Omtale: Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Nectar Moisturising Cream

IMG_8130
Før jul fikk jeg et gavesett fra Decléor der blant annet denne dagkremen var oppi. Etter jeg fikk den har jeg brukt denne dagkremen fast hver eneste dag – men nå som det er vår og vi nærmer sommer kommer jeg til å bytte ut denne til en lettere dagkrem.

Har du fuktfattig hud, slik som meg, er denne fuktgivende dagkremen helt super! Den har en tykk og god konsistens som ikke gjør huden blank eller føles fet på huden etterpå. Den trekker godt inn i huden og får den stive/stramme følelsen i ansiktet til å forsvinne nesten på sekundet man har påført den.

Les også: Decléor The Wonders of Nature Hydration Collection (gavesettet)
Les også: Matis Résponse Délicate Moisturising Cream

Denne dagkremen er bl.a beriket med plantearomatisk væske av appelsinblomst og mynte som gir intensiv fuktighet, algeekstrakt som binder og frigjør fuktighet over tid og dypvirkende planteessenser av Néroli som roer og pleier rød og irritert hud. Den inneholder ikke SPF, så det er lurt å bruke en solfaktor i tillegg dersom du skal være mye ute.

Den har en frisk duft av blomster, noe som er typisk Decléor, men den er ikke like sterk som nattbalmene deres.
Den inneholder ikke parabener, mineralolje eller andre skumle ingredienser som ikke er bra for oss.

IMG_8135

IMG_8132

Dagkremen fåes i både krukke og i tube, det er akkurat samme produkt bare i forskjellig størrelse.

Passer til alle hudtyper, men ekstra godt til de som har fuktfattighud. Jeg kommer til å bruke denne om høsten/vinteren, men bytter til en lettere dagkrem om våren/sommeren – som for eksempel Matis Résponse Délicate Moisturising Cream som har vært en favoritt lenge eller Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Moisturising Emulsion som er en lettere variant av denne dagkremen (fin for kombinert/fet hud som også er fuktfattig).

Anbefales på det sterkeste!

Pris:
292,- hos Feelunqiue
(Bruk kodeord SWEET15 for 15% rabatt – Gratis frakt og refunderer moms/toll)

Karakter:
6 av 6

10 kommentarer om “Omtale: Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Nectar Moisturising Cream”

 1. Hei 🙂 elsker bloggen din. Jeg lurte på on du kunne gi meg et tips. Jeg er ei blondine på 22 som ikke er flink med sminke. Jeg brukrer bruunkrem, (eller hva d nå heter) jeg bruket det for heg hsr litt uren hud. når jeg tar d på meg på mårran så ser d bra ut, men når ettermidagen kommer ser d ikke bra ut. D er gnud utover, flekkete eller ser rett å slett ikke bra ut. Jeg har ikke tid til å friske opp sminken min i løp av dagen. Jeg har prøvd flere forskellige typer, men ingen holder.

  Derfor spør jeg deg, har du tips til brunkeem som holder hele dagen?

  Svar
  • Heisann:)
   Du kan prøve å bruke en primer under og sette sminken med en settingspray ( Urban Decay har gode settingsprayer ).

   Prøv denne metoden/rekkefølgen:
   1. Dagkrem
   2. Primer
   3. Flytende foundation
   4. Pudder til å sette foundation
   5. Settingspray

   …Da skal det sitte godt på 🙂
   Men det kan variere på hvilken foundation du bruker også selvsagt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.