Ukens favoritt: blinc Eyebrow Mousse

IMG_8149
Dette brynproduktet ble en favoritt allerede etter første gang jeg prøvde den, og etterhvert som jeg prøvde den mer ble jeg overbevist – Dette er den beste fargede bryngel/-moussen på markedet, det må den bare være!

Ja, for den er helt super, og nå ska dere får høre hvorfor. Det første, når den har satt seg i øyenbrynet så går det ikke an å smudge den utover – den sitter bomfast! Den er også vannfast, så skulle det regne eller du skal bade, svette eller lignende så sitter den fortsatt….bomfast! Det eneste som fjerner denne er en god sminkefjerner (ikke sminkeservietter). Det betyr at du kan påføre den en dag og slippe å påføre mer dagen etter dersom du lar bryna være når du fjerner sminken om kvelden. Ofte når jeg bruker sminkeservietter så fjerner jeg sminken i hele ansiktet, bryna også, men det sitter fortsatt farge igjen så jeg slipper å gjøre noe med de dagen etter – så man vil ha denne lille hylsa her veldig lenge.

IMG_8150 copy

IMG_8157 copy

Det er også helt supert at du får brynmoussen i flere farger, både kalde asketoner og varme rødtoner – Så man finner garantert en som vil passe deg. Men gå alltid for en nyans lysere enn du tror, jeg har nyans «dark blond» og har selv mørkebrunt hår med lyse striper i og denne er akkurat passe for meg.

Jeg har som oftest dårlig tid om morningen og da liker jeg produkter som tar lite tid, og det gjør denne. Man slipper å forme og fylle bryna med pudder og diverse brynprodukter, ikke minst man slipper sminkebørster – man børster bare lett gjennom bryna og man får fyldigere bryn og formen man ønsker etter bare én påføring. Har du tynne bryn, type strek, og former bryna dine mye tykkere enn dei er fra før, så tror jeg ikke denne fungerer like bra for deg, men har du normal til tykke bryn som trenger bare litt farge/fyll og form så er denne fantastisk.

blinc-mousse-colors

Som noen av dere kanskje husker testet jeg Sigma sine brynprodukter, bl.a deres fargede bryngel som var en total katastrofe. Den hadde glitter i seg og var altfor mørk og rødtonet, og de hadde bare én nyans (!) og det verste var jo at den satt jo ikke fast i bryna, flere timer etter påføring kunne man ta borti bryna og produktet ble dratt utover huden/smittet av. MAC sine fargede bryngel er hakket bedre enn Sigma, men noen av dem inneholder også glitter – Denne fra blinc er helt matt, ingen glitter i det hele tatt, og den sitter som sagt støpt på brynet hele dagen.

Anbefales!

Pris:
138,- hos Feelunique
(Feelunique har gratis frakt)

 

 

 

15 kommentarer om “Ukens favoritt: blinc Eyebrow Mousse”

 1. Denne må jeg prøve:) Så bra fargeutvalg da. Det liker jeg!

  Ikke ofte man ser det. Jeg sliter skikkelig med å finne en som passer mine lyse bryn. Siden jeg er såpass lys i håret og i huden og har blå øyne blir ofte mange av de lyseste produktene til brynene ofte for mørke for meg. Jeg liker å ha markerte bryn, men ikke alle som kler å ha så mørke så supert utvalg. +Ingen jeg kan si jeg har vært sånn 100% fornøyd med sånn ellers heller. Så ja denne må helt klart teste ut:) Og at den er vannfast er jo perfekt til meg som har så lyse bryn, spesielt på sommeren når jeg er å bader osv. Tusen takk for tips !

  Er så misunnelig på brynene dine:) De er så fine!

  Svar
 2. Hei 🙂

  Vet du har bra samarbeid med britique.com. Jeg handlet der og fikk aldri produktene mine, og siden jeg ikke er så erfaren på paypal, så hadde de pengne blitt overført med en gang. Jeg fikk svar at jeg måtte fylle ut et skjema, men får ikke sendt det tilbake til kundeservice. Vet heller ikke om jeg får tilbake pengene. Har du opplevd noe lignende? Er usikker på hva jeg må gjøre..

  🙂

  Svar
  • Hei,
   Du har kontaktet Britique om dette og dei ber deg fylle ut et skjema? Eller er det Paypal som har sagt du skal lage en «case» / fylle ut et skjema?

   Beste er å spørre Britique hva du skal gjøre/ si du ikke har fått pakken din.
   Jeg vet de har hatt mye problemer med kunder som ikke får pakkene sine tidligere, aner ikke hvordan det er nå – Men du har rett på pengene tilbake så kontakt Britique be dei hjelpe deg, hvis ikke lager du en «Case» på Paypal 🙂

   Svar
 3. Fikk akkurat denne i posten, og ble veldig skuffet… 🙁 har du tynne/hårfattige bryn, så styr unna. Jeg så ut som om jeg hadde prøvd å farge brynene og fått et flekkete resultat. Skal man bruke denne bør man nok ha jevne, «hårete» bryn. 🙂

  Svar
  • Ja har man tynne bryn ( som jeg nevner i omtalen ) er nok ikke denne det beste :/ Man må ha normale til tykke bryn.. Utrolig synd den ikke fungerte for deg da, den er superelsk hos meg 🙂 <3

   Svar
   • Jeg måtte gi den et forsøk likevel, siden jeg ennå ikke har funnet det perfekte øyenbrynsprodukt.

    Jeg har dog likevel funnet et bruksområde til den; jeg bruker den til å «sette» brow powderet i UBs brow box, og da sitter det virkelig hele dagen (og litt til). 😛 I kveld driver jeg også og farger øyenbrynene, så mulig det blir bedre da, men jeg tror likevel jeg har for få hår. Alle andre i familien har buskete, mørke øyenbryn, og jeg blir født med helt lyse, usynlige øyenbryn. 😛

    Svar
    • Så flott du liker den litt bedre da:) Prøve den litt på forskjellige måter så finner du nok ut av det 😀 Mitt tips er å ikke ha for mye på børsten og brynene om gangen, da kan det bli flekkete. Ja, den sitter godt denne rakkeren her ;D

     Svar
     • Jepp, er det for mye på børsten blir jeg helt flekkete! 😛

      Men herlighet som den sitter. Må nesten til med sterkere midler enn sminkefjerner for å få den av.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.