Omtale: SunSilk deodoranter


Hårpleieprodusenten SunSilk kom i år ut med tre deodoranter. Jeg så dem i forbifarten da jeg var på butikken og raska med meg to forskjellige dufter for testing. Nå har jeg testet dem i to måneder og kan dele med dere hva jeg syns.

Disse deodorantene er blitt testet både i en aktiv- og ikke aktiv hverdag. For eksempel en rolig dag på hjemmekontor eller en litt mer «aktiv dag» på laboratoriet eller tur med hundene.

Deodorantene fåes i duftene «Coconut Care», «Passion Punch» og «Bright blossom». Det er dokumentert at disse deodorantene har en effekt mot svette i 48 timer. De skal også være alkoholfri og dermatologisk testet.


Bright Blossom –
Vi kan starte med den jeg likte minst, nemlig «Bright Blossom». Den har en frisk, litt fruktig, blomsterduft. Ikke slik bestemorparfyme, men mer fresh. Duften er helt OK, men ikke min favoritt.

Man lukter friskt og godt under armene i starten, nå er ikke jeg er en person som svetter så mye under armene, men denne blomsterduften endret seg i løpet av dagen til en litt mindre fresh og ubeskrivelig duft (uansett om jeg var aktiv eller ikke). Virker nesten som at den ikke går overens med de naturlige duftene som kroppen har – For det er ikke en svettelukt, men en ubeskrivelig ikke-så-fresh duft.


Coconut Care –
Denne gledet jeg meg mest til å teste og sparte derfor den til slutt. Oh Lordy-lord hvor digg denne lukter – Skikkelig sommerferie feeling. Denne har, som du sikkert skjønner, en deilig kokosnøttduft. Duften varer lengre enn det Bright Blossom gjør og duften endrer seg ikke i løpet av dagen.

Jeg har ikke merket noe ubehag i form for kløe eller irritert hud ved bruk at disse deodorantene. Som sagt det eneste negative er duften på Bright Blossom som forandret seg utover dagen. Coconut Care anbefaler jeg virkelig til alle som digger kokosduft !

Pris:
29,- i dagligvarebutikker

Karakter:
Bright Blossom 2 av 6
Coconut Care 6 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.