Hudfarget eyeliner


For en stund siden såg jeg etter en ny hudfarget eyeliner og kjøpte inn både NARS og GloMinerals sine. Jeg fikk raskt en ny favoritt og skrev en omtale på den ene eyelineren. I dette innlegget tenkte jeg å ha en liten sammenligning på de tre nude eyelinerene jeg har og skrive litt om de – Hvorfor liker jeg den ene bedre enn den andre ect.

Som noen av dere kanskje vet er det den fra NARS som er favoritten blant disse tre eyelinerene – det er fordi den har minst rosa i seg og er mer gul slik som min undertone er. Det med undertoner er egentlig bare pirkete etter min meining når det gjelder eyeliner, men jeg liker å matche litt. Du kan fint bruke den fra NARS selvom du har rosa undertone eller Stila sin hvis du har gul undertone – Jeg har brukt Stila Topaz i åresvis og den har veldig rosa/fersken undertone.

Hvorfor nude eyeliner?

Dersom du vil ha et våkent og åpent blikk anbefaler jeg heller en nude/hudfarget eyeliner i stedenfor en hvit på våtkanten. Det er fordi en hudfarget eyeliner ser mer naturlig ut og ikke så hardt. Både hvit og hudfarget eyeliner vil åpne blikket ditt og dempe rødhet på våtkanten. Bruker du lyse farger på våtkanten, slik som f.eks hudfarget eyeliner, vil øynene dine også se større ut.

Det finnes mangen forskjellige hudfargede eyelinere, men disse er de tre jeg nå har i samlingen min. Alle de tre er gode på hver sin måte:


Stila Topaz – Er en veldig kremete eyeliner, den er så kremete at den kan i noen tilfelle påføre for mye eyeliner. Den er veldig god og godt pigmentert, men vær lett på handen når du påfører denne. Stila Topaz er den eyelineren av disse tre som er mest rosa/fersken farget. Den sitter på i noen timer og enda lenger dersom du legger et fargeløst pudder over eller en øyenskygge i tilsvarende farge. Dette har vert favoritten min i mangen år, den er fortsatt god, men jeg liker de to nye eyelinerene mine litt bedre. Det er Stila som er mest pigmentert og går lettest på våtkanten av alle disse tre eyelinerene.

110,- hos Feelunique.

 


GloMinerals Peach
– En godt pigmentert eyeliner med fersken/beige undertone. Den glir lett på huden, men ikke like lett på som Stila sin, man må dra eyelineren ca. to ganger frem og tilbake for å få nok farge på våtkanten. Den smitter ikke av og sitter på i noen timer – Den har ca. lik holdbarhet som Stila sin, men setter du denne med et fargeløst pudder eller øyenskygge i tilsvarende farge vil du låse produktet slik at det sitter lengre på våtkanten. Dette er også blitt en av mine favoritter og ligger tett under NARS sin hudfargede eyeliner. Grunnen til at den ikke slår NARS sin eyeliner helt ( men bare nesten) er at denne er litt mer fersken farget enn Nars sin som er ganske gul. Denne er den billigeste eyelineren av de tre nevnte.

93,- hos BeautyBridge.

 


NARS Rue Bonaparte
– Denne eyelineren har en gul undertone, den ser nesten ut som en concealer når den er swatchet. Den er godt pigmentert, men man må la denne gli på våtkanten ca. to ganger frem og tilbake for å få farge der. Ekstra pluss er at denne må ikke spisses med blyantspisser, man trenger bare å skru på enden for å få mer produkt ut. Den har en lang holdbarhet, litt lengre enn Glo og Stila, og enda lenger dersom du setter produktet med et pudder. Dette er min favoritt nummer én (!) mest pga. at den har en gul undertone, men også fordi den sitter lengst på.

155,- hos HQHair.

 

 

– Har du en hudfarget eyeliner du vil anbefale ?
Ha en superfin mandag videre, jenter! 

 

 

20 kommentarer om “Hudfarget eyeliner”

 1. Heisann 🙂
  fin blogg! jeg bare lurte på om du kunne lage en sminkekolleksjon siden jeg tror du har masse interesange sminke produkter :))

  Svar
  • Heisann, tusen takk for det:) <3
   Jeg har lovet en sminkekolleksjonsvideo ganske snart, men er litt opptatt med nye fag og skole for tiden..
   Men jeg lover å filme så snart jeg har tid 🙂

   Svar
 2. Hei! 🙂

  Tusentakk for nyttig informasjon, du er kjempeflink! Jeg skal så snart som mulig ned og kjøpe meg en hudfarget eyeliner.
  Ha en fin mandag videre du også 🙂

  Svar
 3. jeg kjøpte nars etter anbefaling fra deg i Usa, og som jeg tror jeg har skrevet før (iallefall tenkt å skrive), så var jeg ikke i tvil når jeg swatchet den og stila sin side om side! Kjempe fornøyd med den fra Nars, tror faktisk jeg aldri vil ha en annen nude i samlingen min! (hvis ikke samleren i meg tar overhånd og bare kjøper stila og for å ha den, hehe) 🙁

  Svar
  • Ja, det er smak og behag 😀 Jeg prøvde å ta bilde med eyelinerene på våtkanten, men fikk ikke frem fargene, så alt så likt ut. Men det er forskjell på dem, selv på våtkanten 🙂

   Svar
 4. Jeg bestilte sminke for litt over 2700 kr på feelunique. Blir det toll og moms, da? Jeg er kjemperedd for at jeg skal få toll på flere tusen kroner! Kan du forklare litt om hvordan dette fungerer, og hva jeg eventuelt kan gjøre? På forhånd takk! 🙂

  Svar
 5. Jeg bestilte fra rock the catwalk forrige fredag (12\10),og når jeg skriver inn confirmation number på customer servicen deres,kommer det opp en beskjed.Thank you for your payment! Once payment is verified, we will ship your order within 24 to 48 hours.Thank you for your payment! Once payment is verified, we will ship your order within 24 to 48 hours.Faren min betalte med paypal,og pengene er trukket fra konto.Det står at den er shipped,og shipping code kommer opp.Betyr det at den kommer snart,eller må man gjøre noe mer?Og hvor lang tid tar shippingen ca,bor i nordnorge 😉 Håper på svar!er litt frustrert nå 😀

  Svar
  • Kommer litt an på hva du ønsker primeren skal gjøre ( utenom å holde på sminken og fylle inn porer) skal den vær oljefri (for fet hud) ect.
   Jeg tror jeg har et innlegg på anbefalte primere, MakeupMekka sin er en av de 🙂

   Svar
   • Søkte litt på bloggen din, men fant bare for øynene. 🙂 jeg får prøve igjen! Tenkte for kombinert hud i alle fall. Og som ikke gjør huden for oljete i løpet av dagen (noe smashbox sin gjør 🙁 )

    Svar
 6. Flott innlegg Malin. Jeg har faktisk ikke somlet meg til å kjøpe en hudfarget eyeliner enda, selv om jeg har hatt lyst på det LENGE. Har mest lyst på den fra NARS. 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.