Omtale: Ysl Rouge Volupté Leppestift


I blant så liker jeg å skjemme meg litt bort på litt mer lukseriøse produkter enn MAC produkter – Og i det siste har jeg kjøpt litt forskjellige YSL leppestifter. De er litt dyre, men absolutt verdt prisen.

Jeg har lenge vert fan av #1 Beige nude fargen fra Ysl. Dette er en som jeg har kjøpt flere ganger fra bl.a Allcosmeticswholsale. Men når Feelunique fikk inn dette merket, bl.a leppestiftene, har jeg kjøpt to nye farger. Og etterhvert som jeg har kjøpt flere så vurderer jeg bare å kjøpe enda mer, fordi YSL leppestifter er bare… fantastiske.

Det er ikke bare leppestiften alene som gjør produktet fantastisk, men også det lukseriøse og flotte etuiet som har en fin gullfarge og fint design med YSL logoen rundt. Så hele opplevelsen, utseende og hvordan leppestiften føles på leppene er tilsammen fantastisk.

Finishen til YSL sine leppestifter er glossy, men uten shimmer og glitter i seg. Selve fargen er matt, men har som sagt ett fint lag med gloss over seg – Så det ser ut som man har litt lipgloss over. Leppestiftene er svært kremete og behaglige på leppene, men noen av fargene kan føles litt uttørkende. Ingen av leppestiftene gir noe fukt, bare en nydelig farge.

Leppestiftene er også veldig pigmenterte, så jeg pleier å gå over med fingeren for å blende fargen lett slik at det ikke blir alt for sterk farge på leppene – Så leppestiftene er absolutt drøye i bruk og man vil ha desse lenge.

Jeg har ingenting negativt å si om YSL sine leppestifter, prisen er gjerne litt høy, men som jeg har sagt i tidligere innlegg – Alle jenter fortjener å skjemme seg litt bort med litt lukseriøse produkter i blant. Min favoritt er nå #27 Rose Paris, som er en nydelig rosafarge. Perfekt til sommeren!

Pris:
220,- hos Feelunique.
Bruker du kodeord MALLO2012 får du rabatt.

Karakter:
6 av 6

27 kommentarer om “Omtale: Ysl Rouge Volupté Leppestift”

 1. Har du prøvd volupte sheer candy? Er ikke så fan av ekstremt pigmenterte leppestifter fordi jeg synes det blir litt voldsomt på mine lepper.. Er mer fan naturlige lepper til mer øyensminke..

  Er enig i at designen er lekker<3 hadde gjort seg med en slik i veska;)

  Svar
 2. Hei, jeg er på utkikk etter ei nettside som har stort utvalg av MAC produkter, men de sidene du anbefaler har ikke alle produktene jeg er på utkikk etter. Vet du av noen sider som har enda litt større utvalg?:-)

  Svar
 3. Hva blir billigst av å handle på nett og å ringe å bestille da?:-) produktene er jo billigere på nett, men med frakt og moms blir det kanskje det samme?

  Svar
  • Det er billigere å handle på nett ja. Ikke alltid man trenger å betale moms, noen nettsider skriver jo lav verdi ( de fleste ebayselgere gjør det sålenge du spør dem). Bestille over telefon må du jo betale 219kr i gebyr i tillegg til prisen på produktene (som er dyrere i Norge enn utlandet) :/

   Svar
 4. Fin omtale! Synes to av de ser litt uttørket ut som du nevner.. Men det kan jo bare være pga bildet 🙂 Ha en flott helg.

  Svar
  • Ja, noen av de er litt tørre – Men på bilde har jeg også blandet dei godt inn med fingen og da fjernet litt av den glossye finishen:) Men med en god leppebalm under så går det fint 🙂

   Tusen takk, ha en flott helg du også 😀

   Svar
 5. Åh, så dumt 🙁 er så usikker på å handle fra utlandet. Anbefaler du meg å handle fra ebay eller en sv de sidene du har anbefalt på bloggen?:-D
  Takk for hjelpa! 😀

  Svar
  • Er du ny med ebay og usikker på hvordan du vet 100% sikkert at du kjøper et ekte MAC produkt så anbefaler jeg nettsidene. Men vet du hvordan du handler ekte mac og sånt på ebay er det egentlig akkurat det samme 🙂

   Jeg er veldig glad i Allcosmeticswholesale.com – Men se på «trygge ebayselgere» (søk i søkefeltet9 lista mi der finner du ebayselgere som selger ekte mac 🙂

   Svar
 6. Ja, jeg var inne på noen av de du hadde listet opp på ebay 😀
  Jeg får bare prøve meg frem 😀

  Svar
 7. Jeg har en slik leppestift i #13, men ikke veldig fornøyd med den egentlig.. for pigmentert for meg, i tillegg til at jeg syns ikke den legger seg fint på (den klarer alltid å legge seg ujevt selv om jeg har skrubbet leppene før jeg legger den, finner den tørre områder som den fremhever). Men synes fargen er veldig fin da 🙂

  Svar
  • Ja, de er veldig pigmenterte – Ett tips er å legge en leppebalm under eller en leppeprimer. Da vil de legge seg penere syns jeg:) I tillegg blender jeg den litt ut med fingen 🙂

   Svar
 8. Jeg leste på den gamle bloggen/siden din om at du hadde handlet på britique.com? Jeg har tenkt å bestille meg noe der nå, men lurer på hvordan den «handler for deg»-greia fungerer? Kan du gi med noe info om dette? Hva vil det si å handle med paypal? 🙂

  Svar
  • Ja, det var via «Vi handler for deg» jeg kjøpte Chanel Bronzeren. De hadde ikke den inne på det tidspunktet så jeg spørte de på chatten om dei kunne få tak i den for meg og hvor mye det ville bli. Så fekk eg prisen og så sa jeg at jeg ville kjøpe. 2-3 uker etter fikk jeg den i posten 🙂

   Jeg har en egen post om paypal – I menyen under header er det en knapp som heter Netthandel, der står det «Paypal og sikkerhet» der får du info om hva det er og hvorfor det er så bra med paypal 🙂

   Svar
 9. Er en sucker for de stiftene selv.. Har 5 stk, litt trist å tenke på summen av dem men er så utrolig fornøyd! Skal nok kjøpe #30 selv snart:)

  Svar
 10. Elsker elsker elsker disse leppesiftene, har 3stk selv. 2 av de er samme farge 30# faubourg peach var livredd for at de skulle gå ut av produkjon så sikret to 🙂

  Svar
 11. Jeg har bare en, og jeg elsker designet på den. Men jeg bruker den ganske sjeldent fordi den er nesten for kremete for meg. Tror jeg må teste og gni den godt inn i leppene med fingrene. 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.