BeautyFuzz Julegaveguide – #1


De to siste årene på min gamle blogg hadde jeg «Malins Julegavetips» der jeg én eller flere ganger i uka postet et innlegg med flotte julegaver som passer til f.eks bror, søster, mor, far og lignende. Dette ble jeg spurt om jeg kunne fortsette med på BeautyFuzz.com også – så her kommer årets første julegavetips innlegg fra meg…

Det er lurt å vær tidlig ute med å handle julegaver, spesielt om du skal handle via nett. Skal du handle utenlands anbefaler jeg å handle innen den første uka i desember for å vær ekstra sikker på at du får julegavene frem til jul. Du må regne med at det tar ca.14 dager å få gavene i posten – i tillegg er det midt i julerushet så det kan hende at posten også sliter med en del forsinkelser.

Jeg handler de fleste julegavene mine på nett fordi man finner gode gavepakker til en grei pris. Jeg har allerede smått begynta med å skrive ned hva jeg skal kjøpe til mine venner og familie. Det skal bli deilig å slippe å stresse i siste liten på butikkene når jula nærmer seg..

Nettbutikker som FeeluniqueCheapsmells og mange av de andre utenlandske nettbutikkene som jeg anbefaler til vanlig har allerede åpnet «Christmas Shop» hvor du vil finne flotte julegaver til store og små i forskjellige prisklasser. Men jeg har i dette innlegget plukket ut de jeg syns ser mest spennende ut fra min favoritt nettbutikk, Feelunique !

Paco Rabanne 1 Million gavesett // Decleor The Wonders Of Relaxing gavesett // Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur gavesett // Biotherm Aquasource gel gavesett // Lancôme Hypnôse Star gavesett // Ghd Scarlet LE gavesett // Cupcake varmeflaske // Orofluido Beauty Elixir & Lip gloss gavesett // Decleor The Wonders of Nature for men // Famego Shaving set // Biotherm Homme High Recharge gavesett // Remington Groom Pro Power gavesett // Burt´s bees Baby gavesett // Bamse Rudy + Ed // Justin Bieber Someday gavesett //

 

Psst… Vil du ha rabattkoder?? 
– Bruker du kodeord SNOWMAN når du handler produkter for menn hos Feelunique får du 10% rabatt.
– Bruker du kodeord SECRETSANTA på bestillinger med en verdi på £20 eller mer fra Feelunique får du £1 rabatt.
– Bruker du kodeord XMASLIST på bestillinger med en verdi på £50 eller mer fra Feelunique får du £4 rabatt.
– Bruker du kodeord XMASLIGHTS på bestillinger med en verdi på £100 eller mer fra Feelunique får du £10 rabatt.

…. Kodene er gyldig til 29.november 2012 !
Husk at Feelunique har gratis frakt og at de refunderer toll/moms som du kan få når du handler for 200,- eller mer – Les mer om moms/toll refund her.

 

Ha en fin uke videre jenter ♥
Q: Har du startet med julegavehandelen?? 

 

14 kommentarer om “BeautyFuzz Julegaveguide – #1”

 1. Hei! Kjempe gode tips! Du har åpnet en helt ny verden for meg når det gjelder sminke på nett. Det er jo så billig i forhold til prisene i norge! Har ikke startet med julehandelen enda, men må nesten begynne snart 🙂 Ha en fin uke du også 😀

  Svar
  • Så hyggelig du liker tipsene 🙂 Ja, jeg handler ikke sminke i Norge lenger nettopp fordi det er så mye billigere på nett/utlandet 😀

   Tusen takk for det:D

   Svar
 2. ikke staret nei, kjenner jeg ble litt stresset av dette innlegget nå, så må straks komme igang! 🙂 shampo og balsam er alltid på søstern min sin ønskeliste! 😉 og etter diverse erfaringer med posten så tenker jeg at innen slutten av neste uke så må jeg ha gjort alle bestillingene mine! 😉

  Svar
 3. Begynte forrige uke å kjøpe inn julegaver, fornøyd med å begynne tidlig 😀 gleder meg til mange flotte tips fra deg. Håper du tar en guide med gaver fra norske butikkerogså 😀 ha en super uke, gleder meg til neste oppdaterin!

  Svar
 4. Hei! Jeg er på jakt etter en øyenskygge palett med MATTE øyenskygger i burntoner! Men det er jo umulig og finne! Har du en og anbefale? håper på svar 🙂

  Svar
 5. Hallo!
  Hvet du noen nettsider som leverer fort og bra kvalitet på sminken?
  Leter etter gaver til venner. Noen sigmakoster som du anbefaler for ansikte?

  Svar
  • Alle de som jeg anbefaler på venstre side er gode nettbutikker. Evt du kan se i menyen under header der det står netthandel der finner du en liste over nttbutikker 🙂

   I sigma kategorien finner du omtaler på alle Sigma børstene 😀 Kabukien og disse HD/Sigmax børstene er veldig god bl.a

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.