Omtale: Yves Rocher Kremøyepenn – Eyeliner

For litt siden fikk jeg denne eyelineren i posten fra Yves Rocher. Den omtales som intensiv og dekkende med beroligende mandeolje fra økologiske avlinger. Yves Rocher kaller den for «Kremøyepenn», men er det samme som en eyeliner.

Produktet kommer i en leppestift lignende beholder – Den skrus opp og ned akkurat som en leppestift. Selve eyelineren/produktet er kjegleformet, altså den er tynn og spiss på tuppen og blir bredere mot «roten».

Det første jeg tenkte når jeg såg dette produktet var – Hvordan skal man få spisse den når den begynner å bli flat på tuppen? Trikset er å legge den sidelengs inntil huden når du påfører, og ikke påføre direkte fra spissen. Da vil den holde seg spiss. Det tok litt tid før jeg ble vant med å bruke produktet, men når man først har fått det til så er den faktisk ganske enkel og rask å bruke.

Fargen er intens sort og den gir fra seg farge lett, konsistensen når den kommer på huden er kremete – Så den er lett å blende ut. Den kan brukes på huden og på våtkanten. Holdbarheten på våtkanten er OK, mens på huden har den en veldig god holdbarhet. Når den først setter seg så sitter den godt, men før den har satt seg så kan den smitte litt av rundt øyet.

Den kan fint brukes som base i en smoky eyes sminke siden den er så lett å smudge ut og lage en sote effekt med, men siden den er så tykk og uvanlig form så er den ikke så enkel å lage tynne vinger og linjer med. Så derfor bruker jeg den mest som base og på våtkanten – Det hender jeg legger den på lokket som eyeliner også, men vinger lager jeg heller med en sminkebørste og geleyeliner.

Dette er en veldig god og rimelig eyeliner..
.. Anbefales!

Pris:
99,- hos Yves Rocher

Karakter:
5 av 6 


Produktet er sponset

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.