Products I´ve Used Up – Februar 2013

proban

Da kommer enda et «Empties» innlegg, igjen litt sent. I februar måned har jeg brukt opp litt sminkeprodukter og jeg er superfornøyd med det – Satser flere sminkeprodukter dukker opp i neste «Empties innlegg».

Det ble ikke så mye forskjellige produkter denne gang, men det at jeg har klart å bruke opp sminkeprodukter er jeg svært fornøyd med, hvis vi ser bort fra Chanel foundationen da – trist den er tom.

Her er hva jeg har brukt opp i februar måned:

IMG_8128

Maybelline Falsies Flared Mascara – Dette er favorittmascaraen min fra drugstoremerke for tiden. Den gir lengde og fylde til vippene og i tillegg så separerer den godt. Mascaraen drysser og smitter ikke av i løpet av dagen, men er enkel å fjerne med vanlig sminkefjerner. Jeg føler resultatet blir bra med en gang med denne mascaraen, man slipper å jobbe lenge med den. Se full omtale med før og etter bilder her.

– Fåes hos Feelunique til 70,-

 

TheBalm Sexy Mama Anti Shine Translucent powder – Dette er et settingpudder som ha en beige farge i boksen, men blir transparant på huden. Denne skal matte ned huden og sette kremprodukter slik at de vil vare lengre på huden i løpet av dagen. Den gir en silkemyk finish, produktet er drøy i bruk – så man har en slik lenge. Ikke minst så har den et supersøtt etui med speil på innsiden av lokket. Jeg har ikke fått noen urenheter av dette produktet noe som jeg er veldig fornøyd med. Jeg kommer absolutt til å kjøpe det igjen.

– Fåes hos Feelunique til 108,-

 

Korres Lip Butter i Jasmine – Mine absolutte favoritt pleiende leppeprodukt er Korres sine lip butters. De gir godt med pleie og fukt til leppene og inneholder ikke dårlige ingredienser som vil gi urenheter. Jeg har til nå ca. alle nyansene fordi jeg er så fornøyd med dette produktet. Jeg har også en slik krukke med meg over alt, en på jobb, en ved nattbordet, badet, i bilen og i veska. Jasmine er en nude/rosa farge og den gir en nydelig farge på leppene. Har brukt opp mange av disse Korres Lip Butters og kommer garantert til å bruke mange mange fler.

-Fåes hos Feelunique til 70,-

 

Chanel Vitalumiere Aqua Foundation – Dette er en av mine topp 3 favoritt foundationer, og denne kan jeg anbefale alle å prøve. Dette er en veldig lett foundation som nesten ikke føles på huden, men har likevel medium dekkevne som man kan legge i flere lag for med dekkevne. Den har en semi matt finish ( verken helt matt eller shimmrende) og er spesielt bra for normal til tørr hud, men jeg har kombinert/fet hud og kan bruke denne uten at jeg ser blank ut eller får urenheter. Huden ser feilfri ut og som sagt man føler ikke at man har foundation på en gang. Den er litt dyr, men absolutt verdt det – Jeg kommer uten tvil til å kjøpe den igjen.

– Fåes hos StrawberryNet til 349,-

 

Yes To Cucumbers Wipes – Dette var en gang en god sminkefjerner, men så fant jeg Korres Pomegranate sminkefjerneren som er ti ganger bedre. Ikke misforstå, di er gode disse også, bare ikke like god som Korres Pomegranat Wipes. Yes To Cucumbers har en frisk duft av agurk som gir en fresh følelse i ansiktet etter bruk. Den fjerner sminken greit, men ikke vannfast mascara, de er også en del tørrere enn Korres sine sminkeservietter og man må ofte bruke to servietter for å fjerne alt. Den svir ikke på øynene og gir meg ikke noe reaksjoner/urenheter. En grei og rimelig sminkefjerner, men kommer nok ikke til å kjøpe disse igjen.

– Fåes hos Feelunique til 42,-

 

– Har du prøvd noen av disse produktene?
Ha en god påske, jenter! ♥

 

14 kommentarer om “Products I´ve Used Up – Februar 2013”

 1. Har ikke prøvd noen av de produktene, men har både foundationen og lipbutteret på lista mi 🙂 Håper du koser deg masse i påska, Malin 🙂

  Svar
 2. Har nett kjøpt lip butter i guava og jasmine og gleder meg til å prøve de =) Alle skryter sånne av de så håper eg liker de like godt.

  Svar
 3. Jeg er veldig glad i Chanel foundationen selv også, så gleder meg til fargen matcher meg igjen 😉 Det frister veldig å prøve Sexy Mama, siden så mange liker det. 🙂

  Svar
 4. Jeg bruker også den foundationen fra Chanel, og er fornøyd med den. Jeg syns den blir veldig fin med pudder fra Glominerals oppå. Det blir ikke kakete og tykt, men dekker fint. Legger seg heller ikke i rynker og porer.

  Ellers har jeg nå kjøpt primeren til øyenlokk fra Laura Mercier som du anbefalte. Veldig fornøyd! Skygger og linere sitter ikke godt på meg, og denne hjalp veldig. Takk for tipset 🙂

  Svar
  • Så flott å høre at du liker LM primeren 😀 Syns den er helt super selv, ekstra pluss for at den dekker over blodårer og jevner ut fargen på øyelokket før øyenskyggene skal på 😀 Bare hyggelig 🙂

   Svar
 5. tenkte jeg skulle prøve denne mascaraen, men det ble skivebi
  om for min del:( syntes den var altfor tørr, resultatet var aldeles ikke fantastisk heller. kjedelig:(

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.