Omtale: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow


Jeg elsker MAC sine Paint pots og bruker de hver gang jeg sminker meg som en base under øyenskyggene mine. Når jeg såg Maybelline hadde kommet ut med et lignende produkt ble jeg veldig nysgjerrig og kjøpte meg 3 stk – så ble det plutselig 5 fordi jeg syns de faktisk var så gode at jeg måtte ha flere.

I Europa får du disse kremøyenskyggene i 7 forskjellige nyanser, i USA får du litt flere og andre farger. Color Tattoo kommer i både matte og metalliske/skimmrende nyanser. Jeg kjøpte som sagt 5 av de 7 som du kan få kjøpt i UK/Europa og jeg må si jeg er positivt overrasket over hvor gode dem er til å være et «drugstore merke» – De kan faktisk sammenlignes med MAC Paint pots!

Color Tattoo har en krem/gel konsistens og er godt pigmenterte, i følge Maybelline skal de sitte på i 24 timer – men jeg syns de creaser fort, selvom man påfører øyenskygger over. Maybelline Color Tattoo creaser fortere enn MAC Paint pots, men med en primer under unngår du creasing i løpet av dagen.

Jeg bruker de som sagt som en base, ikke primer, under øyenskygger for å få øyenskyggene til å bli mer intense. Maybellines Color Tattoo gir også øyenskyggene en «sticky» base som øyenskyggen kan henge seg fast i og som gir dem en ekstra lang holdbarhet.

Per nå har jeg fargene Turquoise Forever, Eternal Gold,  On and On Bronze, Permanent Taupe, Immortal Charcoal og er veldig fornøyd med disse fargene – Alle er som sagt godt pigmenterte og legger seg jevnt på huden, men det er to farger jeg har hørt ikke gjør det og det er «Endless Purple» og «Eternal Silver».  Dei kan seendes flekkete og ujevne ut, så ha det i bakhode dersom du skal kjøpe kremøyenskygger fra Maybelline.


Immortal Charcoal // Turquoise Forever // Eternal Gold // On and On Bronze // Permanent Taupe

Hvis du er på jakt etter en base og ikke vil kjøpe MAC sine fordi de er for dyre, er Maybelline absolutt å anbefale. Jeg syns dermed de burde ha laget en hudfarget en, slik som MAC Painterly / Soft Ochre. I USA har de en hvit nyans som jeg håper de får i UK/Europa også dersom de ikke lager en hudfarget Color Tattoo .

Det eneste jeg har å trekke på selve produktet er at de creaser superraskt uten en primer under, men utenom dette er Maybelline Color Tattoos veldig gode kremøyenskygger som jeg absolutt kan anbefale!

Pris:
£4,99 hos Feelunique (gratis frakt)

Karakter:
5 av 6

19 kommentarer om “Omtale: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow”

 1. Kult 🙂 Bruker paint pot fra mac, og elsker den. Øyenskyggen holder seg så fint! Men jeg har aldri forstått hvorfor det finnes feks blå? Jeg bruker nude og legger øyenskygge oppå liksom ?

  Svar
 2. Maybelline er mitt favoritt-merke.. MEN de tester på dyr, det gjør også Mac nå.. Så blir ikke å kjøpe noe fra de før de endrer dette.. Kjøpte en av Color Tatto’ene da de kom ut i Usa, Though as toupe heter den der.. Elsker den, men kan ikke kjøpe mer av de 🙁 De er også bedre enn Mac sine Paintpot..

  Svar
 3. Hei jeg lurer på om det er mulig å bestille fra feeluniqe.com, men når man er 14? Har et sånt «ungdomsbankkort» 🙂
  Og om hvilken rettergang som er best for EKSTREMT tykt HÅR? (ganske random, men men har tenkt på dette lenge :p)
  Digger blogger din! <3

  Svar
  • Hvis du har Visa Electron går det ikke, du må ha visa med slike tall på baksiden (16 siffer).
   GHD IV sin rettetang tar ekstremt tykt hår, har du afro er GHD saloon styleren god 🙂

   Tusen takk for det <3

   Svar
 4. Hei! ååh, så fine farger! Men du, jeg lurer på en ting: hvordan i alle dager skal man bruke disse uten at de creaser? jeg har urban decay primer potion, men hvordan bør jeg legge rekkefølgen for å unngå creasing: primer, foundation, «kremskygge» og vanlig skygge oppå? eller? er det noen spesiell primer som passer særlig godt hvis man har veldig fuktige øyelokk? Blir kjempeglad for tips, for har flere «jumbo pencils» som jeg aldri får brukt, fordi de creaser sånn.. og de passer perfekt til høstfargene som kommer, så tenkte jeg skulle gjøre et nytt forsøk 🙂

  Svar
  • Hei!

   Ha helt rene øyenlokk (ikke concealer/foundation på). Så påfører du primer (Urban decay primer potion), så kremøyenskyggen ( color tattoo eller nyx jumbo) og avslutt med pudder øyenskygger over 🙂

   Svar
 5. Jeg kjøpte den i sølv og jeg syns ikke den er ille, akkurat lik som de andre!
  når jeg kjøpte den så kjøpte jeg også den hvite, kjøpte den i krakow så den har kommet til europa 🙂

  Svar
  • Oki, mulig de omtalene jeg har lest har fått en dårlig en og at det varierer på kvaliteten på de grå og lilla:)
   Såg bilde og de va ikke like bra som de andre – Men får kjøpe den sølv jeg også da:D

   Kult, da kommer den sikkert til UK snart også 🙂

   Svar
 6. Jeg har den lilla + taupe og bronze og kan skrive under på at den lilla ikke lever opp til samme kvalitet som de andre :S

  Min er iallefall veldig fargesvak så det er kun en base for øyenskygger mens de to andre helt fint kan benyttes alene.

  Svar
 7. Hei:)
  Jeg har veeeldig lyst på en av disse, men jeg gidder ikke å bestille på nett så jeg lurte på om de selger det på en butikk i Norge?
  Kan du svare på dette?? 🙂 😉
  Har så lyst på det!

  Svar
 8. Hei, jeg lurte på en ting. Hvor bestiller du sminken din fra siden du ikke kjøper den i Norge?
  Jeg trodde egentlig at man bare kunne bruke de som øynskygge, trodde liksom ikke sg det var ment til å være en base….

  Svar
  • Jeg kjøper det meste på de nettbutikkene jeg har på venstre side av bloggen <---- Nettbutikker jeg anbefaler 🙂 link til den nettbutikken jeg kjøpte desse finner du nederst i dette innlegget. Det er en kremøyenskygger ja, men du kan bruke dei som base også 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.