Omtale: Yes to Cucumber Soothing Natural Glow Facial Towelettes

Jeg kjøpte 2 pakker for en stund siden, nå har jeg bruk de så lenge at jeg er klar for en omtale. Jeg hørte om  «Yes to..» produktene for første gang hos Ingrid og Jarmaine på Youtube og har hatt lyst å teste de siden.

«
Yes to..» produktene kommer i flere varianter, som Yes to Cucumber som er for sensitiv hud, Yes to Carrots som er for tørr hud, Yes to tomatoes som er for fet hud, Yes to Blueberrys som er for moden hud.

Jeg var ute etter en sminkefjerner i serviettform etter at min MAC wipes pakke ble tom, og da ble det disse.
Og jeg må si jeg er veldig fornøyd med produktet – Ansiktet føles så fresh etter jeg har brukt en serviett at jeg nesten får lyst å bruke dem hver morgen som en «Våkne opp serviett» i stedenfor sminkefjerner som jeg egentlig kjøpte dem for.

Serviettene føles kjølende, oppkvikkende og de lukter friskt og godt. Hvis du har prøvd kalde agurkskiver på øynene og hvor våken/fresh du føler deg etterpå så gir desse serviettene samme følelsen.

Produktet er 98% naturlig, oljefri og hypoallergenic.

Du kan bruke de når som helst og til hva som helst. Du kan bruke de på reise, på flyet, på kvelden til å fjerne sminke, om morningen for å få deg til å våkne, i løpet av dagen for å få en mer fresh følelse, etter trening/joggeturen. Ja, til alt!

Jeg liker disse serviettene godt, de er også veldig billige og jeg kommer nok heller til å kjøpe disse enn MAC sine sminkeservietter. Eneste som er litt minus er at de kan være litt tørre og man må ofte bruke to servietter for å fjerne all sminken – Men da er det greit at de er så billige!

Produktet har også vunnet «Allure Best of Beauty: Natural Wonders 2011.»

Pris:
£4,99 hos Feelunique ( gratis frakt ).

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.