to forskjellige dagkremer så da varer denne i ca. 2-3mnd 🙂

   Selv takk, kjempekos å høre du liker den <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.