Omtale: Redken Extreme Anti Snap (Leave in treatment)


For noen måneder siden kjøpte jeg Anti Snap igjen, men brukte veldig lite av den fordi jeg brukte den kun der hvor det rosa feltet mitt var. Nå som jeg har ombre hår er denne brukt mye mer og jeg har blitt forelska i dette produktet igjen.

For mangen år siden brukte jeg denne når jeg var helt blond så jeg vet jo at dette produktet er fantastisk, men jeg har aldri skrevet omtale på dette produktet så jeg føler det er på tide med en omtale nå.

Dette er en varmebeskyttende leave-in kur som forhindrer at håret brekker ved børsting og forebygger skader og splittede tupper. Den gjennoppbygger håret, gir kontinuerlig pleie og styrker hårets kjerne – Som jeg har sagt før blir håret aldri helt 100% friskt ved kuring, men du kan forbedre det og forhindre at det blir mer skadet. Har du slitte tupper bør du klippe de for å få det helt friskt.

Jeg elsker lukten på Extreme produktene – De lukter litt søtt, vaniljeduft, uten at det blir kvalmende. Duften på Anti Snap henger lenge i håret, noe jeg syns er veldig positivt siden jeg liker at håret lukter godt.

Anti Snap består av 18MEA som gir beskyttelse og glans, samt Ceramider og proteiner som gjennoppbygger/reparerer og gir «støtte» til hårets struktur. Extreme serien er som sagt for skadet/slitt hår og perfekt dersom du har bleket det eller utsatt det for andre kjemiske behandlinger. Jeg har ikke så veldig slitt hår, bare litt her og der, og syns det holder med Anti Snap. Hadde jeg hatt veldig slitt hår hadde jeg gått for Cat Protein Reconstructing Treatment som er en «sterkere» proteinkur og helt fantastisk til veldig slitt hår (!).

Det er viktig å nevne at dette produktet beskytter mot varme fra føning, men skal du bruke rettetang, krølltang eller lignende bør du bruke en varmebeskyttende spray i tillegg.  Jeg bruker denne varmebeskyttende hver gang jeg har dusjet og skal føne det og er veldig fornøyd – Tuppene blir mindre porøse og jeg merker mindre til at hårstrå brekker. Jeg sørger også for å bruke fuktkurer i blant da proteinkurer kan gjør håret litt trått (ikke mykt).

Som sagt har du veldig slitt hår ville jeg gått for Cat kuren, men har du litt slitt hår her og der og bruker mye varmeverktøy så anbefaler jeg Anti Snap.

Pris:
130,- hos Feelunique.

Karakter:
6 av 6

 

17 kommentarer om “Omtale: Redken Extreme Anti Snap (Leave in treatment)”

 1. Denne har jeg også og bruker den etter hver hårvask. Jeg merker stor forskjell de gangene jeg ikke bruker denne, så denne fungerer virkelig og bruker den nå fast. Den gjør i alle fall mitt hår mykt og det ser sunt ut 🙂 Mulig jeg skal prøve den Cat kuren når denne er tom..for når jeg striper håret hjemme, er det super viktig å tilføre masse masse proteiner, så takk for tips!

  Svar
 2. Hej! Vilken fin blogg du har! Kikade in här för första gången idag och jag kommer defenitivt att titta in igen 🙂

  Kolla gärna in min skönhetsblogg 🙂

  Önskar dig en fin dag! Kram

  Svar
 3. Jeg er helt enig. Jeg har slurvet litt og ikke brukt denne på en stund, men da jeg leste omtalen din i går måtte jeg bare bruke den igjen. Merker vanvittig forskjell på tuppene og de er nå myke og fine igjen 🙂

  Svar
 4. Hvordan bruker du denne? Funker den utenom varmekur? Eller må du bruke varme på håret for at den skal fungere, tuppene mine er helt ute å kjører nå så lurer på om jeg skal kjøpe den eller cat kuren for å få dem mykere og hindre splittede tupper 🙂

  Svar
  • Tar den i tuppene når håret er vått og enten lar det lufttørke men noen få ganger føner jeg det også. Den trengs ikke «aktiveres» med varme for å funke:) Det er en helt vanlig leave-in men også varmebeskyttende.

   Svar
 5. Hei! Vet dette er et ganmelt innlegg, men håper du kan svare meg likevel 😀 Kan denne taes i hele håret? (Tenker på de gangene jeg vil ha varmebeskyttelse i hele håret) Og vet du om jeg kan bruke vanlig hårkur og hårolje i tillegg til denne? 🙂

  Svar
  • Du kan ha i hele håret, men den er mest ment for svak/skadet hår (som oftest er i ut i lengdene/tuppene).

   Du kan fint bruke vanlig hårkur og olje sammen med denne, men et lite tips er å bruke olje ETTER du har brukt varmeverktøy så du ikke «fritere» håret 🙂

   Shampo -> hårkur -> balsam -> anti snap -> varmeverktøy -> hårolje

   Svar
 6. Tusen takk for svar! 😀 Den kan ikke skade håret selv om jeg bruker den på hele håret? Håret mitt er jo bare slitt nederst. Er liksom så unødvendig å ha en varmebeskyttende i tillegg, hvis jeg ikke må.:-)

  Svar
  • Anti Snap er fin som varmebeskyttende til føning, men skal du bruke rettetang / krølltang ect. gir ikke denne god nok beskyttelse alene.

   Du kan ha den i friskt hår uten at den gjør noe, men best å være sparsom å heller bruke den på slitt hår 😉

   Personlig bruker jeg min anti snap kun ut i lengdene hvor håret er slitt, så sprayer jeg en varmebeskyttende spray over hele håret. Skal jeg anbefale et produkt som gjør alt må det bli Kerastase sine varmebeskyttende kremer – de beskytter og pleier, og jo mer varme du bruker jo bedre pleie gir dem. Den grønne er for slitt hår og den oransje er for tørt hår.

   Svar
 7. Tusen takk for gode tips! Skal absolutt sjekke ut Kerastase!:-) Jeg bruker ikke rettetang/krølltang så ofte, men har så skjørt hår, så er fint å ha et produkt som beskytter skikkelig. At de gir pleie i tillegg er jo en stor bonus! Tusen takk for hjelpen 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.