Omtale: MakeupGeeks Eyeshadows

For litt siden kontaktet Brittany fra MakeupGeek som sa at hun og Marlena hadde vert innom bloggen min og likte den. De ville sende meg noen øyenskygger som jeg kunne plukke ut selv. Nå har jeg testet de en stund og er overbevist – JEG SKAL HA FLER !

For desse øyenskyggene er fantastiske å jobbe med. De er pigmenterte, har perfekt konsistens som verken er for tørr eller våt, sitter godt og lenge på samt er enkle å blende/duse ut. Kvaliteten er lik MAC sine øyenskygger, men prisen er mye lavere.

Som med MAC sine øyenskygger kan du også velge om du skal ha de i refill eller i slike bokser. Jeg foretrekker refill fordi jeg da kan lage meg paletter som tar mindre plass. Refillene kommer i lik embalasje som MAC sine refiller kommer i, bare med masse farger og flott motiv. Refillene er magnetiske slik at du kan sette dem rett i palettene uten å tenke på å lime på magneter.

Øyenskyggene har samme størrelse som MAC sine refills, så de passer oppi hullene i en MAC palette. Refillene er magnetiske, men de matcher ikke MAC sin magnet. Men du kan lime på en magnet som matcher MAC sine paletter og du kan da plassere de i palettene og de vil sitte fast. Jeg har mine i Z-paletten hvor magnetene matcher.

 

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Burlesque // Cocoa Bear // Glamorous // Envy // Poolside // Mango Tango..

Utvalget av fargene er stort, og forhåpentligvis blir det større. Du får fargene i forskjellige finisher, noen matte, mens noen er mer skimmrende. Øyenskyggene er talc- og parabenfri og de testes ikke på dyr. Hver øyenskygge inneholder 1.8g som er litt mer enn hva en MAC øyenskygge inneholder (1.3g).

Jeg er iallefall veldig imponert over desse øyenskyggene og kommer garantert til å skaffe flere, om ikke alle, når jeg får lønn. De er billige og har god kvalitet som både profesjonelle Makeup Artister og nybegynnere kan bruke.

Anbefales !

Pris:
Refill – $5,99
Pan –  $7,99
…. hos MakeupGeek
Karakter:
6 av 6

 

Produktet er sponset 

 

14 kommentarer om “Omtale: MakeupGeeks Eyeshadows”

 1. Vet ikke om jeg bør skrive det her, jeg, men jeg fant ut av det hemmelige prosjektet ditt!! Gratulerer Malin, dette blir superbra! Også digger jeg navnet 😀

  Stor klem fra Helene

  Svar
 2. Gratulerer med ny blogg. Så flott den er, og navnet du valgte likte jeg også:)

  Svar
 3. Gratulerer med ny blogg! 😀 Det var egentlig på tide. Er det deilig med full kontroll selv?

  Svar
 4. Øyenskyggene ser veldig fine ut, jeg venter på 5 MUG øyenskygger selv nå (inkl. Mango Tango), så er veldig spent. 🙂

  Svar
 5. Hey there, You have performed a fantastic job. I will definitely digg it and for my part recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this web site.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.