Ukens favoritt: Marc Jacobs Dot Perfume


For en stund siden reiste jeg en liten tur til Sverige og besøkte bl.a Kicks, der fikk jeg lukte på Dot by Marc Jacobs – en duft jeg lenge har vert nysgjerrig på. Og når det viste jeg at jeg likte den var jeg ikke treg med å bestille den på nett da jeg var kommet hjem.

Denne parfymen har uten tvil hoppet inn på topp 5 lista mi over mine favoritt parfymer. Den er kanskje litt mer vår/sommer parfyme, så jeg skulle absolutt kjøpt den litt tidligere – men den er så god at denne bruker jeg nå om høsten også..

Parfymen starter med søte noter, som lukter litt vannmelon/honningish, etterstund blir den mer fresh. Den inneholder musk, men jeg merker ikke noe til musk noten i denne parfymen.

Noter:
Red berries, Dragonfruit, Honeysuckle, Jasmine, Coconut Water, Orange Blossom, Vanilla, Driftwood og Musk.

Det er en EDP som skal ha en sterkere duft og lengre varighet enn EDT – men jeg syns lukta forsvinner veldig fort. Nå sies det at hvis parfymen passer deg så vil du ikke merke lukta etter en stund, men andre vil. Og i dette tilfelle passer det veldig godt, for i følge andre kjenner de lukta.

Flakongen… har du sett noe så nusselig ? Det var egentlig flakongen som fikk meg nysgjerrig, men så kjente jeg lukta og jeg bestemte meg for at denne måtte jeg bare ha. Marc Jacobs har vert flink med å lage søte flakonger tidligere også, f.eks Daisy som har søte blomster på korken – Men Dot flakongen er mye søtere, den lukter også mye bedre.

Fåes i tre forskjellige størrelser, fra 30ml og opp til 100ml – 30ml flakongen ser ikke lik ut som 50/100ml flakongene ( se bilder i linken under).

En ny favoritt – Anbefales!

Pris:
Fra 340,- hos Feelunique.
Gratis frakt + refunderer toll/moms.
(Kodeord MALLO2012 for rabatt) 

 

– Har du en favoritt parfyme du vil anbefale?
Ha en god helg jenter <3 

8 kommentarer om “Ukens favoritt: Marc Jacobs Dot Perfume”

 1. Hælledussan, 30ml-flakongen var jo til å spise opp! Jeg har ikke fått luktet på denne enda, og jeg er litt usikker på om jeg skal driste meg til å gjøre det siden jeg absolutt ikke har penger å bruke på parfyme akkurat nå…

  Svar
 2. Hei hei!

  Har lyst til å kjøpe noe fra Coastal Scents, men hvor lang tid tar det før pakken kommer? Vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre.. men fant ikke noe annet sted jeg kunne spørre deg om det. 🙂

  Svar
 3. Den er så søt og lukter kjempegodt.Angrer på at jeg ikke kjøpte den på taxfreen i sommer.Nå har jeg desverre ikke råd. Mine favoritter er Jean Paul ( den originale), den kommer jeg tilbake til gang etter gang.Har brukt den i 12 år nå .Jeg har en ny favoritt i DKNY Pure,den er supergod. Liker også Marc Jacobs sin Daisy 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.