Omtale: Sigma Eye Shadow Bases

IMG_8035
Sist måned kom Sigma ut med noen øyenskyggebaser, som jeg har testet en stund nå. Basene kan minne veldig om MAC Paint Pots eller Maybelline Color Tattos og kan brukes som en øyenskygge alene eller som en base for dine pudderøyenskygger.

Som sagt er dette en base som du kan bruke under andre øyenskygger for å gjøre dem mer intense eller som en øyenskygge alene med transparant pudder over. Du får Sigmas Eye shadow bases i 9 forskjellige farger og du kan enten kjøpe de i single pots eller i kit hvor du får med tre baser og en Sigma F70 sminkebørste.

Les også: Sigma Brow Collection.

Fargene er laget etter de tre øyenskyggepalettene til Sigma – Flare, Dare og Bare og har derfor beholdt navnet på kitene. Flare kitet vil da ha noen av fargene som du finner i Flare øyenskyggepaletten osv.

IMG_8039

IMG_8048

Basene er faktisk gode og rimeligere dupes for MAC paintpots – Jeg er veldig imponert over disse basene og bruker de så og si hver gang jeg sminker meg. Favorittene til hverdags er Provoke og Persuade som begge er en nude/fersken farget base og som kan ligne litt på Painterly Paint Pot fra MAC. Skal du ha deg bare én base til å starte med, så anbefaler jeg absolutt Provoke eller Persuade – for de kan brukes til alt!

«Spy» var jeg veldig spent på siden det er den eneste i kolleksjonen som skal være duochromet. Den er ikke så duochrome som på swatch bildet til Sigma, men har en taupefarge i krukken og blir litt burgunderish på huden dersom du duser den godt ut. Har du et tykt lag derimot vil det kanskje bli litt mer duochrome (se swatches) men ikke så mye at det vil synes på avstand eller under noen øyenskygger – Men trenger man virkelig en duochromet base?

Hver krukke inneholder 5g, og jeg syns prisen på $13 er OK – kunne vert litt billigere, men sammenlignet med MAC sine paint pots så er jeg fornøyd med prisen (MAC sine paint pots inneholder 5g og koster $18.50). Alle basene kommer med et lite plastikk lokk under selve lokket – denne må du ikke kaste for den er ment til å holde produktet helt tett slik at den ikke tørker ut.

IMG_8046

IMG_8040

Persuade // Sculpt // Pose
Dash // Spy //Unveil
Pursue // Provoke // Strike

swatches

Alle basene er godt pigmentert og går på veldig smooth og kremete, i tillegg så sitter de godt på huden. Jeg har oljete øyenlokk og kan fint bruke disse basene uten at de creaser på meg, med eller uten primer under. Ekstra pluss for at de er vannfaste og ikke irriterer huden på øyelokket. De er enkle å duse ut, men når de har fått satt seg så sitter de godt.

Det er to baser jeg ikke er like imponert over som de andre i kolleksjonen, og det er fargene Dash og Spy – Som sagt tidligere så er ikke Spy så duochromet så jeg skulle ønsket den var og Dash kan gå på litt flekkete. Men utenom dette er jeg svært fornøyd med produktene, jeg må virkelig si jeg er imponert av disse basene og mener dette er de beste sminkeproduktene Sigma noen gang har kommet ut med. Anbefales!

Pris:
$13 – $36  hos SigmaBeauty
… Bruker du kodeord SAVE2013 får du 10% rabatt.

Karakter:
5 av 6

Skjermbilde 2011-10-06 kl. 02.57.34

Produktet er sponset    

29 kommentarer om “Omtale: Sigma Eye Shadow Bases”

 1. Interessant! Jeg har brukt primeren fra Too faced (som jeg først vant hos deg!!). Vil en av disse hudfargede basene kunne brukes som erstatning for primer under alle farger? Hvilken ville du gått for, du som har testet begge? Jeg skal bestille noen flere børster fra Sigma mens rabattkoden enda gjelder, men vil høre med deg som har peilig før jeg bestiller base 😉

  Svar
  • Persuade muligens, den er lysest og helt matt 🙂
   Jeg bruker ofte den uten NARS sin primer under til hverdags, men skal jeg på fest så hender det at jeg tar på Nars primer under for å være ekstra safe 🙂 Men som sagt de er vannfaste og sitter godt på! 😀

   Svar
   • Ok! Takk for svar 😀 Mulig jeg tester NARS primer først da, siden jeg også er fristet til å teste foundation fra det merket (enklere å bestille flere ting samlet pga toll vettu)..

    Svar
 2. Har utrolig lyst til å teste disse selv også, at du gir dem bra karakter gir det ikke motstand akkurat. Synes bare det er synd at fraktkostnadene fra sigma er litt dyre.. Hjelper jo med rabattkode da 🙂

  Svar
 3. Veldig nyttig innlegg 🙂 Elsker at du har så store og klare bilder! Fikk veldig lyst til å prøve Persuade iallefall!

  Svar
 4. Hei,Malin!
  Vet du om Sigma setter ned verdier for å slippe toll? Vil bestylle essential kit men det blir dyrt med tollmoms:(( Pleier de å ha fraktfrie kampanjer?
  Kanskje kunne bestille enkeltvis, hvis det blir noe fraktfrie dager:))

  Svar
 5. Så mange fine farger 😉 Herlig! Forresten, jeg tenkte å bli affiliates på feelunique, så lurte jeg bare på hvilke av dem du har valgt? Syns det virker så komblisert:/

  Svar
 6. Hei! Jeg lurte på om du visste noe om hvorfor feelunique kun sender Moroccanoil produkter til UK? Det står under produktene at de kun er tilgjengelige for kunder i UK, men på omtalene ser jeg at folk i fra Norge også har kommentert 🙂

  Svar
  • Det kan vær mange årsaker til det – Beste er å sende Feelunique en mail å høre hvorfor 🙂
   Hvis mange nok klager pleier dei å forandre det

   Svar
 7. Hei!
  Jeg har tenkt til å bestille noe fra britique, det koster over 200-,
  Blir det toll/mums/merverdiavgift eller noe sånt?

  Svar
 8. Sorry maset altså, men jeg må bare vite om jeg har gjort noe feil i forhold til det affiliate-greiene. På meg står det UK på primary region og på promotional regions, er dette feil? Også når jeg skal finne bannere, så har de bare bannere for affiliate window – det vil jeg jo ikke ha, jeg vil jo ha feelunique banner. Tusen takk på forhånd<3

  Svar
  • Du må på gå advertisers -> Join Programmes så må du søke etter f.eks feelunique og join program. Så enten godtar dei deg med en gang eller er det noen timer/dager ventetid. Og når du er med i deres «program» kan du finne bannere 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.