Konkurranse – Vinn favorittprodukter og Urban Decay NAKED Basics (**STENGT**)

IMG_8122 copy
Det er altfor lenge siden sist jeg har hatt en konkurranse – Og nå som jeg smått har startet å blogge igjen har jeg litt lyst å kjøre en konkurranse igjen etter gammelt. Så denne uken og ut neste har dere mulighet til å vinne flotte premier.

Jeg tenkte å mikse litt mine favorittprodukter og annet knask som en av dere kan vinne – Bl.a min favoritt sminkefjerner og lip butter fra Korres, hudpleie fra Biotherm, hårprodukt fra Alterna og den populære NAKED Basic paletten fra Urban Decay. Så hvis dette høres ut som en premie du kunne tenke deg må du bare delta – Frist: 31.03.13 !

Regler – Svar på dette spørsmålet:

– Hva vil dere lese/se mer av på BeautyFuzz.com i løpet av 2013 ?
(Skriv litt mer enn bare «Omtaler» og «sminkevideo» – Gjerne hvilken produkter ect.) 

 

Det er ekstra kjekt om dere vil følge meg på Facebook eller bloglovin´ – da får dere oppdatering på nye blogginnlegg, info om kommende konkurranser, vinnere av konkurranser og annet.

IMG_8117

Premier:
Korres Lip Butter Jasmine
Korres Makeup removing Wipes Pomegranate
Biotherm Aquasource Day Cream (All skin types/Sensitive)
Urban Decay Naked Basic palette
Alterna Bamboo Smooth Kendi hårolje

 

… Lykke til og ha en god helg! ♥

 

211 kommentarer om “Konkurranse – Vinn favorittprodukter og Urban Decay NAKED Basics (**STENGT**)”

 1. Det jeg vil se mer av på bloggen din er flere varierte tutorials, og hvis du har kjøpt inn noe beautyrelated så vil jeg gjerne se det!

  Svar
 2. Jeg har egentlig ikke noe å påpeke med bloggen din. Jeg går ofte inn for å finne produkt omtaler og slikt slik at jeg hvet hva jeg skal kjøpe inn neste gang viss jeg ikke er fornøyd med det jeg har fra før. Jeg kunne tenkt meg noen gode foundation og primer omtaler. Har brukt foundation i flere år, men finner ingen jeg blir fornøyd med. Hadde satt stor pris på det. Elsker forresten konkurransen, og jeg følger bloggen din på facebook 🙂
  Linn-3c@hotmail.com ;D
  Håper du får en fin påske!

  Svar
 3. Sminkevideoer med paletter så an lett kan få tak i alle skyggene du bruker 🙂
  Omtaler av produkter, og hvilke produkter er like, både som er billigere og evt. highend produkter
  Countoring og highlighting video og beskrivelse, forskjellige sminke «looks» for forskjellige farger på øyne (hvilke farger som passer de forskjellige fargene)
  :-))

  Svar
 4. Jeg elsker «favoritt»-innlegg, månedens favoritter eller årets favoritter! Ellers vil jeg gjerne lese om naturlige produktet uten SLS, parabener, mineralolje, fargestoffer, osv osv. Gode, rene produkter! 🙂 innimellom all sminken og hudpleien/hårpleien, er det alltid gøy å lese om andre innkjøp – som klær, vesker, tilbehør, biler, hus… 😉

  Svar
 5. Åh, for en herlig premie 🙂 Superglad for at du er tilbake på bloggen! Jeg vil gjerne lære hvordan man kan «contoure» – legge skygger i ansiktet med sminke, så et innlegg eller video om det hadde vært supert 🙂 Ellers liker jeg alltid å lese om leppeprodukter og blush – kanskje du kunne hatt et innlegg om hvilke farger som er fine nå til våren 🙂 Og nå som du har fått deg ny og dødslekker veske kunne du ha laget «whats in my bag»-video!!

  Svar
 6. Jeg vil gjerne se mer av billig vs dyrt, omtaler og sminketutorials (gjerne ulike hverdagsøyesminkelooks i nøytrale farger). 🙂

  Svar
 7. Flere sminketutorials er alltid gøy, men jeg har også ett ønske om at du tester mer økologiske produkter, slik som f.eks. Dr. Hauschka, som fører både sminke og hudpleie.

  Svar
 8. Noe som jeg vil ha mer av er kanskje omtaler av sminkeptodukter. Kanskje mac, urban decay, stila osv. Det er alltid artig med sminkevideoer eller «how to» innlegg. Du er veldig inspirerende og jeg synes det er disse to type innlegg som inspirerer mest. Jeg liker veldig godt innlegg om tips, som feks depot øyenskygge og slikt.

  Svar
 9. Jeg vil gjerne se månedens favoritter innlegg og produkter jeg har brukt opp innlegg for måneden som har gått. I tillegg synes jeg det er gøy med sminkelooker og omtaler 🙂

  Svar
 10. Jeg vil gjerne se mer sminke looker og om du kan lage din sminke kolleksjon eller bare din mac kolleksjon? Kanskje også mer om sminke/hudpleie uten masse ekkelt som gjør huden bare værre. Ellers synes jeg bloggen din har mye bra fra før av:)

  Svar
 11. Noe jeg aldri får nok av er «dupes» innlegg. Alltid kjekt å finne rimeligere produkter som tilsvarer de mer kostbare! Månedens favoritter er også et innlegg jeg liker godt! Produkter du har brukt opp og kanskje et minireview av produktet, da hva man tenker ang. et produkt i starten, kanskje ikke er det man mener når man har brukt det opp. Jeg vet at jeg særlig er sånn, at nye ting som oftest er SUPRE eller ikke fult så gode, men etter å ha brukt de en god stund, forsøkt forskjellige påføringsmåter, endrer kanskje meningen seg.

  Svar
 12. Jeg ønsker mer økologisk pleie (hudpleie, kroppspleie, hårpleie, produktomtaler). Det ville være kult å se mer makeup tutorials og tips, make-up trinn for trinn med god enkle råd :)Jeg er åpen for å lese om dine personlige måter for å bli vakker og sunn…

  Svar
 13. Hei!
  Jeg vil gjerne lese om skyggelegging for forskjellige ansiktsformer (har lest det som ligger på bloggen fra før, men hadde vært supert med flere bilder for hver form), liker veldig godt How-to inlegge dine, så flere av dem 🙂
  Og så hadde det vært kjempegøy med kostyme/ekstrem sminke 😀

  Svar
 14. Jeg vil gjerne se litt mer makeup looks, både video og step by step bilder. Kanskje mer sammenligning av produkter f.eks. Luksus vs busjett. Styling av hår tips hvordan man kan sette opp hår osv. Følger deg på blogloving og facebook allerede 😉 Ha en strålende fredagskveld 🙂

  Svar
 15. Fantastisk premie 🙂

  Jeg kunne tenkt meg flere tutorials/steg-for-steg, gjerne med MAC-øyenskyggene dine, og igjen gjerne med farger. 🙂 Ellers så synes jeg omtalene dine er gode, så jeg håper du fortsetter med en del sminkeomtaler. 🙂 Jeg er også glad i favorittinnlegg og innlegg om produkter man ikke liker.

  Svar
 16. Jeg vil gjerne ser mer tutorials/videoer for hverdagsminke, månedens favoritter og gjerne også billig vs. dyrt 🙂

  Svar
 17. Egentlig er det vel ikke noe jeg føler kan forbedres..Jeg vil gjerne lese mere om dine favortitter og produkter du virkelig ikke vil annbefale oss å kjøpe. Og gjerne andre ting også kanskje som vesker og andre jenteting som vi liker å lese om 🙂
  Også føler jeg at vi ikke kjenner deg så godt, nå har ikke jeg lest denne bloggen fast så lenge, men jeg synes det hadde vært fint med et «Om deg» innlegg 🙂

  Svar
 18. Jeg er super fornøyd med bloggen din ! Forsett med det du holder på med og kanskje mer neglelakk.

  Svar
 19. Hei…Gøy med konkurranse!…Produkt omtale er det jeg er mest interessert i, og synes du omtaler produkter på en god og detaljert måte… også make-up looks da…bestandig interessant, da man har en tendens til å stagnere med samme produkter og samme look…takk for at du er så generøs…og god helg 🙂

  Svar
 20. Jeg vil gjerne se flere videoer! 😀 Elsker å se på videoer som handler om sminke. Sminkesamling, tutorial, omtale, babbel… Spiller ingen rolle hva du prater om, så lenge det er sminke eller sminke-ish 😀

  Svar
 21. Jeg er veldig glad i bloggen din som den er, ønskr flere innlegg av deg 😉 Men såklart er kvalitet over kvantitet er å verdsette:) Ellers er hårpleie, neglepleie, skyggelegging og «øyeskygge for dummies» noe jeg liker å lese om.. Nå er jo også sommeren rundt hjørnet så kanskje litt tips om hvordan man behandler hud og hår når/hvis sola titter frem:)

  Svar
 22. Mer av dyrt vs. billig! Savner det, husker du hadde litt av det før 🙂 Dupes og sånn, kanskje av f.eks MAC og andre merker fra Kicks.

  Svar
 23. Jeg får aldri nok av månedens favoritter og årets favoritter, samt dupes-innlegg og sminkelooks.

  Svar
 24. Ville vært fint å kunne fått noen omtaler av litt forskjellige merker sminkekoster og kanskje noen bilde innlegg hvor du viser vanlige teknikker å legge sminke på hvis det ga noen mening. Ellers så liker jeg omtaler på produkter, gjerne sånn «disse produktene har jeg brukt opp» opplegg.

  Svar
 25. – Hudpleierutine
  -What’s in my shower (altså hvilke produkter du bruker i dusjen)
  -topp 5 leppestift, bronzer, foundations osv, vet du har laget lignende innlegg før, men sånn oppdatert, hehe.
  – sminkekolleksjon! synes det er kjempeinterressant å se hehe 🙂
  – sommer must haves
  – what’s in my bag/purse
  – what’s in my makeup bag
  – gjerne ting på video (f.eks. innkjøpsvideo, sminkevideo og slikt, om du har lyst selv så klart!)
  – dyrt vs. billig
  – sminkelooks med tema (cleopatra, snøhvit osv)
  – klassisk smokey eyes tutorial
  – få leppene til å se større ut
  – få øynene til å se større ut
  – VS på forskjellige veldig like produkter, feks 2 bb-kremer. Hvilken er best og hvorfor 🙂
  – contour og highlight
  – hårpleierutine

  Det var det jeg kom på i slengen! Håper på å vinne, elsker bloggen din! 🙂

  Svar
 26. ååå har siklet over urban decay naked paletten i lang tid nå! Hadde vært sykt artig og vunnet!
  Det jeg kunne tenkt meg og se er video «omtaler» av produkter du kjøper:) egentlig så vil jeg rett og slett se flere videoer av alt:P topp 3-5 er også morro. f.eks topp 3 consealere:)

  Svar
 27. Omtaler hvor du også sammenlikner produktet med andre liknende produkter du har prøvd før. På den måten får man et bedre inntrykk av hvordan produktet er.

  Sminkelooks med bilder, både nærbilder hvis det er relevant og hele ansiktet. Synes man får et bedre inntrykk av sminken når man ser helheten. Gjerne også variere litt hvordan sminken legges, forskjellige sminkestiler.

  Tutorials på enkle hårfrisyrer som man klarer å få til selv uten alt for mye om og men 🙂

  Svar
 28. – Jeg har veldig lyst til å se mer av foundation anbefalinger (anbefal ulike typer foundationer)
  – Innkjøp (sminke)
  – Tutorials på flawless skin eller smokey eyes
  – Ha flere slike produkt VS produkt (f.eks korres sminkefjernere vs yes to serien eller kanskje mac øyeskygger vs urban decay øyeskygger)
  🙂

  Svar
 29. Jeg elsker innlegg/videoer om produkter man har tømt/kjøpt på nytt, eller produkter man angrer på å ha kjøpt. 🙂 Vil gjerne også høre med om RT-koster, og gjerne også hva du mener om Beauty Blenderen.. jeg har kjøpt meg et par slike, men merker at jeg så og si aldri strekker meg etter dem. 🙂 Ellers kan du gjerne fortsette som før. Liker at du blogger igjen!

  Svar
 30. Jeg liker godt å se når du sminker ander(før og etter bilder). Vil lese litt mer om kroppspleie fra korres også. Og gjerne laura mercier sminke!

  Svar
 31. Har lest bloggen din i mange år, og så langt er det den beste skjønnhetsbloggen her til lands. Synes du hadde så mange bra sminkevideoer før, og håper at nå som du har begynt å blogge mer igjen, kommer til å legge ut flere sminkevideoer samt «how to do»-videor. Ellers synes jeg produktanbefalinger er noe du er god på, forsett med det!
  stor klem.

  Svar
 32. Jeg kunne tenkt meg omtaler om litt «billig» produker, og kanskje en sammenligning med dyrere merker.
  Kunne også vært fint med både makeup og hudpleie tips, anbefalinger og omtaler tilpasset ulike hudtyper 🙂

  Ellers ha en flott helg, og god påske! 😀

  Svar
 33. Jeg vil gjerne ha videoer om «must have» produktene du mener man må ha innen forskjellige kategorier som for eksempel lepper, øyne, hudsminke, hudpleie og hårpleie 🙂

  Svar
 34. Vill gjerne se mer av:

  hvilken sminke produkter du ikke klarer deg ute.
  omtaler av hår-pleie, hudpleie og sminke.
  innkjøps video er alltid spennende.
  tips om hvordan oppbevare sminke på best mulig måte hjemme og ute på reise.
  månedens favoritter og hva du har brukt opp.
  Dyrevennlige produkter er bare et stort + =D (i hvert fall for meg som kun bruker dyrevennlige produkter)
  dine topp 3/4/5 foundation, concealer, primer, leppe produkter,osv.
  din hudpleierutine/hår-pleie rutine.
  tips å triks for å få vekk/dekke urenheter.
  omtale på de beste kostene du bruker.

  Du har en super blogg, og masse gode omtaler. Har handlet en del av produktene du har anbefalt så en stor takk for du bruker din tid på å skrive blogg =D

  Svar
 35. flotte premier! 🙂 jeg vil gjerne se innkjøp, produkt- anbefalinger, hudpleie og sminketutorials 🙂

  Svar
 36. :), Fine premie!
  Jeg er veld fornøyd med bloggen din men vil ha mer tutorial video på Youtobe med sminke tutorial og din Favorite måneder produkt evt omtale lagt på video også.

  Svar
 37. Vil gjerne høre dine omtaler på mer hudpleie. Jeg har blitt interessert i økologisk hudpleie i det siste, så kansje det hadde vært noe?

  Mvh Karita 🙂

  Svar
 38. Jeg vil gjerne se mer av omtaler og tutorials av dyrevennlig sminke (kanskje sminkelooker kun laget med dyrevennlig sminke). Også Lily Lolo sminke, som jeg ikke har sett så mange norske bloggere blogge om. Soap and glory produkter vil jeg også høre mer om, fordi det er veldig billig, og skal visstnok være veldig bra 🙂

  Svar
 39. Jeg vill gjerne se flere tema sminke tutorials.
  PS. Det er veldig bra når du skriver om produkter man kan kjøpe i butikker i norge 😀

  Svar
 40. Jeg vil veldig gjerne se flere omtaler av billige sminkeprodukter (spiller ingen rolle om det er merker som er kjøpt på nett fra utlandet). Tips om dupes er også supert! Ellers er omtaler av nye produkter supre ettersom det er kjipt å kjøpe et nytt produkt uten å vite om det er bra eller ikke:)

  Svar
 41. Jeg har kjempe lyst til å se flere sminke looks fra deg. Gjerne hvor du bruker øyenskygger fra Makeup Geek. Har lenge hatt lyst til å teste dem 🙂

  Klem, Christine

  Svar
 42. Hei 🙂 Kjempeflott at du kjører i gang en konkurranse og utrolig flotte premier ! Vil nok se mer av «dyrt VS billig» , Ukens produkt der du viser det beste produktet fra uken, Sminkelooks, tutorials, selvbruning, too faced chocolate solei, Bobbi brown foundation og Bobbi brown sminkekoster 🙂 Og ja forresten, kanskje når du viser øyenskygger å sånt, så kunne du heller ta det på øyenlokket ditt i stedet for armen ?

  Ha en fin kveld, klem Amalie 🙂

  Svar
 43. Hey..

  Jeg vil at du skal skrive litt om dyre sminker, som eks Chanel.
  Selv syns jeg at MAC er det beste produktet, men kanskje prøve å sammenligne MAC med noe annet som er like bra.
  Hva er dine »ALL FAVORITE» sminke merker som du er ganske sikker på at du aldri vil bytte bort.
  Hårprodukter, hva er så spesielt med alterna? det er jo nesten like dyrt som redken, men hva syns du er best?
  Hva syns du om at EU skal slutte å ta inn kosmetikk som er dyretestet?

  Vil bare si at jeg elsker bloggen din, å har lest alle di fleste innleggene.
  Er jo litt vanskeli å finne på noe du kan skrive om siden du skriver nesten om alt 🙂

  Svar
 44. How to-poster (ikke bare makeup-tutorials, men enkle triks for hår, etc.) og slaktomtaler/omtaler om ting som er greie nok men ikke verdt pengene. Gjerne også revurderinger av ting du har forandret mening om etterhvert!

  Svar
 45. Månedens favoritter og «produkter jeg har brukt opp» er alltid koselig lesning, som jeg gjerne vil lese mer av! Ellers håper jeg du fortsetter som du gjør med andre kreative innlegg! Synes du er en herlig beauty-blogger med teft for hvordan man skriver en GOD beauty blogg!

  Svar
 46. Flotte premier!
  Det eg kunne ønskt meg er å sett mer av er sminkelooks, produkt ambefaling, fleire videoer:-)

  Svar
 47. Nå har jeg ikke sjekka om du har gjort dette før, men jeg vil gjerne lære mer om feks sminking av kontur i ansiktet. Gjerne andre tips innen sminke og hår også. Og så synes jeg det hadde vært nyttig å lese omtaler av produkter du ikke er så fornøyd med, så man vet hva man kanskje ikke skal kaste bort penger på.
  Synes forøvrig at bloggen din er super fra før 🙂

  Svar
 48. Oii, for en premie! Jeg vil gjerne ha mer om basic-sminke, gjerne omtaler om concealer, foundation, pudder osv. God påske! 🙂

  Svar
 49. Heiii!

  Hadde vært supert med flere omtaler av foundation – det er alltid tricky å finne en som er god 🙂 Ellers ønsker jeg meg flere omtaler fra merker som The Balm, Benefit, Urban Decay, Nyx og sist, men ikke minst, Mac! Jeg føler at bloggerne har glemt litt av Mac til fordel for andre merker, og nå er det på tide at vi får Mac fram i lyset igjen! 🙂

  God helg! 🙂

  Svar
 50. Jeg savner når du la ut sminkelooker skikkelig ofte, så det hadde vært fint å fått tilbake!! Jeg kunne også tenkt meg en video eller et innlegg om hvordan man kan bruke farger i en naturlig sminkelook, eller bare få en «pop of colour» hvis du skjønner 🙂 Tror det hadde blitt veldig fint til sommeren. Du har vel kanskje det orginale naked palettet til Urban Decay? Isåfall, kunne du vist hvordan man lager litt forskjellige looker med den? Jeg har det selv, men det blir omtrent samme resultat hver eneste gang. Det er veldig kjedelig, for palettet har jo egentlig veldig mange farger å velge i!

  -Stå på videre 😀

  Svar
 51. Ville gjerne sett mer av hvordan bruke blush, highlighter og contour, og om det er meningen å bruke alt samtidig osv… +hvilke merker du anbefalerav disse produktene 🙂

  Svar
 52. Jeg vil gjerne se flere looks, du er veldig dyktig, og tar alltid utrolig fine bilder av det du gjør 🙂 Gjerne noe litt crazy, ellers ønsker jeg en turkis look (helt turkis!) 🙂

  Svar
 53. Jeg vil se mere av månedens favoritter og hvilke farger på sminke til antrekk. Jeg vil også se hvilke produkter du anbefaler til andre og sminke looker.
  Da hadde jeg lest bloggen din oftere <3

  Svar
 54. Liker og lese omtaler, gjerne mer om sminke. 🙂 video med naked pallette med forskjellige sminkelooks hadde vært kjekt.

  Svar
 55. Gjerne omtaler på typiske «drugstore» produkter, sminke er så ekstremt overpriset i Norge og da er det surt og bruke penger på et dårlig produkt. Du kan også gjerne linker til sider hvor man kan få tak i slike produkter blilligere 😉

  Svar
 56. I would like tips and advice on skin/hair care and makeup for the coming spring/summer months. Make up products and creams that do not make the skin too oily during summer etc 🙂

  Svar
 57. Siden jeg prøve å finne min HG Foundation, hadde vært artig med foundation tester og anbefalinger:-) Takk for konkurransen:-)

  Svar
 58. Hei!
  Jeg vil gjerne ha flere omtaler av foundation. Det er noe jeg alltid er på jakt etter og er noe jeg ofte prøver. Kanskje noe fordeler og ulemper med de produktene du omtaler også hadde vært artig?

  Svar
 59. Jeg vil gjerne lese mer om sminke generelt. Gjerne videoer med ulike måter å legge sminken på. Mitt favorittmerke er Urban Decay.

  Svar
 60. Hverdagslige sminkelooker og look alikes . Altså sammenligne to produkter , et billig og et dyrt 🙂

  Svar
 61. Jeg vil veldig gjerne lese fler omtaler og se flere sminke videoer 😀 liker både facebooksiden din og følger deg på bloglovin 😀

  Svar
 62. Jeg er allerede ganske fornøyd alt. Er det noe jeg lurer på så finne jeg det alltid her inne. Jeg liker veldig godt månedens favoritt, produkter som du ikke er fornøyd med. Vil si jeg digger bloggen din og er ofte innom får tips eller bare lese 😀

  Svar
 63. Å, så herlig. Har ikke noe å påpeke som er feil med bloggen din (stå på!) Men kunne gjerne tenke meg å se flere «tutorials», spesielt rettet mot oss som er litt begynnere og for forskjellige antrekk/det som egner seg til fest, skole og slikt. Og(!) som er laget med den samme paletten, blir ofte litt enformig merker jeg når jeg skal prøve ting, haha. Kanskje også mer tips og triks, omtaler om merker (Sephora, Urban Decay, e.l.f, vanlig sminke som man finner i butikker som cubus, lindex og slikt siden sminke er så overpriset.)

  Det hadde også vært kult å se en timeline av hvordan du har brukt sminke opp igjennom årene, haha. Kanskje flere poster om favoritt sminke, en boks med sminke du har brukt opp og slikt. 🙂

  Svar
 64. Jeg liker veldig godt omtaler, jeg har testet en del produkter etter å ha lest om dem her og det har vært suksess hver gang.
  Ellers hadde det vært veldig artig med sminkevideoer 🙂

  Svar
 65. Hei, jeg ville gjerne sett mer av sminkelooks på bloggen. Jeg elsker bloggen og har følget med på den i ca 2 år nå. Super blogg! <3

  Svar
 66. Jeg syns du har en utrolig god blogg med gode innlegg! Men jeg syns det har vært litt lite innlegg i det siste. Jeg forstår fullt og helt det, men hadde ikke gjort meg noe med litt flere innlegg! Det jeg liker best på bloggen er uten tvil omtaler. Jeg syns det er det mest interessante, for jeg er en person som ofte ønsker å sjekke ut produktene før jeg kjøper dem og ofte er det vanskelig å finne gode omtaler om dem. På bloggen din får jeg alltid gode omtaler, og det hjelper utrolig mye! Jeg kunne gjerne tenkt meg å se flere omtaler fra vanlige sminkeprodukt som foundation, mascara, eyeliner osv., gjerne fra «billig» merkene som Maybelline osv. Men jeg liker variasjonen du har, der du tester ulik sminke fra ulike merker! Så enda mer av det hadde gjort meg veldig glad! 🙂 I tillegg kunne jeg tenkt meg at du prøvde saltvannsspray, og i tillegg viste resultatet av det. Dette er et produkt jeg er veldig nysgjerrig på, men lite interessert i å bruke penger på før jeg vet mer om det. Ellers, keep up the good work og ha en fin påske!!

  Svar
 67. Jeg vil gjerne se makeup tutorials, dagens makeup ,innkjøp. Månends favoritter og skuffelser :))

  Svar
 68. Så utrolig fin premie 😉 Jeg vil gjerne være med! Jeg er veldig glad i omtaler av produkter – jeg blir såå nysgjerrig, og liker å få tips. Det hadde vært artig om du kunne prøvd produkter spesielt fra kremfresh og lush, og kanskje også dior, chanel og kanskje litt nye parfymer 😉 Nye produkter er også kjekt (nyheter altså). Månedens favoritter er også kjekt, og produkter du har brukt opp 😉 Har fått mange gode tips fra deg tidligere, så jeg skal helt klart følge med videre 😉 Følger deg på bloglovin allerede forresten. Savner bloggingen din, syns det har vært så lite i det siste<3

  Svar
 69. Jeg liker veldig godt omtaler av forskjellige produkter, men siden du virker som du har god kontroll på MAC produkter, så har jeg veldig lyst til å se et sammenlikningsinnlegg mellom MAC-skygger og MUG-skyggene som er listet som duplikater. Og hvordan kvaliteten er på MUG i forhold til MAC.

  Syns og det hadde vært kjekt å se looks med sigma sine nye produkter, eller flere sminkelooks generelt. Fint å se bilde for bilde tutorials på forskjellige looks 🙂

  Et innlegg om dine Holy-grail produkter som du ikke hadde kunnet leve uten 🙂

  (og sminkesamlingvideo! Det er alltid så gøy å se 🙂 ).

  Håper alle tipsene du får inn gir masse god inspirasjon til bloggen din! Jeg har fulgt den i flere år og syns den er så trivelig å lese 🙂

  Svar
 70. Jeg vil se flere tutorials! Gjerne sminke how-tos tilpasset ulike øyeformer, øyefarger etc. Smoky Eyes tutorialen din var kjempefin, og det hadde vert supert med flere slike (med farger, nøytrale looks, sommerlooks etc.).

  Svar
 71. Jeg har lest bloggen din kjempe lenge og har veldig lyst at du starter med månedens favoritter som du hadde før.Øyneskygge tutorials, lære mer om øynebryn hadde vært noe 🙂

  Svar
 72. Så gøy! Det jeg vil se litt mer av på bloggen er kanskje inspirasjon til forskjellige øyesminke til forskjellige øyeformer, altså store, små, smale, asiatiske, dype osv, spesielt asiatiske, siden jeg har det selv:-) Så ville jeg gjerne lært hvordan man contoure(skyggelegger) ansiktet til forskjellige ansiktsformer. Mer hudpleie er ikke dumt det heller! Elsker å lese om hudpleie, review, egne erfaringer osv. Jeg liker veldig godt bloggen din, sånn som det er, kanskje du kunne blogget litt oftere, men ellers ingenting å påpeke! Følger selvfølgelig bloggen din på bloglovin og facebook fra før av!
  Klem

  Svar
 73. Som en supporter av cruelty free saken, så ønsker jeg at du skal lage flere omtaler på produkter som ikke er testet på dyr, og kanskje personlige tanker om dette emnet. Lag gjerne et informativt innlegg om det, for bloggen din er veldig populær, og mange blir påvirket av det du poster, og kanskje noen blir inspirert til å bli en støttespiller av cruelty free saken. 🙂

  Svar
 74. Jeg syntes egentlig bloggen din er fin som den er, men savner kanskje litt flere sminkelooker, how to do looker osv. Syntes også det er veldig gøy lese innkjøps innlegg 🙂

  Svar
 75. Hei 🙂

  Jeg vil gjerne se flere omtaler (synes du er veldig flink til å skrive gode omtaler). Merker jeg liker godt er: urban decay, mac, jane iredale, laura mercier og lorac. I tillegg vil jeg gjerne lese om hårpleie og jeg liker godt omtaler i videoform. Kanskje også lage et innlegg eller video om «hvordan starte opp en beautyblogg»

  Svar
 76. Jeg kunne tenkt meg å sett mer dyrevennlige produkter på bloggen. For oss som prøver å holde oss unna dyretesting.

  Svar
 77. Så mye kjekt man kan vinne! For en flott konkurranse! =)
  Jeg kunne gjerne ha tenkt meg flere videoer der du snakker om produkter og en video der du bruker Marilyn Teasing Brush og en spørsmålsrunde hadde vært kjekt! =)

  Ha en flott påske!

  Svar
 78. Jeg vil gjerne lese flere omtaler og anbefalinger. Skriv gjerne også innlegg om produkter du ikke ville kjøpt igjen og hvorfor 🙂 Har likt facebooksiden din!

  Svar
 79. Jeg kunne godt tenkt meg at du viste litt kjendis tutorials. At du liksom viser noen looker kjendiser har! Feks Taylor Swift o.l 🙂

  Svar
 80. Vil gjerne lese om hår-produkter (leave-in-produkter, produkter som gir håret styrke osv.)

  Svar
 81. Jeg ville gjerne hatt en sånn før- og etter føljetong der du kanskje kunne samarbeidet med et par som sliter med uren hud, og sett de reelle resultatene av eksempelvis MD Formulations, Den serien de selger på tvshop, og andre kjente merker som påstår at de hjelper mot dette.

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  Svar
 82. Jeg vil gjerne se flere videoer. F.eks. Innkjøp, produkter du har brukt opp, favoritter video, bomkjøp.

  Svar
 83. Eg vil gjerne at du skal ha litt flere videoer, noen videor du kan ha
  -Bomkjøp
  -Tag videoer
  -måndens favoritt og skuffelse video/innlegg
  -innkjøps videoer/innlegg
  -Produketer du har brukt opp denne måneden

  Svar
 84. Jeg kunne gjerne tenkt meg å se litt sånn tips og triks når det kommer til sminke, som for eksempel hvordan legge bra sminke osv.
  Månedsfavoritter synest jeg er super gøyt å se på, så dte kan du gjerne lage 🙂
  Du kunne ha laget sånne videoer der du lager looker som kjendiser ofte bruker 😀

  Svar
 85. Jeg kunne tenkte meg å se litt sånn tips å triks osv, og flere videoer for dem du har laget til nå er kjempe braè men altså sminke looks osv hadde vært kjempe gøy å se 🙂 !

  Svar
 86. Da eg kunne tenkt å lesa på bloggen din er:
  – Hudpleierutinen din. Ka trenge me innen hudpleie?
  – Favoritt solkrem? Greit å veta nå til sommaren.
  – Produktomtaler, gjerne meir om hudpleie fra shiseido, sminke fra dior, produkter fra korres (kropp, hår, ansikt), beautyblenderen.
  – Ka e dine beste kroppsprodukt? Dysjsåpe, bodylotion, peeling osv..
  – Få prøver på nye parfymer på parfymeri, og skriv ka du synst. (Me har lik smak innen parfyme!:))
  – Meir om ingrediensar. Ka trenge dei ulike hudtypane, og ka må dei absolutt unngå?
  – Sminkelooks og sminketips, også på video. Contouring, highlighting, bryn osv..
  – Sminke til eldre hud, tips. Ka bør unngås, ka bør dei gjera?
  – Sminke til forskjellige hudtypar, foundation spesielt.
  – Favoritter innen hårprodukt. (Hårspray, kur osv)
  – Forskjellige lure tips du har innen hudpleie og sminke.

  Håpe du fekk noken idear, for den premien va kjempe kjekk! 🙂

  Svar
 87. Jeg er veldig glad i omtaler, gjerne av hudpleieprodukter. Synes det er ekstra spennende med produkter fra merker som ikke er så kjente 🙂

  Svar
 88. Jeg kunne gjerne tenkt meg og se flere rewiews på videoer for eksempel av maybelline color whisper. 🙂

  Svar
 89. Har ikke noen spesielle merker i tankene, men vil gjerne lese mer om:
  – Mineralsminke
  – Hva slags sminke som ikke er testet på dyr
  – Hvilke merker man bør bruke dersom man har ulike hudplager (f.eks. akne/kviser, eksem osv).
  – Hvordan sette opp hår på ulike måter. Både for glatt hår, og for krøllete hår.

  Svar
 90. Jeg vil gjerne se:
  – en enkel sminke video som ikke inneholder produkter til mange tusen kroner, men som vanlige jenter kan kjøpe.
  – videoer som også omtaler de mest kjente dyre produktene som ikke alltid er med ellers. (dior, helena rubinstein, shiseido, art deco og elizabeth arden)
  – fest makeup som ikke tar for alltid å lage, samtidig som en 5 min. sminke som er lett og rask å legge.
  – hudpleie omtaler og rutinen din
  – en anbefaling av sminkebørster
  – en sammenligning av dyr/billig sminkebørster med de største merkene kontra de billige.
  – kjendislooks
  – hvordan legge den ulike sminken
  – video som inneholder skyggelegging
  – anbefaling av pudder, foundation, consealer og bronzer

  Svar
 91. Jeg liker veldig godt bloggen din som den er, bare fortsett dom du gjør. Det er allikevel ting jeg ville sett mer av:

  – Nøytrale sminkelooks – som man kan brukt til hverdags.

  – Forskjellige måter å style og å sette opp håret på.

  – Favoritter innen parfyme. Det er så vanskelig å finne bra lukter, for utvalget er så stort.

  – Hårpleieprodukter for slitt hår. Gjerne kurer og slikt.

  – Flere omtaler! Kommer ikke på noen spesielle merker i farten, men gjerne fra litt mer ukjente merker. Blir også glad for omtaler på ting (helst sminke) for folk med et litt lavere budsjett.

  – Produkter du angrer på at du har kjøpt.

  Og generelt flere videoblogger. Det er alltid gøy å se ting på video, og ikke alltid bare lese.

  Svar
 92. Jeg vil gjerne lese mer om concealer-omtaler , eller snakk om øyensminke og hudpleie 😀 det er det jeg liker mest å lese om 😀

  Svar
 93. Vil gjerne se mer av sminevideoer eller sminkepost! Gjerne litt sånne som har litt mer med naturlige looks å gjøre! Sånne som er enkle å følge og igså enkle å bruke:)
  Digger deg!

  Svar
 94. Heisann! Jeg vil se flere fargerike sminke-videoer, gjerne noe som passer til våren.

  Svar
 95. Det hadde vært fint å få sett tester av forskjellige, kanskje litt ukjente merker. Det finnes så mye bra der ute som enda ikke har kommet til Norge som jeg leser mye bra om og er nysgjerrig på. 🙂

  I det store og det hele synes jeg tester er veldig bra da, med video!

  Svar
 96. dyrt vs billige produkter , generelt gode tips og råd er alltid kjekt å lese om . tester av sminke/hudpleie er toppers 🙂

  Svar
 97. Jeg syns bloggen din er flott, men jeg har savnet sminkevideoer og sminkeposter. Jeg syns også det er gøy å se hvs du kjøper av sminke relaterte produkter og om du var fornøyd o.s.v.
  🙂

  Svar
 98. Jeg Har likt facebooksiden din. Vil veldig gjerne lese om dine største bomkjøp, hvilke produkter du IKKE vil anbefale, en liste med gode produkter til en billig penge og flere how to do looker 😀 Håper du liker forslagene mine!

  Svar
 99. Steg for steg øyensminke.alt fra klassisk look til skikkelig rocka.Hvilke produkter som er best til de ulike lookene,samt type børster.

  Hvordan få den «kjendis» looken.
  Freshe farge kombinasjoner.

  Syns de andre komentarene sier det meste egentlig..

  Svar
 100. Først vil jeg berre si at jeg elsker bloggen din:D jeg har lest den ganske lenge nå:)
  det jeg kunna ha tenkt meg å lese meir om er omtaler på hudprodukter, og enkle sminketips:)det hadde òg vært veldig gøy om du hadde laget sminkevideoer og kanskje en video av sminkesamlingen din 😀
  STÅ PÅ VIDERE!! Digger deg!! :DD:D:D:D

  Svar
 101. åå, elsker konkurranser!
  jeg ville likt å sett flere tutorials,enten video eller bare blogginnlegg, gjerne med litt farger (øyenskygge). fordi hver gang jeg har sett deg gjøre en look, enten lagt ut bilde eller videoinnlegg, så blir jeg så fascinert over hvor kreativ du er! og det gir meg så mye inspirasjon og lyst til å lage kule og kreative looker!
  Også er jeg veldig glad i favorittinnlegg, som for eksempel «topp 5 foundationer» , eller «must have øyenskygger» litt sånn som kanskje gir deg et innblikk i hvilke produkter som er bra for den hudtypen eller noe sånt, og kanskje sammenlikner med noe som er dårlig for den hudtypen osv..

  Svar
 102. Jeg ville likt mer step by step tutorials og dupes og how to.
  Når jeg leste bloggen din og kom over presse øyenskygger og slikt så jubla jeg :>
  Endelig en måte å beholde dem på istedenfor å kaste dem 😀
  Gleder meg til å se hva du kommer opp med videre 🙂

  Svar
 103. Jeg har blitt veldig opptatt av produkter som er dyrevennlige og som inneholder gode ingredienser, kunne derfor tenke meg omtaler av slike produkter. Ellers kunne jeg tenke meg å lese dyrt vs. billig, bomkjøp og favoritter/must-haves. Kunne også tenke meg å lese om iherb og ebay-kjøp. Men veldig fornøyd med bloggen din sålangt altså 😉

  Svar
 104. Jeg vil gjerne se flere sminkelooker
  Hva du har i dusjen
  Et innlegg om clarasonicen 😉
  Og et innlegg om dine top 5 leppestifter 🙂

  Svar
 105. Hadde vært kjekt å sett flere omtaler av øyenskygger, mascara egentlig alt øye make-up, i tilleg foundations.
  Bomkjøp, sminketips, hårtips.
  Elsker bloggen din, er utrolig mye nyttig!

  Svar
 106. Jeg ville gjerne likt å se flere favoritt produkter, som f. eks favoritt leppestifter for sommeren/våren osv. Hadde også vært veldig hjelpsomt med «Best & worst» fra forskjellige merker, som MAC, NARS osv. «How to» hadde vært veldig kjekt, f. eks: «How to contour», «how to look glowy» eller andre sminke «looks». Elsker bloggen din, og du skriver veldig gode omtaler!

  Svar
 107. Har ikke noe spesielt å utsette på bloggen. Er veldig glad i omtaler da det er kjekt å se andres meninger + at det er en fin måte å oppdage nye produkter på 🙂

  Svar
 108. Jeg synes bloggen din er kjempe flott-
  Jeg følger deg på Facebook,å i dag har jeg lagt deg til på BlogLovin 🙂

  *Vil gjerne se noen omtaler om MUA Makeup.
  *Hvordan de forskjellige sminke look’ene kan gjøres (videoer)
  *Tips & Triks, om sminke +++++
  *Shoppe Bommerter 🙂 Slike som vi alle har,det er moro og se,enten på bilder eller video.
  Spontane kjøp er ikke alltid så bra 🙂 Men noen der igjen kan jo bli supre 🙂
  * Hvilke produkter du MÅ ha. Å hvilke produkter du synes er Ræva blue.. Hehe..

  Jeg synes bloggen din er kjempe fin slik den er:)
  Men siden du ønsket noen tips,så er dette noen av dem jeg kom på nå..
  Håper det høres greit ut,å at du kan bruke noen av mine ideer…

  Kjempe fine premie du har lagt ut også 🙂
  Så krysser fingrene og håper at kanskje lykken smiler til meg 🙂
  Ønsker deg en super God Påske..
  Men all den blå himmel og sol du kan ønske deg..

  Påske Hilsen fra
  Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  Svar
 109. Jeg kunne tenkt meg topp 10 innen forskjellige merker. Både hud, hår og makeup.
  Mer av dyrt vs billig
  Forskjellige sminkelooks med en palett. Eks naked basics, naked2 e.l
  Favoritter og ikke favoritter innen et merke.
  Og sminkekolleksjonen din : ) elsker sminkesamlingsvideoer.

  Svar
 110. Jeg ville gjerne likt å se litt mer flere omtaler/swatches av produkter av Lime Crime og OCC Lip Tars. Hadde også vært veldig flott om du kunne ha lagd en oppdatert liste over MAC-produkter vi alle burde investere i – vet at du har lagd en tidligere, men det er en stund siden!

  Ikke minst hadde jeg elsket om du hadde skrivd enda flere omtaler på hår og hudprodukter som vi kan få tak i Feelunique, da dette er helt klart favorittsiden min!

  Ellers er jeg storfornøyd med bloggen din, og håper at du legger ut supermange innlegg fremover!

  Svar
 111. Jeg har vært veldig glad i bloggen din siden jeg oppdaget den, så nå som du er i gang igjen håper jeg du fortsetter i samme spor som før! «Products I’ve used up» er en morsom kategori jeg har fått mye ut av (siden både gode og mindre gode produkter kommer med her, samt produkter du kanskje ikke ville skrevet om ellers), så denne vil jeg svært gjerne at du beholder. I tillegg er jeg kjempespent på omtale av Matis BB-cream!

  Svar
 112. Jeg liker bloggen din godt, men jeg synes det hadde vært gøy om du testet noen merker som ikke var så kjent, som du ikke hadde prøvd før og gi oss tilbakemelding. Kanskje skrive litt om forskjellige drugstore-merker eller så kunne du ha hatt video om ting, for eksempel The Body Shop.

  Svar
 113. Eg er ganske ny her inne, har ikke blitt skikkelig kjent med bloggen din enda.
  Ser du har mye spennende innen sminke o.l.
  Ønsker gjerne forslag til hvordan en legger på sminke fra A til Å, med gode tips.
  Det kan vere du allerede har det, for eg har ikke fått gått igjennom alt enda.
  Gleder meg til å bli bedre kjent med Bloggen din 🙂
  Liker deg på facebook og kommer til å følge bloggen via facebook.

  Ønsker deg en fantastisk flott påske 🙂

  MVH Anita Jensen
  fruanitajensen@hotmail.com

  Svar
 114. Jeg vil gjerne se fordeler og ulemper med produker og sammenligninger av produkter som er nesten like, som f.eks børster eller primere osv,
  produkter du angrer på å ha kjøpt eller produkter du vil kjøpe videre fylle på 😀

  MVH, Diane Nilsen

  Svar
 115. Å fin Konkurranse! Fulgte alltid bloggen din før når det var på blogg.no får da fikk jeg opp hver gang du blogget, må innrømme at det er vanskligere å få det med seg nå, men heldigvis varseler facebook meg:)

  Det jeg ønsker og se frammover i 2013 er foreksempel hvilke koster som passer til og legge forkjellige kategorier, f.eks, blush, highlight, øyenskygger osv 🙂

  Andre ting er omtaler av hårpleie! Helst for slitt og brekt hår. 🙂

  Og omtaler av primere:P

  Svar
 116. For en utrolig fin premie!
  Den personen som vinner dette er virkelig heldig.

  Jeg må bare få rose deg for en bra blogg med bra innlegg, men jeg vil gjerne ha flere produkt omtaler, de elsker jeg. Fordi da er det lettere å vite hva man skal gå for selv:)
  et innlegg om foundation+pudder vs mineralpudder synes jeg hadde vært supert!
  Ellers så elsker jeg også tips og triks ang hår.
  Både om pleieprodukter og hårstyling.
  Kanskje et innlegg om hvordan man kan style korte frisyrer som feks bob? 🙂

  Jeg følger deg selvfølgelig på bloglovin. 🙂

  Svar
 117. Jeg håper du kan legge ut dyrt vs billig-innlegg, slik at vi lesere f.eks. kan se om det dyrere er mye bedre enn det billigere og slikt.
  Også et innlegg om leppestifter, hva passer til hvilken hud/hårfarge og hvordan skal man bruke matte lepper, glossy lepper osv.
  «10 ting alle jenter burde ha i toalettmappen» er alltid morsomt.
  «Stjel stilen fra catwalken», at du viser hvordan vi kan gå fram for å sminke en look som er sett på en visning.

  Ellers vil jeg si at jeg liker bloggen din kjempegodt og du er favorittbloggeren innen skjønnhet og sminke 🙂

  Svar
 118. Hei!

  Det eg vil se mer av er sminketutorialer på video feks «Min festsminke», «Min 17mai sminke» osv.
  Ønsker å se flere bilder av deg sammen med gjerne et outfit da du da får ett mer helhetelig inntrykk. Eg skal 10 dager til New York i september og skal handle meg gal på Benefit, Urban Decay, MAC, NYX m.m så eg ønsker mer omtaler på slike merker 🙂 Også kanskje video av «Min hårrutine, Min hudpleierutine» 🙂

  Svar
 119. Hadde vært veldig gøy med litt flere omtaler av sminkeprodukter og hårprodukter. Og ikke minst tutorials, hvor du for eksempel viser måter å legge på forkjellige øyenskygger, eller andre ting. Eller hvor du viser hvordan man bruker forskjellige produkter, det er alltid både praktisk og gøy. Dette kan du både gjøre på video eller ta bilder. Du kan jo også kanskje ha en slags sammenligning. Hvis du for eksempel sammenligner to hårkurer, øyenskygge palletter, ting som det.
  Ellers liker jeg bloggen kjempegodt, og synes du har utrolig mye å velge mellom, og ting som virkelig interesserer meg 🙂

  Svar
 120. – Billig vs dyr sminke
  – Beste og verste sminkeprodukter innen for et merke
  – vise produkter som alle burde ha i sminkemappa si 🙂

  Svar
 121. jeg kunne først av alt ønske at du hadde blogget litt oftere, slik som før. Men ellers ville jeg sett litt mer av naturlige og basic sminkelooker, innkjøp, månedens favoritter, 5 must have i ulike kategorier og top 3 i ulike katogorier. slik som øyenskygger, maskaraer, primere, leppestifter og foundations. Også om hvilke sminkebørster du ville kjøpt, om du skulle hatt noen gode men ikke mange koster. Har ikke så veldig mye penger så er ikke godt å kjøpe alle sigma sine kit, haha 🙂

  Svar
 122. Jeg elsker sånne innlegg som «best and worst»!
  Det kan være enten innenfor et merke (Mac, rimmel, nars osv) eller ulike produkter, for eksempel best and worst red lipstick, powder blush etc
  Kolleksjonvideoer elsker vi alltid også!

  Svar
 123. Hei:)
  Æ vi gjerne lese mer om hvilken sminke som passer til hvilken hudtone, øyenfarge, hårfarge…samt gode instruksjoner på bruk av instruksjoner.

  God påske:)

  Mvh. Veronica
  v.pedersen32@gmail.com

  Svar
 124. Jeg kunne gjerne ha tenkt meg et samleinnlegg om sminkekoster du bruker. Den du mener er best til de forskjellige typene foundation, bronzer (krem eller pudder) osv. 🙂 Vet du har skrevet litt her og der, men sliter med å finne alt.

  Ellers kunne jeg ha tenkt meg flere foundation omtaler, sminkevideo for festsminke, klassisk smokey eyes og vår -og sommerinspirerte looker. Er også veldig fan av alle innlegg om hudpleie. Alt som kan hjelpe den håpløse kombinasjonshuden! 🙂

  Svar
 125. Jeg ønsker å se videoer der du viser all sminken du har av en type(eks. Mascara) hvor du sier hvorfor du liker den og du ikke liker den.
  Jeg ønsker og se produkter som jeg agrer på å ha kjøpt.
  Og kanskje en topp 10(5) sminkeprodukter som du anbefaler.
  Følger deg på facebook:)

  Svar
 126. Jeg syns siden din er veldig bra 🙂 det eneste jeg kan komme på som jeg kunne tenkt meg mer av er noen steg for steg bilder. Spesielt av øyeskygger. Kunne også tenkt meg noe lignende med highlighter. Ellers er det mye bra om sminke, koster, toll/moms og alt det jeg lurer på.

  Svar
 127. Jeg kunne tenke meg innlegg og omtaler av sminke fra Jane Iredale. I tillegg er Matis et bra merke jeg gjerne leser omtaler av. Utover dette er det alltid gøy med tutorals, og særlig litt innføring i hvordan bruke ulike koster til ulike teknikker. Hadde vært greit med diverse looks en kan lage ut fra én palett, feks Naked paletten. Generelt syns jeg det er kjekkest med produktomtaler av makeup en ikke finner i butikk i Norge. Det er ofte vanskelig å se hvordan et produkt blir på huden om man bestiller online, så swatches og omtaler av produkter fra the Balm, Nars og Urban Decay hadde vært fint. Er også ganske nysgjerrig på Bobbi Brown.

  Svar
 128. Hei! Liker godt bloggen din, helt supert å lese produktomtaler – ikke minst plukke opp tips til produkter som er gode! Kunne ønske litt tips til sminkelooker som er enkle å legge for oss litt mer utrente, hehe 🙂

  God påske!

  Svar
 129. Jeg liker anbefalte produkter, sminke-tutorials og info om hudpleie. En ting jeg stadig leter etter er litt info om fargelære! Kanskje det hadde vært noe? Hvilke farger man kler ut i fra type osv. Hvordan sminke seg i forhold til det…det er gøy 🙂

  Svar
 130. Hei!

  Jeg er veldig nysjerrig på sminkekoster, og ser at du har kjøpt inn real tecnique koster, men det haddde vært veldig fint om du kunne testen bdellium tools også. I tillegg vil jeg se mer av dagens makeup, og how-to – innlegg. Kan du også kanskje lage en innleggserie der du viser med bilder og/eller video hvordan man tar på ulik sminke, sånn hvordan ta på rouge, solpudder osv.

  Svar
 131. Jeg liker godt de innleggene du har lagt ut tidligere, og om jeg skulle ønsker meg mer av noe tror jeg det må være tutorials 🙂 Mest av alt ønsker jeg meg bare at du holder deg aktiv fremover 😉

  Svar
 132. åå, verdens fineste premie !
  Jeg elsker nettsiden din, du hjelper utrolig mye når det kommer til produkter osv. Jeg vil gjerne se mer av f.eks tutorials på hvordan å få større øyne (vet du sa ikke videoer) men jeg har liksom sykt små øyne .. Også, kan du legge ut et innlegg med basic børster? Sånn foundation, øyenskygge, øyne skjenerelt osv? med navn på børstene, nummer og pris? Jeg tenker meg å kjøpe noen nye nå, så hvis det er noen du anbefaler:) og om du kanskje kunne lagt ut en liste på billige men bra produkter, ellers så ønsker jeg bare at du fortsetter siden din 😉

  Svar
 133. Har du testet noe hårpleie fra Pureology før? Har hørt så mye bra om det merket, så hadde vært gøy med noen omtaler om det.
  Gjerne noen flere omtaler om håroljer og volumprodukter 😉
  Og så er det veldig kjekt med sminketutorials, gjerne med paletter, slik at vi kan kopiere looken hvis vi har samme palett.

  God påske!

  Svar
 134. Bloggen din er super! Det jeg kansje vil se mer av er sminkevideoer, dupes, flere omtaler på billigere sminkeprodukter(loreal, maybelline osv..) og hudpleie 🙂

  Svar
 135. Jeg ønsker å lese om forskjellige typer lip-plumps da jeg akkurat har fått øynene opp for produktet og ikke aner hvilke som er de beste. Jeg slier også veldig med å finne en maskara jeg VIRKELIG liker. Kanskje du kunne hatt tester på dette også? Og ikke minst hvilket neglelakkmerke som er det beste – det er jo en jungel der ute!

  Svar
 136. Jeg vil gjerne se mere tutorials av hvordan man dekker urenheter og framhever det ekstra man har som konturing og highlighting og slikt! Det er noe jeg aldri finner gode tips på!
  God påske!

  Svar
 137. Jeg vil gjerne se mer av billig vs dyrt
  omtaler og sminke fjernere og hud kremer.
  og sminkevideoer som inneholder sminke looks til 17.mai eller juaften, store høytider vist du skjønner 🙂

  også ønsker jeg meg en video som du kansje kan prøve å lære om hvordan sminke man bør bruke til hud toner, eller hvordan man finer riktig faoundation tone og sånn.
  og hvilke koster man bruker til hva. haade vert fint for en nybegynner 🙂

  Svar
 138. Jeg ønsker omtaler av økologiske, giftfrie, naturlige og ikke-helseskadelige makeup, hud- og hårprodukter. Det er så vanskelig å finne merker som er gode, og man lurer på hva som finnes der ute.

  Svar
 139. Jeg kunne gjerne ha tenkt å lese flere omtaler av produkter som ikke er veldig dyre, og som ikke må bestilles på nett, ettersom at jeg ikke er 18 enda og har foreldre som er en smule kritisk til å handle på sider de ikke har hørt om før på nett.. Ellers er jeg veldig fornøyd! 🙂

  Svar
 140. Sminkelooks er alltids morro. Din vri på kjendislooks kanskje 🙂 Ellers kunne jeg gjerne tenkt meg å lese litt om hudpleie ved ekstremsituasjoner(f.eks dykking i 4 grader kaldt saltvann, huden min liker ikke det).

  Svar
 141. Sminkevideoer, eller din «collection» av diverse ting, f.eks mac leppestifter, foundations, blusher, highlightere osv. 🙂 Du er jo alltid så kreativ og flink, så øyemakeuplooks er alltid hjelpsomt. Gjerne omtaler på produkter fra Mac eller Benefit produkter. Og hudpleie tips til andre med fet hud! 🙂

  Svar
 142. Hei 🙂

  Jeg liker veldig godt når du legger ut sminkelooks steg for steg eller sminkevideoer, kanskje du kunne gjort noen vår/sommer looks med friske fine farger:)

  På YouTube har jeg sett noen gjør sånne «first impressions» videoer der de tester ut et produkt/nye produkter og sier hva de synes om det første gang de prøver det ut 🙂 elsker sånne videoer! Hadde vært kjempe gøy å sett det på bloggen din, trenger jo ikke være video, kan jo lage innlegg med bilder også :))

  Også hadde det vært gøy å lese om sammenligninger av high end vs drugstore produkter, du bestiller jo mye på amerikanske/engelske nettsider, så hadde vært gøy å se omtaler av forskjellige produkter 🙂

  Ellers elsker jeg omtalene dine og innleggene der du legger ut hva du har brukt opp av produkter 🙂

  Svar
 143. Har egenlig bare lyst på steg for steg videoer :P, fordi de er så hjelpsomme og en av de sminkevideoene jeg følger best på 🙂

  Svar
 144. Jeg savner sminkevideoer eller bare bilder av «dagens» sminke om du gjør noe spennende.
  Ellers så liker jeg godt å se hva du kjøper av skjønnhetprodukter og yva du har brukt opp 🙂

  Svar
 145. ååå så kjekt 😀 vil gjerne se mer tutorials, gjerne øyenskygge hvordan legge for forskjellige uttrykk og gjerne hvilke farger du anbefaler og liker best selv <3

  Svar
 146. Ååh så kjekt 😀 Vil gjerne se mer step by step, og gjerne øyenskygge tutorials for det synes jeg er vanskelig. Hvordan man kan sminke seg både til fest og hverdag?

  Svar
 147. Hei! 🙂 har sett på sminkevideoer på nett i et par år nå (er helt hekta, får aldri nok) og mine favorittvideoer/blogginnlegg er products i’ve hit pan on! Bare at du kan vise produkter som du har brukt til bunnen eller brukt mye av synes jeg er gøy å se på, for da kan man se at produktet faktisk blir brukt og ikke at det evt er sponset 🙂 jeg er stor fan av bloggen, du er den eneste norske som jeg liker å titte innom iblant 🙂

  Svar
 148. Her har jeg noen temaer jeg vil du skal skrive om:
  -Highlight/Shading
  -Hvordan få den perfekte eyelineren
  -HVordan sminke diverse øyenformer
  -Hvordan sminke større lepper
  -Hvilkene farger til hver øyenfarge

  hoyesen@gmail.com

  Svar
 149. Jeg vil gjerne se fler omtaler på sminkerelaterte innlegg. Generelt fler sminkerelaterte innlegg, føler du omtrent bare skriver om hudpleie/kremer – og det synes jeg er veldig kjedelig. Vil veldig gjerne høre din mening på Skindinavias settingspray, se din take på vår/sommer sminke for å få inspirasjon, og jeg vil at du skal lage noen fler tutorials, kanskje på noen litt vanskligere looker som krever video for å forklare! 🙂

  Svar
 150. Jeg vill gjerne se mer av sminke og litt mindre hudpleie. Kanskje litt billigere sminke som også har en grei pris i butikk å ikke bare på nett. Er ikke alle som kan kjøpe på nettet. Litt mer Mac omtaler hadde også vært supert.

  Svar
 151. Jeg har begynt å lese bloggen din hver gang jeg setter meg ned med dataen (også den gamle bloggen) etter jeg rett og slett søkte etter omtale på diverse produkter på nettet. Veldig nyttig å få omtaler og anbefalinger, så det synes jeg du skal fortsette med 🙂 Bra blogg med mye nyttige skriv. Fortsett med det og vi lesere blir storfornøyde 🙂 Hehe 😉

  Svar
 152. Jeg vil gjerne se mer av både hudpleie og hårpleie. Jeg vet du har skrevet masse om dette, men jeg får aldri nok! Hihi. Produkter som holder håret sunt og friskt/for skadet hår, gjerne varmebeskyttende produkter også – det er noe jeg ikke finner så mye av på bloggen din, dessverre.. Så dette har vært et stort savn. Jeg er også veldig nysgjerrig på Lily Lolo Mineral sminke og ønsker å lese noen omtaler og tester av dette 😀 Ellers er jeg så glad i bloggen din! Den har hjelpet meg masse. Stå på videre!!

  Svar
 153. Jeg vil lese mer av omtaler på billige sminke produkter som kan kjøpes i norge, nett og i butikk❤

  Det hadde vert kjekt med «første inntryk» av et produkt på vidio,.

  Svar
 154. Hadde vært kjekt om du hadde lagt ut flere sminkevideoer! 🙂 Ønsker også et innlegg der du forteller om de beste og verste drugstore sminkeproduktene. Også hadde det vært artig hvis du hadde fortalt litt om dine favorittmerker innen sminke og hudpleie slik at man vet hvilke merker man burde kjøpe. Venter også på oppdatert sminkekolleksjons-video! 😀

  Svar
 155. Jeg ønsker litt flere makeup-tips om hvordan du får frem de gode sidene i ansiktet. Slik som med hightlighter, bronser osv.. Hadde også vært gøy om du skrev om noen billige sminkeprodukter du er fornøyd med!

  Svar
 156. Jeg ønsker å lese mer om øyenskygger fra MAC og Urban Decay. Gjerne skrive om kald- og varm-tonede skygger. At du setter sammen øyenskygger som gir en enkel og naturlig, men markert look:-D

  Svar
 157. Hadde vært superbra om du kunne hatt flere omtaler av mac produkter. Helst leppestifter eller andre produkter du anbefaler. Og om du kunne hatt omtale eller laget video om nilens jord eller naked produktene hadde det også vært supert!

  Bra at du har startet å blogge igjen, begynte å savne det! 🙂

  Svar
 158. Åå, leppeproduktet fra Korres heter jo det samme som meg nesten! For en utrolig stor og fin premie! Det jeg vil se litt mer av er kanskje hudpleie. Et fint grunnlag er jo et must for at sminken også skal være fin, ikke sant! Hadde vært veldig kjekt, og er noe mange av oss interesserer oss for 🙂

  Svar
 159. Hei hei, og GOD PÅSKE!! 🙂

  Jeg kunne tenke meg omtaler av Oriflame-produkter dersom du noen gang finner ut at du vil teste noen av produktene deres!? Jeg er selv jevnt over fornøyd med mange av produktene de selger, men kunne allikevel vært gøy å lese dine meninger om Oriflame’s produkter! 🙂
  Ellers å liker jeg at du legger ut swatches av alle mulige øyenskygger. Jeg synes det er SÅ morro å se hvordan produktene faktisk ser ut på huden!
  Top 10-lister er også en slager hos meg. Hvilke produkter er dine absolutte favoritter?? Og da gjerne også henvise til sminkelooks du ville brukt i ulike settinger. Hvilken sminke kan du anbefale til oss på vintertid? Og hvilken sminke er ekstra fin å bruke om sommeren?
  Hvilken sminke anbefaler du oss absolutt ikke? Og hva er dine beste sminketips?? Liker når du henviser til nettbutikker hvor vi kan få tak i produktene du anbefaler! 🙂

  Ellers så er jeg superfornøyd med bloggen din! Synes du har mange gode tips, og inspirerende innlegg!! 🙂

  Jeg liker bloggen din på facebook, og følger deg via bloglovin! 🙂
  Ønsker deg en fortsatt fin påske!
  Klem fra meg!

  Svar
 160. Jeg vil gjerne se mer til sminkevideoer til forskjellige hud-toner og øyenfarge. Hvordan man kan bruke sminke til å fremheve og skjule det man vil!

  Første inntrykk videoer er også gøy!

  Svar
 161. Jeg er selv veldig glad i å lese om hvordan man sminker seg til forskjellige anledninger, helst noe som er enkelt å legge og enkelt å få til fint. Jeg har også bynt å hørt mer og mer om produktene til REN. De skal vist være veldig bra, og håper du kan skrive litt om de om du har noen erfaringer. Det er også veldig artig å se på filmen når man sminker seg, der man forklarer ved sidenav. Du kan også vise hvordan man sminker seg mest mulig naturlig og enkelt.

  Svar
 162. Hei! Kunne tenkt meg å se flere omtaler av hudsminke som feks foundation, concealer, blush osv :)Gjerne produkter som ikke er så vanskelig å få tak i Norge.
  God påske videre:))

  Svar
 163. Hei! Ville gjerne likt å sett omtaler av produkter hvor du finner billige produkter som jeg lett kan få tak i, men som gir mye for pengene. Går ofte inn på bloggen din og ser på omtalene dine men skulle likt å se litt billigere alternativer ettersom pengeboken ikke er så tykk her. Ville gjerne sett tutorials på contouring og tips og triks på forskjellige ting. Ellers synes jeg det er kjempegøy å se swatches av forskjellige produkter som for eksempel øyenskygge!

  God påske :o)

  Svar
 164. Heisann!
  Jeg kunne tenkt meg at du hadde lagt litt mer ut om omtaler om billig sminke, kanskje lagt en fin vår/sommer look med macøyenskyggene,
  hudpleie, hva leppestifter du ambefaler, fler sminkevideoer hadde vært topp, fortelle hva som er dårlig sminke (bør ikke kjøpe) og hva vi
  bør kjøpe, liste over how to, omtaler, hvordan bruke mac paint pots, vaske sminkekoster, øyenbryn, smokey eye, blush, vaske brukte øyenvipper og kanskje litt tips og triks 😀 Det hadde vært flott 🙂

  Ha forsatt en god påske! 🙂

  Svar
 165. Jeg vil gjerne lære litt om hvordan lage skygger i ansiktet og om highlighting. Og gjerne om hvordan man bør forme og tegne øyenbryn!

  Om jeg hadde vunnet denne konkuransen, så hadde jeg gitt dette til min kjære mor som har gitt meg alt da jeg har trengt det gjennom kampen min mot sykdom! Hun fortjener alt det beste!

  Alle sammen der ute, ta godt vare på mødrene deres! De fortjener det!
  Ha en suerfin dag! 🙂

  Svar
 166. Jeg elsker å lese om hudpleie, så et par innlegg om det hadde vært fantastisk! Jeg elsker å lese om produkter forskjellige personer liker innenfor et merke(noe å vurdere til fremtiden? hva du liker fra Sigma, Urban Decay, Benefit, Makeup Forever, Maybelline, etc). Selvsagt må du fortsette med å poste flere omtaler om produkter. Jeg elsker å se nye produkter komme ut i hyllene, men jeg er redd for å prøve dem og bli skuffet. Kanskje et par tutorials på hvordan du kan bruke et produkt på flere forskjellige måter? For eksempel MACs MSF som highlight, contour eller blush. Jeg elsker bloggen din!

  Svar
 167. Jeg ville gjerne ha lest innlegg der hvor du forteller om dine favoritt-produkter innenfor diverse merker(L’Oreal, Maybelline, Mac, Clarins, Clinique, Chanel, Dior, Benefit, Urban Decay, du skjønner). Jeg kunne også tenkt meg at du kunne skrive et par innlegg der du viser hvordan man kan bruke et produkt på forskjellige måter(MAC MSF som blush, contour, highlight).

  Svar
 168. Heihei:-D
  Jeg vil gjerne at du poster flere og varierte turorials, som for eksempel festsminke/hverdagssminke/naturlig look osv. Altså forskjellige sminke «looks». Jeg er også på jakt etter en god, men grei pris på concealer. Noe som leder meg til tanken om at det hadde vært kult om du skrev om sminke som ikke er rådyrt, slik at vi med normal/lav inntekt også kan skaffe oss de rette produktene. Og hvilken sminkefjerner som egner seg best! Hadde også satt pris på om du lagde en mix om hvordan du kan skyggelegge øynene, ettersom hvilken hårfarge og øyenfarge du har (hva som passer best). Selv har jeg brunt hår og blå øyne, og pleier som oftest bare bruke jordfarger (brun/beige/bronse), men begynner å bli litt lei og vil ha en forandring – men hva?

  God påske!

  Svar
 169. Det hadde vært gøy om du kunne ha laget noen innlegg med sminke «dupes» som du har kommet over gjennom din tid med sminke. Jeg vet jeg har mine «dupes», så hadde vært artig å sett om du hadde noen 🙂

  Svar
 170. Jeg kunne tenke meg flere hårinnlegg! Er alltid interessert i å prøve noe nytt for håret, så synes det er veldig spennende. Og det jeg har brukt som du har anbefalt før, har alltid fungert. Så to tomler opp for det!
  Ellers er jeg veldig fornøyd egentlig, synes du har en kjempeflott variert skjønnhetsblogg. Jeg er tross alt innom hver uke, det er det jo en grunn til:)

  Ha en fortsatt fin dag!

  Svar
 171. hadde vært veldig gøy med en «drugstore makeup video». eller en sminkevideo med veldig billige men brae produkter, for oss som ikke har råd til dyr sminke. Også lurte jeg på om du kunne laget en video der du viser bunads sminke og hår, litt billige foundations som lønner seg på en konfirmasjon osv. lett lenge etter det ! Kopier stjernene hadde også vært kjekt 😀

  Svar
 172. Jeg vil gjerne se flere type sminke looker som du liker som er lette å legge og ikke tar så lang tid

  Svar
 173. Slenger meg gjerne med på konkurransen, selv om jeg nok ikke vinner, men man vet jo aldri. Fikk så lyst til å prøve de hårproduktene til Alterna:)
  Jeg ser at det er mange som vil se flere «how to do» – trinn for trinn. og det sier jeg meg enig i. det er veldig inspirerende å se hvordan andre legger makeup:en og man lærer mange gode triks:)

  Du har en variert blogg med både hår, hudpleie og makeup, og det er vel egentlig det jeg bare er ute etter:)Så for en nybegynner så er vel dette perfekt.

  Svar
 174. Det hadde vært spennende å se hvordan man kan forandre en dags makeup til kvelds makeup, jupps!

  Svar
 175. Omtaler om forskjellige produkter, hvordan de brukers. Hvorfor ikke lage en sminkevideo 🙂 Litt sånt generelt. Men kjekt å lese om hårprodukter og spesielt øyesminke 🙂

  Svar
 176. Jeg vil gjerne og håper du lager videoer der man kan se hva prudukter du bruker fra billige steder eks. h&m essence osv.
  eller hvordan du steller håret.

  Svar
 177. jeg vil gjerne at du lager et inlegg eller en video om hvordan sminkekolleksjonen din ser ut og hvordan du sorterer dette ! kjempe spennende:) eller et innlegg/video der du gjennomfører en spesialeffekt sminke, noe litt ute av boksen :D!

  Svar
 178. Jeg hadde blitt veldig glad om du fokuserte på miljøvennlig og økologisk hudpleie ettersom det ikke bare er bra for miljøet, men også for huden! Jeg vil også lære hvordan man kan fokusere på øyner eller lepper uten at det virker «over the top».

  Og selvfølgelig flere sommerlooker 🙂

  Svar
 179. Hei, du kan gjerne lage flere innlegg om anbefalinger og omtaler på produkter du har brukt. Blir veldig glad om du legger ut flere sminkevideoer også 🙂 Du har en kjempefin blogg, stå på videre!

  Email: malene-hfs@hotmail.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.