Pakke i posten: Marc Jacobs, NYX, Pureology ect..

Jeg har hatt «shoppestopp» siden august og har klart meg fint, helt til oktober måned – da måtte jeg bare handle en parfyme som jeg luktet på når jeg var innom Kicks i Sverige. Og når den ble lagt i handlekurven la jeg også inn litt flere bestillinger på andre ting som jeg «trengte»…

Pureology Perfect 4 Platinum spray // Joico K-PAK Revitaluxe salon size // Wella Color Fresh Silver 8/81 // Korres Milk Proteins // Yes To Cucumbers // Forever Natural Bamboo Hair Turban // Palladio Rice Powder // NYX Matte lipstics  // NYX Soft Matte lip cream // NYX lipgloss.

CherryCulture hadde nylig salg og da måtte jeg ha noen NYXprodukter, jeg var også tom for Korres Pomegranate sminkefjerneren min og det var Feelunique også så da kjøpte jeg Milk Proteins for å prøve den, og slang like så godt med Yes to cucumber i tilfelle jeg ikke liker Milk Proteins. Så ble det litt hårstasj som jeg trengte, men bare vent til du ser parfymen jeg kjøpte – Den er så nydelig!


Marc Jacobs Dot EDP – Se så søt flakong, og lukta er bare helt nydelig. Et eget innlegg på denne parfymen kommer ganske snart!

 

Ellers ønsker jeg dere alle en kjempefin søndag videre!
-Har du prøvd MJ parfymen? 

17 kommentarer om “Pakke i posten: Marc Jacobs, NYX, Pureology ect..”

 1. Så søt parfyme! Jeg kjøpte Daisy i ministørrelse pga den fine flaska, men syns desverre den er litt før søt. Speaking of søt lukt. Gleder meg til å høre hva du synes om de stinkende NYX-leppestiftene, hehe 🙂

  Svar
  • Ja, sant den er 😀 <3

   Såg du hadde omtale på dei for litt siden, jeg har bare latt dei ligge til jeg fikk alle pakkene så jeg kunne lage "pakke i posten" innlegg - så jeg har ikke prøvd dei endo 🙂

   Svar
 2. Så flink du er som har hatt shoppestopp! 🙂 Jeg er veldig spent på NYX leppeproduktene, så ønsker gjerne omtale/swatches av de. 🙂 Dot-parfymen ser SÅ søt ut! 🙂

  Svar
 3. Har du noengang handlet som vanlig kunde hos britique.com ?
  Vurderer å bestille derfra siden prisene er greie, og de har så ekstremt stort utvalg, spesielt på mac sminke. Hadde blitt glad om du hadde gjort en omtale av nettsiden.

  Svar
  • Har handla der som vanlig kunde ja – Kjøpte bl.a Chanel Bronzeren min der og fikk pakken kort tid etter:) Det står at det tar 5-7dager (?) men for meg tok det ca. 2 uker (noe som er normalt fra nettbutikker i england). Jeg vet ikke om de har raskere leveringstid der nå ettersom jeg ikke har handlet der på en stund 🙂

   Svar
 4. Detter er litt «random» men jeg lurer på om du vet om en trygg side man kan får tak i concealeren fra amazing cosetics?

  Svar
 5. Haha, her har det også vært shoppestopp lenge.. Sparekontoen vokser mot det målet jeg sparer til, men du og du så kjedelig det er 😛
  Spent på omtale av hårkuren. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg synes om revitaluxe i forhold til de to andre K-pak kurene 😛

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.