Products I´ve Used Up – April 2013

proban
Da var det mai dere, og sommeren er rett rundt hjørnet, tenk om bare én måned begynner ferien og forhåpentligvis finværet også. April gikk utrolig fort, men jeg fikk heldigvis tid til å bruke opp noen produkter som jeg skal skrive litt om i dag.

Det er mest hår- og kroppsprodukter denne gangen – jeg hadde en concealer jeg så og si er tom for, men siden det var litt igjen får jeg heller spare den til neste måneds «empties».

IMG_8238

Decléor Aroma Cleanse Alguaromes Toning Bath & Shower Gel – Den beste dusjsåpa jeg har prøvd på lenge. Den er veldig oppkvikkende og derfor perfekt om morningen for slike trøtte «typer» som meg. Den kan brukes av både kvinner og menn, har en frisk duft som er litt mynte/mint´ish som har som sagt en veldig oppkvikkende effekt. Den tørker ikke ut huden og gjør den ren uten at den føles squeeky clean. Du får den i to størrelser, 200ml og 500ml. Full omtale på denne dusjsåpa finner du på bloggen.

– Fåes hos Feelunique fra 158,- (gratis frakt).

 

Redken for Men Silver Charge – En av de beste lillasjampooene! Den er egentlig for menn, men vi kvinner kan fint bruke den vi også. Den har en veldig svak duft som forsvinner etter andre vask med shampoo og balsam etterpå. Den fjerner gulskjær veldig lett, den er godt pigmentert med lilla pigmenter og den er veldig drøy i bruk. Nå som jeg er tom har jeg gått over til en annen lillasjampoo som jeg tester ut for tiden og som jeg ble anbefalt, omtale på den vil dukke opp om ikke så lenge.

– Fåes hos Feelunique til 73,- (gratis frakt).

 

Sebastian Light Shampoo – Denne er helt hærlig, den er en shampoo som er veldig rengjørende og håret blir så kjempemykt og glansfult etterpå. Jeg brukte Redken Cleansing Cream en gang i måneden før for å fjerne produktrester, men nå har jeg gått over til å bruke denne da den er mye mildere men også fjerner produktrester. Den lukter rent og friskt og kan brukes av både kvinner og menn. Absolutt en must-have på badehylla mi!

– Fåes hos BeautyBay  (gratis frakt).

 

Alterna Bambo UV+ Masque – Som dere sikkert vet elsker jeg Alterna Bamboo smooth serien til håret, og blant annet krukkekuren fra den serien. Da jeg såg Alterna hadde enda en krukkekur som skulle vær enda mer fuktgivende måtte jeg bare teste den. Desverre liker jeg ikke den like godt som den andre kuren, jeg syns de gjør en god jobb, men lukta på denne er langt i fra like god. Denne har en litt appelsinaktig duft, mens den andre luktet friskt og litt mer epleish. Jeg må ha denne i lengre enn virketiden for at jeg skal merke forskjell, så denne lar jeg virke i 15min – Håret blir da veldig mykt, glansfult og floke-/frizzyfri.
En god hårkur, men jeg liker og anbefaler Smooth krukkekuren mest!

– Fåes hos BeautyBay til 161,- (gratis frakt).

 

Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler – Dette er en leave-in-kur for oss som har bleket-/stripet hår. Den skal i følge merket selv reparere skadet hår og gjøre det opp til 78% sterkere. Hår som er skadet blir aldri helt 100% friskt, men du kan forhindre at det blir mer skadet. Denne gjør slik at skadet hår som blir flokete ikke lenger er flokete, håret ser og føles sunnere ut, får glans og ser mindre tørt ut. Den skal sprayes i hånkletørt hår og fønes tørt, produktet har en god lukt som er vanskelig å beskrive. Et OK produkt, som jeg kanskje kommer til å kjøpe igjen når Redken CAT kuren min er tom.

– Fåes hos Feelunique til 126,- (gratis frakt).

 

ST.TROPEZ Bronzing Lotion – En av mine favoritt selvbrunere som gir en oliven undertone slik at du ikke blir oransj. Har litt selvbrunerlukt, men ikke så mye at det irriterer meg. Lett å blande ut og gir en farge med en gang slik at du ser hvor du har påført og ikke. Den gir ikke noe skjolder noe som er ekstra bra, så den er superlett å påføre og få et perfekt resultat med. Jeg kjøper lett denne igjen, men nå har jeg gått tilbake til Bronzing Mousse, som er den samme bare i en annen konsistens.

– Fåes hos Feelunique fra 153,- (gratis frakt).

 

– Har du brukt noe produkter opp i det siste som du vil/ikke vil anbefale?

 

2 kommentarer om “Products I´ve Used Up – April 2013”

  1. Ah, elsker St. Tropez selvbruningene 😀 Synd de er så dyre i Norge.. 🙁 Kjøpte både moussen og ansiktskremen på taxfree i London for bare 250.. For begge to på apoteket i Norge er det over 500 kr!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.