Products I´ve Used Up – Juli 2012


I begynnelsen av juli måned postet jeg et innlegg på produkter jeg har brukt opp måneden før (juni) der jeg også skreiv miniomtaler på alle de nevnte produktene. Flere av dere likte denne type innlegg, så dette er noe jeg kommer til å fortsette med – og i dag kommer innlegg nummer 2.

Les også: Products I´ve Used Up – #1

Jeg har hatt litt fokus på å bruke opp flere hårprodukter og parfymer denne måneden og jammen fikk jeg tømt noen produkter! Jeg hadde en opprydding i sminken og fant mangen parfymer som var litt parfyme igjen som jeg har som mål å bruke opp, og jeg klarte én denne måneden..

Orofluido Beauty Elixir
En av mine favoritter innen hårolje. Den er billig i forskjell til MoroccanOil, men gjør samme nytten. I tillegg så lukter denne ti ganger bedre og gjør ikke håret mitt fett og tungt. Jeg har allerede brukt opp flere flasker med denne olja og kommer garantert til å kjøpe den igjen – Men akkurat nå har jeg mangen andre oljer som må brukes opp før jeg kjøper ny.

Fåes hos Feelunique fra 109,-

 

Wella SP Color Safe (shampoo, balsam og hårkur)
Wella SP er en god fargebeskyttende og fuktgivende serie for farget hår. Absolutt en serie å anbefale, men siden jeg nå har bleket hår trenger det mer gjennoppbyggende produkter og kommer til å kjøpe det i stedenfor Color Safe fremover.

Fåes hos Feelunique fra 100,-

 

Caudalie Beauty Elixir spray 30ml
En fuktspray/toner med frisk mintduft som man kan bruke før dagkrem, etter sminken og utover dagen for å friske opp sminken/ansiktet. Jeg har en 100ml størrelse som jeg har ståendes på sminkebordet, men denne lille 30ml flaska har jeg hatt liggende i veska og har med meg overalt. Nå er den tom og kommer til å kjøpe ny 30ml, fordi de er kjekkere å ha med seg i veska enn den store 100ml

Fåes hos Feelunique fra 90,-

 

Gwen Stefani LAMB EDT 50ml
Jeg elsket denne parfymen for noen år tilbake og da jeg ryddet på sminkerommet fant jeg den igjen. Jeg har en backup på denne parfymen og har da bestemt meg for å bruke opp den ene som er åpnet – Og det klarte jeg fint ! En nydelig frisk duft som ikke er for søt frukt/snop, men mer fresh og ren på en måte. Vet ikke om den fortsatt er i salg, men jeg har en uåpnet en som jeg kan bruke nå som denne er tom

 

Redken Extreme Anti Snap
En leave in kur som forhindrer at håret brekker og beskyttes under varme. Gjennoppbygger håret med bl.a proteiner og er derfor perfekt til hår som er kjemisk behandlet, blitt slitt av for mye bruk av rettetang og lignende. Denne har jeg allerede kjøpt en backup av fordi jeg liker den så godt.

Fåes hos Feelunique til 120,-

 

Decléor Hydra Floral mask
Jeg bruker vanligvis fuktmaska til matis, men siden den ikke alltid er så enkel å få tak i bruker jeg også en fra Decléor. Denne har jeg kjøpt flere ganger før og kommer fortsatt til å kjøpe den. Jeg er ikke så glad i lukta på denne, men den gjør en super jobb på huden og er derfor en av mine favoritter innen masker. Nå er den tom, men jeg har heldigvis den fra matis som jeg kan bruke – Ny Decléor maske er allerede på vei i posten til meg.

Fåes hos Feelunique til 200,-

 

Redken Cleansing Cream Shampoo
Dette er en dyprensende shampoo som fjerner produktrester fra håret. Jeg bruker ikke denne så ofte, bare hvis jeg har brukt mye produkter en kveld ute eller lignende. Per nå bruker jeg Sebastian Light Shampoo som er litt mer skånsom enn denne men som også renser vekk produktrester fra f.eks hårkurer og lignende. Men dersom jeg har brukt Dust it, som er umulig å få ut av håret, må sterkere saker til – og da har jeg brukt denne fra Redken. Jeg kommer nok til å kjøpe den igjen, siden den er den eneste som får håret helt rent etter jeg har brukt dust it.

Fåes hos Feelunique til 90,-

 

Phyto 7 Hydrating Day cream – Dry hair.
Dette er en dagkrem for håret, du bruker den på samme måte som en dagkrem bare du påfører den i håret i stedenfor ansiktet. Den skal gi håret fuktighet og glans, men jeg syns også den temmet frizz og samlet tuppene litt. Den er ikke drøy i bruk så en slik tube blir fort brukt opp, det er altså grunnen til at jeg ikke kommer til å kjøpe denne igjen – Det finnes hårkurer som gjør samme nytten og er mer drøy i bruk.

Fåes hos Feelunique til 115,-

 

Ha en superfin fredag videre, jenter!
– Har du prøvd noen av disse produktene?

10 kommentarer om “Products I´ve Used Up – Juli 2012”

 1. straks ferdig med den håroljen jeg også 😀 har kjøpt en ny i 50ml str 🙂
  har hørt bra saker om de andre hårproduktene du har brukt opp, så skal teste noe av de 🙂

  har samlet opp masse tomme saker nå, så må lage ett nytt innlegg straks jeg og 🙂

  Svar
 2. Syns lukta på Decléor Hydra Floral Mask er ganske god jeg 🙂 Men sånn generelt sett liker jeg luktene til Matis bedre enn Decléor, så skal prøve Matis sin fuktmaske neste gang jeg skal kjøpe. Har ikke prøvd noen av de andre, men håret mitt trenger sårt kjærleik, så må nok prøve noen av disse tipsene dine snart!

  Svar
 3. What do you think about Make Up Academy products? Have you tried them?
  They are so cheap it makes me suspicious on their quality but ppl say they are great.

  Any input?

  Svar
 4. Jeg er veldig glad i slike innlegg. Blir mer og mer fristet til å teste ut den fuktsprayen fra Caudalie!

  Skal komme med et lignende innlegg i slutten av måneden selv tenkte jeg 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.