Konkurranse – BeautyFuzz.com 2012 ! ** Stengt **


I forbindelse med lansering av BeautyFuzz sist uke og en takk til dere som har stemt på meg til «Årets skjønnhetsblogg» kjører jeg i gang en konkurranse hvor dere kan vinne masse kjekke ting.

Dette blir en «Spread the Word» konkurranse, noe jeg egentlig ikke er fan av å ha, men siden nettsiden er ny så er en slik konkurranse flott å komme i gang med.

Det er så enkelt som å gjør én eller alle reglene nedenfor for å delta i konkurransen. Foreløpig er det bare én vinner, men dersom det er mangen så melder seg på så lager jeg flere premiepakker slik at det blir flere vinnere !

 

Regler «Spread The Word!».

3 lodd – Skriv et blogginnlegg om denne nettsiden / konkurransen på bloggen din, bruk dette bildet og ha det med i blogginnlegget ditt. Husk å linke til konkurransen/nettsiden min (www.beautyfuzz.com).

2 lodd – Skriv om BeautyFuzz.com (med link til Beautyfuzz) på din facebook.

1 lodd – Skriv en kommentar om hva du ønsker å lese mer av på BeautyFuzz.com fremover.

.. Du kan gjøre én eller alle «oppgavene». Gjør du flere får du flere lodd og har større sjans å vinne.
Husk å skrive i kommentaren hva du har gjort evt. link til ditt blogginnlegg og fyll inn din epost i epostfeltet, slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.

Premie :

Som sagt er det foreløpig bare én vinner/premie – Dersom det skulle melde seg på en del så lager jeg flere premiepakker av samme sjanger som den under. Her er premien;

MAC Viva Glam Nicki Minaj Leppestift
– MAC Brow Set Clear
Urban Decay Cream Highlighter Brown Sugar
Orofluido Hårolje
Rundbørste
Løsvipper 
Biotherm Makeup Remover 

 

 

Jeg avslutter konkurransen 9.juni 2012 så dere har kun 3 uker på dere.
Masse lykke til jenter og gutter!

 

 

 

 

138 kommentarer om “Konkurranse – BeautyFuzz.com 2012 ! ** Stengt **”

 1. Først og fremst har jeg kjempelyst til å se hvordan du organiserer sminken din, enten på film eller med bilder. Også tenker jeg å kjøpe Chanel Bronze Universel, så jeg hadde blitt kjempeglad om du kunne skrevet et innlegg om den, med før/etter-bilder og bruksområder osv. Ellers synes jeg bloggen din virkelig er den beste sminkebloggen vi har i Norge, og jeg er såå glad for at du blogger!! Så fortsett det gode arbeidet, kjære Malin 🙂 Du er kjempeflink!!

  Skal prøve å få laget et innlegg på bloggen, men starter med denne kommentaren.

  Edit: 1 lodd (?)

  Svar
 2. Jeg ønsker å se mer av produktomtaler, anbefalinger og ukas/månedens favoritter! En annen ting jeg liker er «battle» mellom to produkter som skal gjør den samme jobben! ELSKER den nye siden din 🙂 Sminketutorials med video er også flott!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 3. Hei!
  Jeg vil egentlig ha mer av det du allerede gjør. Produktomtaler (finner alltid mye moro og nytt når jeg leser her), tutorials, små tips. 🙂 Du kan godt også dele hvilke blogger DU liker og inspireres av. 🙂

  Gleder meg til å lese mer!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 4. Jeg ønsker å se mer «dyrt vs billig»-innlegg, du hadde et par før, men det er lenge siden et sånt nå 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 5. Fantastisk ny side Malin!
  Jeg liker bloggen din veldig godt slik som du gjør nå.
  Jeg liker å lese om favorittprodukter og er veldig glad i sminketurorialsene dine.
  Liker å lese om nye nettsider, merker og innkjøp 🙂

  Liker også hverdagsinnleggene dine med middager og litt om hva du gjør utenom.
  God søndag!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 6. Mest av alt har jeg kjempelyst til å se hvordan du organiserer sminken din.
  Hadde også vært fint med Luksus vs. Budsjett-innlegg, og forskjellige sminketips. 🙂

  Jeg har skrevet innlegg på facebooken min.

  Edit: 3 lodd

  Svar
 7. Jeg vil gjerne se mer videoer. Foreksempel: anbefalinger, hva du har av sminke, osv. Jeg elsker «spare vs. sløse»! Outfit bilder slår heller aldri feil!
  Oppdateringer av moten og hverdagen din er morsomt å lese om.

  Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, men når jeg først så den la jeg deg til på bloglovin med en gang! ELSKER sminke/mote blogger!

  caromjak@hotmail.com

  Edit: 1 lodd

  Svar
 8. Jeg kunne ønske meg å se forskjellen for på forskjellige typer sminke. For eksempel 10 bilder hvor du har på mascara (nærbilde), og så hvor det står hvilken type det er ved siden av. For jeg har skikkelig problemer med å finne ut hvilken som faktisk er best ! På reklamer osv er jo alt falskt og photoshoppet uansett. Hadde vært kjempe kjekt å ha liksom sånn «topp 10» med resultater! Konge bra blogg forresten!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 9. Hei! Den nye siden din er kjempeflott! 🙂 Jeg kunne også tenkt meg å se mer «dyrt vs billig»- innlegg som er nevnt noen ganger over her.

  Edit: 1 lodd

  Svar
 10. Jeg vil ha enda mer bildeeksempler i produktomtaler og anbefalinger 🙂 Ellers så elsker jeg hele bloggen og at det er så lett å finne fram til det jeg vil. Jeg elsker også at du er opptatt av hva produktene inneholder, i forhold til parabener, vismut (Bismuth) og andre skadelige stoffer. Jeg elsker produktomtalene og anbefalingene dine, og vil gjerne ha mer av det også!

  Gleder meg til mer av denne fantastiske bloggen!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 11. Nye videoer med enten looks eller anbefalinger er alltid gøy. Eller flere dupes for dyre merker, det er veldig greit for oss unge som ikkje har så masse pengar til sminke 😀 elsker bloggen din så stå på videre <3

  Edit: 1 lodd

  Svar
 12. Denne nye siden er drit kul, Malin! digger deg. Jeg håper du kan poste flere makeup looks. Du er råflink, så ønsker vedig gjerne å få mer inspirasjon fra deg! :))

  Edit: 1 lodd

  Svar
 13. Kunne vært gøy med steg for steg bilder på forskjellige sminkelooks og bilder med forskjellige produkter på sånn at man kan sammenligne

  Edit: 1 lodd

  Svar
 14. åå kjempe kjekke og flotte premier! Jeg er med:)

  Jeg ønsker mer av videoer, ellers er du døds fliink. Og kansje video der du forteller litt om deg selv, føler vi vet lite av hun som står bak denne flotte bloggen:-D

  Edit: 1 lodd

  Svar
 15. Er allerede storfornøyd med alt av innlegg. Men hadde vært gøy med noen flere dyrt vs. billig omtaler, eller kanskje et innlegg med dine «must haves» gjennom tidene 🙂 Ellers er dagens sminke alltid like inspirerende 🙂

  Jeg har laget et innlegg på bloggen, og linket til det på facebook 🙂

  Janne <3

  Edit: 6 lodd

  Svar
 16. Hei,
  har delt på facebook og jeg liker anbefallinger, blogg om produkter for forskjellige typer mennesker :))

  Edit: 3 lodd

  Svar
 17. Du har laget en kjempefin side, Malin! Flink du er!
  Jeg ønsker meg tutorials (gjerne i bilder), dyrt vs billig og dupes. 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 18. Jeg vil gjerne se flere makeup looks og how-to videoer eller bilder 😀 Digger den nye nettsiden din!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 19. Det hadde vært fint med innlegg om sommersminke, hudpleie om sommeren, hårpleie om sommeren osv. nå som det nærmer seg sommer og sol. Liker veldig godt månedens favoritter – innleggene dine! 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 20. Hei! Jeg vil gjerne se litt mer hår-tips, dyrt-billig, hvordan man kan sminke seg med farger og vanlig sminke! Ikke sikkert du bruker så mye av det, men vanlig sminke som er lett å få tak i som på Cubus, Kicks osv. (Ikke alle som er så glad i å handle over nett)

  Edit: 1 lodd

  Svar
 21. Liker veldig godt å lese omtaler, tips og billig vs dyrt 🙂 Liker bloggen din veldig godt og syns den nye er veldig frisk og fin 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 22. Jeg vil lese mere om forskjellige «how to looks» som er litt mere hverdagslige;)

  Edit: 1 lodd

  Svar
 23. Jeg har gjort absolutt alle loddene. Du kan gå inn på min blogg og lese innlegget og skrevet mye på facebook. Bloggen min er suhv.blogg.no! Jeg har veldig lyst til å se flere videoblogger og din sminkeorganisasjon. Jeg liker også å lese innkjøpene dine, så det vil jeg kanskje også se litt mer. Kanskje flere sminkelooks på video! Jeg vil også si at du gir meg utrolig mye inspirasjon og du har gjort meg mer erfaren innen sminke! Gleder meg til å se hvem som vinner!

  Edit: 6 lodd

  Svar
 24. kunne tenkt meg mer tutorials, dagens sminke og slikt! savner det på bloggen din !! er litt kjekt å se 🙂
  Gjerne noe extreme 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 25. først og fremst vil jeg bare si at det var så fin premie! 🙂

  jeg ønsker veldig gjerne å se at du sammenligner noe i innlegg:)
  foreksemper:
  Nars Laguna Bronzer: vs Mac bronzin powder i »bronze» :
  -store glitter korn -mindre glitter korn
  -4gram -6gram

  om du skjønner? 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 26. Jeg vil gjerne lese mer om sminke som passer til en vanlig hverdag, hår inspirasjon, billig vs dyrt og alt det andre fantastiske du har å skrive om, finner alle innlegg interessante/inspirerende på en eller flere måter 🙂

  Jeg har skrevet om siden din på facebook, linket til siden din og lagt ved bilde der 🙂

  Tusen takk for at vi lesere er så heldige å ha en slik inspirerende å fin blogg å lese !

  Edit: 3 lodd

  Svar
 27. Jeg er veldig glad i top 3/5 maskaraer/blusher/leppeprodukt/osv! 😀 Så i tillegg en kommentar over her der det var spurt om 10 nærbilder av forskjellige maskaraer så du får se forskjellen på resultatene 😀 Veldig god ide. Ellers håper jeg på flere videoer og organiseringstips!

  Veldig glad i bloggen din! Hilsen jente på 13 år

  Edit: 1 lodd

  Svar
 28. I love your website as is but I would be more than happy with some basic tutorials for us makeup newbies. The product reviews you do are awesome, I can’t tell you how many things I have bought just because you wrote about them 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 29. Jeg får aldri nok av swatches, swatches, swatches.spesielt leppeprodukter og neglelakk.

  Ett lodd til meg.

  Edit: 1 lodd

  Svar
 30. Hei, jeg har lest bloggen din i et par år nå og digger den.. Jeg liker når du legger ut sminkelooks til anledninger, trender innen hår og make up og anbefalinger. Håper å se mye av dette fremover.. 🙂 Stå på videre <3

  Edit: 1 lodd

  Svar
 31. Hei:)
  Jeg ønsker og lese mer om produkter du anbefaler som jenter i 15-16 års alderen bør bruke av sminke og hudprodukter:) også vil jeg lese om nettsider du vil anbefale som er billige, trygge og ingen frakt:))

  Edit: Lodd 1

  Svar
 32. Jeg liker bloggen din akkurat slik den er nå, men jeg vil gjerne ha flere «dyrt vs billig» innlegg og at du hviser oss hvordan du organiserer sminken din. 🙂

  Edit: 1 Lodd

  Svar
 33. her ligger konkurranse innlegget vårt! 🙂

  veldig mange fine premier! 😀

  – Licyy 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 34. jeg har skrevet om innlegget på bloggen min, åsså vil jeg ha mere av konkurranser og omtaler, egentlig bare slik du allerede gjør, får så mange gode tips av deg! 😀

  Edit: 1 lodd
  (du mangler link, send meg linken din så skal jeg redigere det inn for deg) 🙂

  Svar
 35. Hei, jeg har publisert linken og skrevet noen ord 🙂 jeg ønsker at du forsetter slik som du har gjort på bloggen din 🙂 noe jeg har hatt lyst til å prøve i lang tid er den håroljen 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 36. Jeg vil gjerne ha flere omtaler eller anbefalinger av produkter som blir testet ut. Jeg vet at det finnes det her inne fra før av, men jeg personlig elsker slike innlegg og tips! Gjerne også tips til hva man kan bruke av f.eks. sminke til spesielle anledninger, eller bare til hverdags. 🙂

  Jeg har laget et innlegg om konkurransensiden på min egen blogg: http://ineelisek.blogg.no/1337595621_vinn_masse_sminke.html

  Jeg har også skrevet om det på min private facebook-profil.

  Edit: 6 lodd

  Svar
 37. Jeg vil gjerne se flere foundation reviews, med før og etter bilder. Og se review av Inglot øyeskygger hvis du har!
  Liker også når du har dyrt vs billig 🙂 Og kanskje en liste over Holy Grail produktene dine!
  Elsker bloggen din! Veldig koselig med giveaways 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 38. Heihei! elsker bloggen din og det du skriver om! Kunne godt tenkt meg at du skrev litt flere omtaler, for er mye lettere for folk å kjøpe sminke når noen har prøvd den først, å ikke bare få tips fra de i butikken.:) Kunne også tenkt meg at du skrev litt om puddere? er ikke alle som passer foundation, heller ikke ID bare minerals som får mye skryt, så hadde vert fint å lese litt om de:)

  Har linket til siden din på facebook!:) Lykke til til alle 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 39. Jeg vil helst se flere how-to og se flere sminkevideoer. Jeg elsker å se flere måter å legge sminke på. Jeg liker også å lese om hvordan du lager forskjellige sminke og hvordan du fikser det. Har heller ikke noe imot konkuranser 😉

  Jeg delte siden din på facebook og sende likt til flere venner som gikk innpå med en gang. De elsket siden din og tror du har flere faste lesere.

  Edit: 3 lodd

  Svar
 40. jeg ønsker å se flere how to eller tutorials her på bloggen : )
  gjerne med videoer om du har kamera!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 41. Her har jeg skrevet et blogginnlegg om BeautyFuzz + konkurransen: http://misjelle.blogspot.com/2012/05/spread-word-beautyfuzz.html 🙂

  Jeg har også skrevet om BeautyFuzz på facebook 🙂

  Hva jeg ønsker å lese mer om her på bloggen din… det jeg liker å se på bloggen din er blant annet hva du har kjøpt deg, sminkelooks, steg-for-steg bilder, veldig glad i videoer så gjerne mye mer av det… du har jo utrolig flotte omtaler som alltid får meg til å handle nye produkter 😉 Fnis!

  Dette ble vell full pott (6 poeng), håper jeg 😉

  Edit: 6 lodd

  Svar
 42. Hei tar gjerne 3 lodd:) Har delt og anbefalt konkurransen din til mine fb venner.
  Syns du kunne skrive mer om produktene,erfaringer,hvordan man bruker de(sminkevideo),hva produkter som er dine favoritter, og dine tips og råd til forskjelige sminkestiler og anledninger. Også intressert i hvordan du tar vare på produktene dine og vasker kostene, hvordan du oppevarer produktene. Håper dette var litt til hjelp. 🙂
  Ønsker deg en fin uke:)

  Edit: 3 lodd

  Svar
 43. Du har en veldig fin blogg, så hadde vært fint om du fortsatte som du gjør 😉 Mer spesifikt liker jeg veldig godt å lese omtaler, anbefalinger, og hadde du testet noen flere organiske produkter ( eks. fra Korres, Badger Company, Physician’s Formula, Alba Botanica etc.)hadde det vært helt topp!:)

  Edit: 1 lodd

  Svar
 44. Jeg kunne tenke meg å lese om økologisk og grønn sminke som ikke inneholder skadelige stoffer (som ikke bare er fri for parabener, men alt det andre skadelige). Det er så vanskelig å finne gode økologiske produkter, derfor hadde det vært fint at noen kunne prøve og anbefale både sminke, hudpleie og diverse nettsider hvor de selger slike. Og at premiene ble økologiske også 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 45. Vil at du blogger mer om videoer og steg-for-steg bilder 😀

  Edit: 1 lodd

  Svar
 46. Heisann! Jeg liker alt du skriver på bloggen så alt er interessant. Men jeg liker spesielt How-To’ene dine og bilder når du har eksperimentert med farger! Jeg elsker farger, men klarer ikke og kombinere slik at det blir noe fint på meg selv. Derfor er det skikkelig inspirerende og se dine sminkelooks med freshe farger! Stå på, du har en fantastisk blogg 🙂

  http://plinkaplonka.blogg.no/1337631778_konkurranse_hos_wwwbe.html#comment Der er linken til innlegget mitt!

  Sånn da har jeg skrevet innlegg på bloggen og skrevet hva jeg vil ha mer av! 😉

  Edit: 4 lodd

  Svar
 47. Hei! Jeg har ikke nettside eller blogg, og Facebooken er aldri i bruk. Men jeg kan gjerne gi deg flere tips på hva jeg liker å lese på slike nettsider! For det første elsker jeg analyser av forskjellige produkter. Mange skriver ALLTID at de er fornøyde med alt, men da tenker jeg det kun er for å bli sponset. Det andre jeg like å lese om er hvordan man lager forskjellige makeuplooker, foreksempel en til hverdag, en til fest og andre typer feiringer. Noe av det viktigste på en blogg er jo selvfølgelig bildene. Ta fine bilder av produkter og looker, og jeg er sikker på siden din vil bli kjempebra. Et pluss på en blogg er jo selvfølgelig konkurranser. Det lokker i alle fall meg! 😉

  Har ikke lest bloggen din så mye fra før, men kommer til å følge med fremover!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 48. Hei Malin 😀 <3

  Jeg har alltid lest bloggen din, og elsker den! Kjempe spennende at du har kommet med denne siden, gleder meg til å lese fremover. Jeg elsker når du legger ut: how to, på looks osv 🙂 Lykke til videre med ny side!

  Jeg har publisert siden på facebook 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 49. Omtaler av produkter, anbefaling av produkter(egentlig generelt, alt fra sminkekoster, til sjampoer og sminke), konkurranser og ja! Jeg liker bloggen din akkurat som der er nå jeg, for den har alt jeg nettopp listet opp 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 50. Jeg digger bloggen din og det du skriver om! Hvis det er noe du kunne skrevet tror jeg det ville vært Top 10 sminke, top 10 hudpleie produkterosv. En video blogg hadde vært gøy! Fler omtaler og tips! 🙂

  Edit: 1 Lodd

  Svar
 51. Ønsker gjerne å lese mer om nye merker både innen makeup og hårprodukter!
  Både billige vs dyre, og hvor de kan skaffes BILLIGST mulig, ikke fra de som evt spnser som
  har de dyreste prisene.

  Edit: 1 lodd

  Svar
 52. Ønsker egentlig at du bare forsetter slik som du gjorde på gamlebloggen. Men produktomtaler er alltid en vinner, og også omtale/erfaring av webshopper 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 53. For det første fortjener du masse skryt for nydelige bilder, ryddig design og herlige omtaler som alltid er til stor hjelp! Det jeg kunne ønske meg mer av som din faste leser må være litt flere videoer med tips, looks, osv. for det er slik jeg kan bruke timer av dagen min til å se på. Det er underholdende og spennende! 🙂
  Ellers ønsker at du fortsetter like bra som du gjorde på den forje bloggen, du er kjempeflink!

  Har delt på facebook så det blir 3 lodd 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 54. Hei 🙂
  Jeg synes alt på gamle bloggen var bra. Men kan du ha med noen flere hverdagslige sminkelooker å.? Og skrive et innlegg om hva som er dine absolutte favoritt produkter siden du begynte med makeup.
  +
  Har også delt bloggen på facebook 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 55. Da er alt gjort 🙂 Link til innlegget mitt er her: http://katrinestest.blogg.no/1337692344_stor_konkurranse_hos_.html Og du er delt på facebook. Som så mange andre har kommentert er jeg enig i at du bør fortsette i samme spor som tidligere, det er allsidigheten og variasjonen som har fått deg der du er i dag, du gir oss det vi vil ha: Omtaler, how too’s, sminkelooks, sammenligninger og tips og det er det vi liker 🙂

  Flere sminkelooks er jo alltid velkommen, du er jo så flink!

  Edit: 6 lodd

  Svar
 56. Jeg er med! Jeg har skrevet et blogginnlegg her:
  http://kriik.blogg.no/1337693482_konkurranse_hos_beaut.html

  Og så har jeg skrevet på facebook med link til siden din. Jeg digger bloggen din og synes egentlig alt er veldig bra, men det jeg ville hatt litt mer om var sminkekoster. Hvordan man bruker de, kanskje du kunne laget en lang video der du forklarer ordentlig hva de forskjellige kostene brukes til og hvordan de gir best effekt. Jeg vet mange som bruker koster feil, og gjør det selv, så om du kunne skrevet/video mer om det hadde det vært supert! 😀
  Da har jeg gjort alle 3 tingene, og har dermed 5 lodd :DD

  epost: kristinewiik@live.no

  Edit: 6 lodd

  Svar
 57. jeg skulle gjerne lest mer om bryn ! 😀 både om å nappe, og farger, hvaslags produkter som er best osv 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 58. Jeg synes denne siden er perfekt sånn som den er! Også synes jeg at dere kan legge ut ting dere synes er spennende, dette er jo deres nettside;) Håper jeg har en sjanse til å vinne;**

  Edit: 1 lodd

  Svar
 59. Jeg ønsker at du har flere videoer som viser hvordan du gjør ulike «makeup-looks», og billige vs. dyre produkter. Eller har du en kjempebra blogg, og bildene er nydelige! Du fortjente virkelig å vinne i Vixen Blog Awards, så bare stå på videre! 😀

  Edit: 1 lodd

  Svar
 60. Jeg ønsker å lese mer om økologisk hudpleie. Det er noe jeg synes burde settes mer fokus på, både for kropp og helsens skyld, så vel som miljøet. 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 61. Jeg er med 😀 Kjempe konkurranse Malin og gratulerer med ny nettside 🙂
  Guri malla, glemte jo helt å skrive det jeg vil lese mer om!
  Jeg liker i grunn alt du gjør nå Kanskje flere makeup looks det liker jeg

  Edit: 1 lodd

  Svar
 62. Hei! Har dessverre ikke en blogg å blogge med så jeg får bare skrive en liten kommentar og håpe på det beste:)

  Jeg ville kanskje sett mere VIDEOER! Det er mitt beste tips, videoer er alltid gøy. Jeg personlig liker nok videoer best siden det er viedeomaking jeg driver med selv, haha!:)

  Edit: 1 lodd

  Svar
 63. Hei 🙂
  Jeg vil egentlig ha mer av det du allerede gjør.

  2 lodd til meg (jeg har skrevet et innlegg på min facebook)

  Hilsen
  Edyta

  Edit: 3 lodd

  Svar
 64. Har fulgt den gamle bloggen din også lenge, og jeg har alltid likt sminkevideoene dine! Suveren så utrolig flink, og kanskje noen «Highend vs drugstore?»
  Hadde hvert veldig gøy å vinne! Mange kule premier også!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 65. Jeg savner flere FOTDs på denne bloggen, og How-to’s.

  Har skrevet om bloggen på facebook, så 3 Lodd 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 66. Først og fremst vil jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt.
  Det jeg vil se mer av er hvordan man fremhever ulike deler av ansiktet og hvordan sminke man kan bruke til de ulike hårfargene og øyefargene, fler hår- og sminkelooks og how-tos 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 67. Hei,
  Det hadde vært kjempekult om du kunne vise på video hvordan man sminker seg med litt «retrostyle» og «metalic og robot». Altså; forskjellige sjangre! Det hadde også vært fint om du kunne vise oss den beste måten å rense fjeset på og slikt.

  Edit: 1 lodd

  Svar
 68. Hei! Det hadde vert fint om du kunne skrive et innlegg om dine favoritt beauty-guruer på YouTube! Jeg skulle også ønske du kunne skrive et innlegg om hva som er «musthaves» i sminkepungen 😉

  Edit: 1 lodd

  Svar
 69. Lodd 2 og 1. (har ikke blogg)

  Det du kan blogge mer om er mye om dine meninger. Feks vis du prøver noe produkter som du ikke syntes er bra. Eller noe sånn. Det er også fint med sminkevideoer. Alltid koselig!
  (har skrevet innlegg på fac også..)

  Edit: 3 lodd

  Svar
 70. Jeg vil gjerne se flere sminkevideoer hvor du viser forskjellige teknikker!:)

  Edit: 1 lodd

  Svar
 71. Elsker bloggen din! Vil gjerne lese mer om hudpleie og savner flere billig vs dyrt-innlegg. Har linket til deg på Facebook, så da blir det tre lodd på meg.

  Edit: 3 lodd

  Svar
 72. hei! digger bloggen din og leser den hele tiden! jeg ville gjerne sett mer av sminke turtorials og sminke anbefalinger 🙂 gjerne oss noen must have´s i sminkepungen ig diversen denne sommeren <3

  Edit: 1 lodd

  Svar
 73. Jeg ønsker meg mer av Omtaler, Billig VS dyrt innlegg, Fab. produkter OSV..

  Edit: 1 lodd 🙂

  Svar
 74. Hei! Dette er utrolig kult av deg å gjøre! Jeg har gjort alle tre tingene jeg lover!
  Har skrevet et innlegg på bloggen min altså Jennybugge.blogg.no! Du må lese de to første innleggene mine gjorde en feil!
  Sorry glemte jeg vil gjerne ha en sminkevideo om dine favoritter:)

  Amalieskyner@hotmail.no

  Edit: 6 lodd

  Svar
 75. Jeg ønsker å se hvordan du oppbevarer all sminken din. Hadde også vært fint om du kunne sammenlignet dyre og billige produkter som har samme funksjon, altså billig vs. dyrt. Hadde vært en fin måte å finne gode billige produkter for oss studenter som ikke alltid har råd til å kjøpe de dyre produktene 🙂 Ellers liker jeg veldig godt bloggen din, så bare fortsett som du gjør 🙂

  Edit: 1 lodd.

  Svar
 76. Jeg er veldig glad i omtalene dine, og setter også stor pris på dine innlegg om favorittprodukter, sminkesamling, organsering og lignende! Du er flink 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 77. Jeg vil se mer av omtalene dine «Dyrt vs. billig» og sminkevideoer om hvordan du sminker dag 🙂

  Edit: 1 lodd (?)

  Svar
 78. Hei.
  Jeg vil se mer av hår produkter feks:
  til tørr hodebunn
  fet hodebunn
  normal.

  Og hvordan få lengre øyevipper med krem, gele osv.
  jeg har skrevet om deg på facebook, bloggen min Annafw.blogg.no

  Edit: 6 lodd

  Svar
 79. Hei! Først av alt vil jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt. Flott at vi har en så bra norsk skjønnhets- og sminkeblogg.

  Har fulgt med på bloggen din en stund, og jeg må si at den er ganske komplett. Når det er sagt skulle jeg gjerne sett mer av det mange har nevn før meg: Hvordan organiserer du sminken din? Det hadde også vært fint med et innlegg med for eksempel dine mest brukte MAC øyenskygger, eller det beste innenfor spesielle merker(eks: Hvilke NARS-produkter er verdt å bruke pengene på?). Synes også det er gøy å få tips til forskjellige dupes til ulike produkter. All-time favourites hadde også vært kjekt å se!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 80. Hei!
  Har lest bloggen din lenge og liker den veldig godt. Jeg ønsker at du skriver mer om miljøvennlige produkter, og produkter uten parabener f.eks

  Delte også beautyfuzz på facebook! Mange av vennene mine som også leser bloggen din 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 81. Oj, i denne premiepakken hadde jeg faktisk kommet til å bruke (opp) hver eneste ting! Jeg krysser fingre og trekker ett lodd.

  Jeg vil gjerne lese innlegg om Counturing.

  Edit: 1 lodd

  Svar
 82. Jeg vil gjerne se flere reviews, gjerne etter ønske fra leserne om produkter osv 🙂 Gjerne noen billigmerker feks, for oss fattige studenter som må planlegge hvert kjøp og har litt begrensede muligheter, hehe… Også gjerne litt kroppsprodukter, oljer, lotion, ansikstrens osv 🙂 Ellers er bloggen din super! 🙂
  Edit: 1 lodd

  Svar
 83. Jeg vil gjerne se mer av reviews, ting til ansiktet, hår, sminke o.s.v 🙂 Du er super til å blogge, så basicly bare fortsett slik du jør 😀
  Jeg delte beautyfuzz.com på facebook 🙂

  Edit: 3 lodd

  Svar
 84. Jeg liker bloggen din veldig godt må jeg si først, og hadde vært kjempemorsomt å vinne!:D
  Jeg er veldig dårlig på festsminke og sitter ofte mange dager før en fest og tenker på hvordan jeg skal sminke meg, så vil gjerne at du viser litt om det, og sminkevideoer er alltid veldig bra! 🙂
  Stå på videre med bloggen, kommer bare til å bli fler og fler lesere! 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 85. Du har supre innlegg! Elsker å lese innleggene dine, de er veldig til hjelp. Fortsett sånn!
  1 lodd, for kommentar. 😉

  Edit: 1 lodd

  Svar
 86. det eg kunna ha tenkt meg å sett meir av er korleis du oppbevarer sminka di:) for kvar gong eg ser ein slik video blir eg så inspirert til å omorganisere mi eiga sminke. det hadde òg vore veldig gøy om du kunne lage innlegg der du sammanlikna produkt, altso billige vs dyre produkt 😀 eg har ikkje så mykje pengar, slik det hadde vore kjekt om eg kunne ha kjøpt gode produkt til ein billigare penge 😀
  btw digger deg 😀 !!!

  Edit: 1 lodd

  Svar
 87. Jeg skulle ønske at du kunne legge ut flere sminkelooks, videoer og oppdatere bloggen din litt oftere 🙂 gjerne et innlegg om hvor sminken burde oppbevares og hvorfor 🙂

  tusen takk for en fantastisk fin og nyttig blogg/nettside. <3

  Edit: 1 lodd

  Svar
 88. Jeg syns virkelig bloggen din er super som den er, men kanskje enda flere sminkelooks, for dine aminkelooks overgår det meste 🙂 gjerne også «hvordan bruke produkt», eks hvordan bruke paint pots, fix+, pigmenter osv. Sånne produkter som gjerne har flere bruksområder, eller ikke er helt klart hva man skal bruke til 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 89. Fantastisk ny blogg Malin!
  Jeg liker bloggen din veldig godt slik som du gjør nå.
  Liker å lese om nye nettsider, og innkjøp.
  Kunne gjerne tenkt meg flere videoer av sminken du gjør:)
  Liker også hverdagsinnleggene dine som dukker opp av og til:)

  Edit: 1 lodd

  Svar
 90. Hei, jeg vil gjerne mer om sånn grunnleggende hårpleie. Kanskje et innlegg med hvorfor/hvor ofte man skal bruke proteinkur og fuktighetskur. Hvilke ingredienser man skal være obs på i hårprodukter osv. 🙂
  Ellers liker jeg veldig godt omtalene dine og dagens sminkelooks, fortsett med de! Er alltid herlig med litt inspirasjon 🙂

  Edit: 1 lodd

  Svar
 91. Har skrevet blogginnlegg og delt på facebook 🙂
  Ønsker guide(helst video) om napping/fargin av bryn, hvordan du pleier huden, forskjellige hårfrisyrer, video om hvordan man legger blush/solpudder, hvilke ingredienser som ikke er bra for ansikt/hår, tips om hjemmelagde hårkurer/ansiktsmasker. Hvordan pleie forskjellige typer hud osv 🙂

  Edit: 6 lodd

  Svar
 92. http://unahanseen.blogg.no/1339015577_beautyfuzzcom__konkur.html Her er innlegget mitt, og jeg vil gjerne lese flere omtaler om forskjellige produkter, slik at jeg vet hva som er verdt pengene, og hva som ikke er verdt det. Også vil jeg gjerne at du poster flere sminkevideoer osv, for det er utrolig gøy og se, og i tillegg henter jeg masse inspirasjon fra det. Hadde også vært kult om du postet litt flere av de «how to» videoene/innleggene, der du viser f.eks. hvordan du depotter øyenskygge osv!:-) Jeg har også skrevet en status på facebook, hvor jeg har linket til nettsiden din:-)

  Edit: 6 lodd

  Svar
 93. Jeg har gjort absolutt alle loddene. Du kan gå inn på min blogg og lese innlegget og skrevet mye på facebook. Bloggen min er suhv.blogg.no! Jeg har veldig lyst til å se flere videoblogger og din sminkeorganisasjon. Jeg liker også å lese innkjøpene dine, så det vil jeg kanskje også se litt mer. Kanskje flere sminkelooks på video! Jeg vil også si at du gir meg utrolig mye inspirasjon og du har gjort meg mer erfaren innen sminke! Gleder meg til å se hvem som vinner!

  Edit: 6 lodd

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.