Dagens sminke: Purple Rain

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Nå er jeg på´an igjen med å teste nye Sigma sminkebørster, og jeg poster like så grett resultatet av dagens testing. Jeg gikk for litt lilla og rosa idag siden vi nærmer oss snart Valentinsdagen. Jeg drog også fram 88 paletten etter gammelt for å teste børstene på billige øyenskygger også.

Jeg fikk også spørsmål fra en leser i sist «Dagens sminke» innlegg, om jeg kunne skrive hvor jeg bruker de forskjellige produktene. Som for eksempel at jeg skriver navnet på øyenskyggen og hvor jeg har påført den – Hvis flere av dere vil jeg ska gjøre dette så skrik ut i kommentarfeltet.

 

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)

Produkter:
Urban Decay Primer Portion
MAC Painterly Paint Pot
CoastalScents 88 shimmer palette
MUS Pollution e/s
MAC Blacktrack fluidline
L`Oreal 4D mascara
Ardell Demi Wispies Løsvipper
Sigma Make Me Blush Travel brushes

 ♥

Ønsker dere alle en superflott tirsdag!
– Hvilken farger forbinder du med Valentinsdagen?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.