Products I´ve Used Up – Mars 2013

proban

Litt tidligere ute denne gang med et nytt empties innlegg – Dette er produkter jeg har brukt opp i mars måned. Det ble ikke så mye sminkeprodukter denne gang, men litt hudpleie og hårpleieprodukter ble det.

Denne gangen er det mange produkter som jeg kjøper så og si fast – Dette er virkelig favorittprodukter og du vil derfor kunne lese at jeg anbefaler det meste her.

IMG_8147

Decléor Hydra Floral Moisturiser – Denne dagkremen er fantastisk dersom du har fuktfattighud, og den har vert veldig god å bruke i vinter. Jeg kjøpte nylig en ny tube med denne dagkremen (tube for den inneholder mindre) som jeg også snart er tom for og etter det kommer jeg til å bytte til en lettere fuktgivende dagkrem, emulsion eller en fra Matis. Jeg kommer nok til å kjøpe denne igjen til høsten og vinteren, men til bruk på sommeren kan den bli litt heavy. Elsker denne og anbefaler den sterkt.

-Fåes hos Feelunqiue til 297,- (gratis frakt og refunderer toll/moms).

 

Decléor Hydra Floral fuktmaske – Dette er en fuktmaske, en maske som skal sitte på huden i 15 minutter før du tørker den vekk. Du kan også såve med den over natten. Denne tilfører huden fuktigheten tilbake dersom du har fuktfattighud. Jeg bruker denne etter jeg har brukt en dyprensende maske, som kan virke uttørkende, og noen ganger etter dusj. Jeg bytter på å bruke denne fuktmaska fra Decléor og den fra Matis, begge er gode, men matis sin kan vær litt vanskelig å få tak i noen ganger. Jeg har brukt om mange slike tuber og kommer til å fortsatt kjøpe flere.

-Fåes hos Feelunique til 197,- (gratis frakt)

 

Biotherm Deo Pure Roll On – Verdens beste deodorant, som jeg har savnet utrolig mye. Den har vert utsolgt hos Feelunqiue hver gang jeg skal kjøpe den og har da måttet bruke noe fra dagligvarebutikken. Nå har jeg bestilt en ny forsyning av denne deoen, for den er rett og slett den beste deoen jeg har prøvd. Den lukter friskt og holder uønsket lukt borte hele dagen, tørker fort slik at den ikke setter flekker på tøyet. Brukt opp mange flasker med denne og kommer til å fortsette med det. Obs: Den med grønn kork er langt i fra like bra så denne med lyseblå kork.

-Fåes hos Feelunique til 131,- (gratis frakt)

 

Alterna Bamboo Smooth Shampoo og Balsam – Andre flaskene jeg har brukt opp av denne shampooen/balsamen, og det er virkelig lenge siden jeg har hatt fast shampoo og balsam som jeg kjøper igjen 3 ganger på rad. Jeg liker å bytte ut shampoo/balsamene når jeg er tom, men disse er så godt at jeg må ha ny hele tiden. Som sagt venter jeg på nye og i mellomtiden tester jeg noen hårprodukter fra Kicks. Disse fra Alterna lukter så friskt og godt, de gjør håret mykt og glansfult og inneholder ikke parabener, gluten og sodium klorid. Helt hærlige produkter som virkelig anbefales til alle med normalt til tørt nordisk hår.

– Fåes hos Beautybay til 111,- (gratis frakt)

 

Redken Extreme Hair Mask – Dette er en proteinmaske til skadet hår, har du bleket håret og det er tørt og slitt bør du tilføre håret proteiner, men også fuktighet. Denne hårkuren kombinerer jeg med forskjellige fuktmasker og har i det siste brukt den sammen med Alterna Bamboo Kendi Oil Masque. Den har en god duft, litt søtt sukkertøyish, hårkuren har en tykk konsistens som er enkel å fordele. Redken er en av de beste på pleiende hårkurer og denne er en av de beste proteinkurene du kan få tak i. Husk at det er ingen hårkurer som kan fikse slitt og skadet hår helt 100%, men de kan forebygge mer skade og gi styrke tilbake til håret – og det gjør denne hårkuren.

-Fåes hos Feelunique til 154,- (gratis frakt)
Ps: Du får Shampooen og hårkuren i et kit til 179,- her.

 

Korres Pomegranate Makeup Removing Wipes – Disse sminkeserviettene har jeg brukt fast siden i fjor sommer, jeg har kjøpt dem hver gang jeg er tom og det sier vel bare én ting? Jepp, de er mine favoritt sminkeservietter! De er billige, lukter fresht og deilig, fjerner sminken effektivt uten å gi meg urenheter eller annen reaksjon og den etterlater ikke en ekkel film på huden etterpå. De svir verken på huden eller på øynene etter bruk. Jeg har heldigvis et lite lager med slike pakker nå, slik at jeg ikke går tom med det første. Absolutt en favoritt som jeg kommer til å fortsette å kjøpe/bruke mange år fremover – Anbefales!

-Fåes hos Feelunique til 61,-(gratis frakt)

 

 – Har du prøvd noen av disse produktene?

 

12 kommentarer om “Products I´ve Used Up – Mars 2013”

  • Ja, omtale finner du på bloggen. Har omtale på hårkuren fra samme serie og. Hårolja og den UV+ hårkuren kommer det omtale på om ikke så lenge:)

   Svar
 1. Hei,
  Hva liker du best for skadet hår??..Redken Cat protein spray, eller Raedken extreme hair mask?? håret mitt trenger sårt en dose protein, men klarer ikke å bestemme hvilken av dem jeg skal kjøpe…

  Svar
 2. Hei!
  Leste på den gamle bloggen din at ACW automatisk skriver ned prisen? Det er jo sykt bra! Gjør de det fortsatt? Så hvis jeg handler for varer for 800 og frakt for 200, skriver de da at jeg kjøpte for under 200 slik at jeg slipper toll på 25 %. For 25 % av 1000 er jo ganske mye… 🙂

  Svar
  • Jeg er litt usikker om de fortsatt gjør dette da det er en stund siden jeg har bestilt noe fra dem. Men skriv en mail til dei for å være ekstra sikker:)

   Svar
 3. Kjempebra innlegg! Jeg elsker både hydra floral dagkremen, hydra floral ansiktsmaska og deodoranten<3 hihi. Favoritter som jeg bruker hele tiden! Sminkeserviettene har jeg i den andre typen og syns de er ok. For denne typen er for spesiell hud, er den ikke? Eller kan den brukes av folk med normal hud? Shampooen og balsamen har jeg lyst til å teste ut etter at du har skrytt så mye av de. Hårkuren har jeg prøvd før, og da var jeg (dessverre) ikke så glad i den.

  Svar
 4. herlig å ha brukt opp någe:) på badet så hope det seg litt opp nå for tiå.
  Agadir sin balsam e sinnsykt gode! den anbefale eg. ett hakk over Redken all soft. gjør håret veldig glansfullt, mykt og heilt flokefritt. super for tørt og skada hår.
  Kjøpte den på http://www.feelunique.com. Komme te å testa ud sjampooen og håroljå og

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.