Pakke i posten: Kérastase, Clarins, Decléor, Dermologica, Caia cosmetics ++


Husker før i tiden hadde jeg en egen kategori/innleggserie på bloggen som jeg kalte for «PIP»  (Pakke i posten). I dag tar vi en liten tur tilbake i tid og kjører en god gammeldags PIP med masse knask som blant annet hudpleie, hårpleie, sminke og ting til klesvasken.

Hårproduktene i dusjen begynner å nærme seg tomme og jeg trenger derfor påfyll – Denne gangen gikk jeg for noe nytt som jeg ikke har testet før. Kjøpte også noe ny hudpleie fra Decléor, Dermologica og Clarins. Jeg har hørt mye bra om den nye hudpleieserien til Clarins, så blir spennende å teste både nattmasken og dagkremen.


Kerastase Blond absolu Balsam // Kerastase Blond absolu Shampoo // Kerastase Blond absolu hårkur  – 20% på Kerastase nå.

Decléor Lavande Fine Bath And Shower Gel // Clarins R-charge Relaxing Sleep Mask // Clarins R-boost Refreshing Hydrating Cream // Decléor Green Mandarin Overnight Bi-Phase Facial peel // Decléor White Magnolia Hand and nail cream // Dermologica Age Smart Multivitamin Power

Det har vært mye snakk om Tanrevel i det siste og jeg har falt for fristelsen. Jeg kjøpte meg et starter kit + en refill. Denne gleder jeg meg sykt mye til å prøve. Omtale kommer 😉


Tanrevel Starter kit // Tanrevel refill

Jeg er blitt helt hekta på Durance sine produkter til klesvasken. Jeg kan ikke huske at klær noen gang har luktet så digg etter vask. Vanligvis så forsvinner duften i plaggene etter de har ligget i skapet en stund, men med Durance kan jeg finne et rent håndkle jeg har vasket for flere uker siden og det lukter like fresht. Så jeg kjøpte litt påfyll av tøyvask/-mykner i 3 forskjellige dufter. Min favoritt er Lavendel og Cotton Flower.

Slang også med en universal vask i duften Grapefruit, pluss en duftkonvolutt i lavendel som jeg tenkte å ha på gjesterommet.

Jeg er også tom for min favoritt putespray fra L´Occitane og kjøpte denne gangen putesprayen i lavendel fra Durance – men helt ærlig så liker jeg bedre L´Occitane og kommer til å kjøpe den igjen når jeg har brukt opp denne nye.

Durance Lavendel vaskemiddel og tøymykner // Durance Cotton Flower vaskemiddel og tøymykner // Durance Lime Blossom vaskemiddel og tøymykner // Durance Grapefruit // Durance Linen Spray Lavendel // Durance Pillow mist Lavendel // Durance Lavendel  Sachet Perfume

Så slapp Caia Cosmetics ut en ny kolleksjon med highlightere og bronzere. Og da Bianca sa at dette var en kremete bronser bestemte jeg meg for at denne måtte jeg bare ha. Men den er ikke så kremete som jeg hadde håpet på. Likevel tror jeg at jeg kommer til å like denne, for den er ikke så tørr som vanlige pudder bronzer.


Caia Portofino Highlighter // Caia Antiqua Bronzer // Caia Bibbz Boom Boom lashes mascara 

Det var litt godsaker jeg har klikket meg hjem i det siste. Nå skal jeg bare legge de på plass i skuffer og skap slik at jeg kan ta de i bruk og teste de før jeg skriver omtale.

 

Q: Har du kjøpt deg noe fint i det siste ? Del gjerne i kommentarfeltet 🙂

 

2 kommentarer om “Pakke i posten: Kérastase, Clarins, Decléor, Dermologica, Caia cosmetics ++”

 1. Så mye gode og spennende produkter du har kjøpt! Har så lyst til å teste ut Caia bronzeren og mascaraen – hører gjerne hva du synes om de. Er også spent på tan revel, ser alle influensere snakke om den men lurer på om den er så bra som de skal ha det til. Har inntrykk av at den ikke gir så mye farge, men kan være man ser bedre i virkeligheten. Selv har jeg kjøpt rensebalm, tonic, serum og øyekrem fra Darphin, Wella color fresh og Björn Axen saltvannspray til håret. Gøy å prøve ut nye ting!

  Svar
  • Hei, takk for kommentar <3
   Jeg har gått til innkjøp av dark fargen til tanRevel nå for det er som du sier: Litt lite farge 🙂

   Darphin, så spennende 😀 anbefaler du deres produkter forresten? Gi gjerne en oppdatering dersom du liker produktene 🙂
   Wella color fresh er nice, spesielt toner til blondt hår 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.