Oppbevaringstips #1 – Skuffedelere

IMG_0011
Er det en ting jeg aldri blir fornøyd med så er det hvordan sminken min er organisert, men i dag tror jeg at jeg endelig har funnet noen «kurver» jeg er fornøyd med – og disse skal jeg tipse dere om i dag!

Til nå har jeg vert mest fornøyd med slike små kurver man kjøper på Europris, men har blitt lei og vil bytte dem ut i noen lyse kurver i stedet, og idag da jeg var innom Clas Ohlson for å kjøpe noen greier fant jeg disse geniale oppbevaringskurvene (SmartStore Classic).

IMG_0014

Du får de i forskjellige størrelser og kombinasjoner –  jeg valgte å kjøpe den med tre store og tre små, disse kostet 49kr pr. pakke og passer perfekt i både ALEX kommoden og MALM sminkebordet fra IKEA.

IMG_0018

Så nå har jeg fått ryddet litt ekstra og ikke minst kastet litt sminke som jeg har oversett da jeg hadde en «kaste-rydde-dag» tidligere i år. Gu´så deilig dette var!

 

Q:Hva bruker du til å oppbevare sminken din i? 🙂

 

36 kommentarer om “Oppbevaringstips #1 – Skuffedelere”

 1. Hvor mange får du plass til i Malm sminkebordet? Har det selv, og kunne tenkt meg nok «kurver til å fylle hele skuffen.

  Svar
 2. Hei! Du kunne ikke vært en engel, å sende meg link til disse på mail? 🙂 Da hadde jeg blitt suuperglad, jeg trenger virkelig slike selv!

  Svar
 3. Ååå, dette ble jo super flott 😀 Har hvert på leting etter slike, men litt usikker på om dem vil passe i min brede Alex seksjon fra IKEA. Skuffene i den er ikke like høye, noen er lave og noen er høye 🙂

  Svar
 4. Hei, jeg har det MALM skrivebordet og har lett lenge etter kurver som jeg kan oppbevare sminken min i, så kom jeg over innlegget ditt! Tusen takk! Det jeg lurer på er antall kurver som må til for å fylle skrivebordet og hva slags kurver.

  Svar
 5. Hei!

  Husker jeg feil at du har hatt et innlegg hvor du har forklart hvordan man får skuffen på Malm sminkebordet til å komme helt ut..?

  På forhånd takk for svar.

  Svar
 6. Hei, jeg lurer på om du får skuffen til sminkebordet helt ut? For det gjør ikke min.. i såfall hvordan? 🙂

  Svar
  • Heisann !

   Det finnes forskjellige måter å gjøre det på. Beste er å søke på google eller se how-tos på YouTube.
   Søk: «Ikea Malm Dressing table how to extend drawer» eller noe i den dur 🙂

   Svar
 7. hei, eg har dette malm sminkebordet.
  Eg ser du har skrevet at en må ha 3 store og 3 små, men det er små mange forskjellige størrelser på linken du la i kommentarfeltet. Hvilke mål har boksene dine?

  Svar
 8. Hei. Kjøpte 2 pakker med denne. Så det ble for lite. Men du snriver at disse passet perfekt? Men du er jo da nødt til å ha masse plass bakerst bak de da? For dette ble ikke mye perfekt i mitt malm sminkebord.. og med en pakke til ser jeg jo at jeg fortsatt har plass til mer på siden.

  Svar
  • Hei,

   Jeg har 9 slike store bortover og de passer perfekt hos meg. Ja det er plass bak, men siden skuffa ikke går helt ut så har jeg ikke noe greier bak der heller, men hender jeg har backups på produkter der hvis jeg ikke har plass andre steder 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.