Omtale: Redken Extreme Shampoo og Balsam


I det siste har jeg hatt fokus på å styrke håret etter det ble bleket i tuppene – Så jeg kjøpte inn produkter fra Extreme serien til Redken som er spesielt for bleket/skadet hår som trenger proteiner. Nå er både shampooen og Balsamen brukt opp og her kommer omtalen.

Som jeg nevnte ovanfor er Extreme proteinserien til Redken – Har du kjemiskbehandlet hår, som f.eks bleket, er Extreme serien perfekt til deg. Har du tørt hår av andre årsaker er All Soft serien bedre for deg siden den er fuktgivende, mens Extreme er protein og gjennoppbyggende. Trenger du begge to er Real Control serien perfekt da den er en blanding av Extreme og All Soft.

Les også: Redken Extreme Anti Snap
Les også: Hårprodukter til de forskjellige hårtilstandene.

Lukta på Extreme serien er helt fantastisk, den lukter litt søtt/vaniljeish – Egentlig litt vanskelig å forklare hvordan den lukter, når jeg tenker meg om. Men jeg er ikke alene med å like lukta, jeg fekk en kommentar nylig som lød slik » Ikkje for å hørra tvilsom ut her no, men den shampooen lukta faktisk godt»…  Ja, det var en mann som sa!

Shampooen gjør håret rent på en skånsom måte, men jeg føler den alene ikke gjør noe med å gjennoppbygge håret siden den bare vasker håret rent. Men balsamen og hårkuren gjør noe med håret, spesielt hårkuren. Balsamen lukker skjellagene og gjør håret mykt og lettere å gre. Hårkuren kan jeg lage en egen omtale på, men jeg kan si såpass at den gjør mest for håret etter min meining.

Som jeg har sagt før så er det ingen produkter som kan fikse håret ditt 100% etter det er blitt skadet, slitt hår må klippes. Men produkter som disse kan gjøre håret litt bedre og ikke minst forhindre at det blir mer skadet.

Siden dette er en proteinserie kan den gjøre håret litt trått, men jeg føler jeg ikke har hatt det problemet med disse – Men nå kombinerer jeg alltid proteinprodukter med produkter som også gir fukt og det kan hjelpe veldig. Så sliter du med at håret blir trått så prøv å bruk en fuktgivende hårkur i tillegg før du bruker balsamen eller lignende.

Jeg elsker disse produktene, og kommer sikkert til å kjøpe de igjen, men jeg liker å bytte ut produktene når jeg har brukt dem opp, så jeg kommer nok ikke til å kjøpe Redken Extreme shampooen og balsamen med en gang.

Anbefales !

Pris:
90,-/104,- hos Feelunique.

Karakter:
6 av 6

 

– Har du prøvd Extreme serien til Redken?

12 kommentarer om “Omtale: Redken Extreme Shampoo og Balsam”

 1. Hei! Elsker bloggen din 🙂 Kan du lage et innlegg om hva du har brukt opp denne måneden? Synes de innleggene er interessante 🙂 Stå på!

  Svar
 2. Hei, og tusen takk for ekstragreiene du sendte med paletten jeg kjøpte av deg 🙂 Min første, men definitivt ikke siste sigmabørste!

  Jeg liker Extremeserien, men kan ikke bruke den over lengre perioder, kun en gang innimellom. Den er rett og slett for sterk for pysehodebunnen min for jevnlig bruk. Tror det var på makeupalley jeg leste at flere slet med det samme.
  Tror det er Sls’en i den jeg reagerer på. Pureology brukes til vanlig her, selv om den ikke lukter like bra som redken extreme 🙂

  Svar
 3. Jeg likte ikke denne serien og like heller ikke lukta, synes den var kvalmende… :/
  Frisøren mener jeg ikke trenger proteiner, men fukt, så Redken sin «All soft»-serie passer meg mye bedre, spesielt elsker jeg hårkuren i All soft-serien 🙂

  Svar
 4. Hehe, du har heeelt motsatt effekt enn meg med å bruke denne serien.håret mitt ble så sykt trått og så ikke fint ut.

  Men tipper håret mitt er sikkert helt anderledes enn ditt også. Mitt hår er naturlig veldig tykt og farget.
  All soft er helt fantastisk på mitt hår:) Har reddet håret mitt<3 fra å være en stor hårball til normalt, glatt og fint.
  Alle som har naturlig tykt og tørt hår må prøve All soft fra Redken.
  Har enda ikke prøvd Real control, redd det ikke skal gi samme effekten.
  Så om du enda ikke har prøvd Redken, prøv All soft:)

  Jeg bruker shampoo, balsam daglig og hårkuren jevling 1-2 ganger i uken og anti snap i tuppene.

  Svar
 5. Redken sin Antisnap frizz eller hva den heter(også blå flaske lik den på bildet) er KNALLGOD og super på tørre,slitte å frissete tupper! Et must å ha!!:)

  takk for en super blogg:)

  Svar
 6. Etter å ha tatt i og skylt ut shampoo, hvilken rekkefølge tar du balsam og kur i?

  Shampoo – balsam – hårkur
  eller
  Shampoo – hårkur – balsam

  Eller holder det å kun bruke en av delene i samme dusj?

  Har ekstremt slitt hår, som har blitt ødelagt av bleking og antipermanent.

  Svar
  • Shampoo, kur og balsam 🙂 Alltid det, for balsam lukker skjellagene og da får ikke hårkuren trukket skikkelig inn ( hvis du bruker balsam før hårkur) 🙂 Å avslutte med balsam er et must 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.