Omtale: Yves Rocher Couleurs Nature Leppestift

Dette er to Limited Edition leppestifter fra Yves Rocher. Det står at desse skal vær fuktighetstilførende samt gi en flott farge på leppene.  Jeg har testet dem i en uke og er klar for omtale.
Jeg fikk to farger, en i «Klarrød» og en i «Beige rosa». Begge har en nydelig parfymert duft. De er begge behagelige å ha på leppene, leppe føles ikke tørre.

Konsistensen er kremete og god, fargene er godt pigmenterte og inneholder ingen shimmer, men gir en glansfull finish for det. De sitter godt og lenge på, men Klarrød sitter lengst på.

Det er ikke mangen røde leppestifter jeg passer, men «Klarrød» passet jeg faktisk. Klarrød er en knallrød farge, denne passer veldig bra til dere med varm eller nøytral undertone. Den føles kremete og god på leppene, men den er litt tørrere og mer matt enn Beige Rosa.
«Beige rosa» er en nude/beige farge. Når jeg såg fargen på nettsiden må jeg innrømme at jeg ikke syns den såg særlig fin ut, men når jeg fikk den i posten så såg den annerledes og mye finere ut. Denne er ikke så pigmentert som Klarrød, denne er min leppefarge så den gir ikke mye annet en glans på mine lepper. Denne er mye mykere og «fuktigere» enn Klarrød – Denne føles nesten som smør når man tar den på, veldig behaglig på.
Leppestiftene inneholder:
– Sheasmør: næringsgivende egenskaper
– Aprikosolje: næringsgivende egenskaper, fuktighetsgivende
– Sesamolje: gir næring og fuktighet til huden.

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Klarrød // Beige rosa.

Jeg liker desse leppestiftene veldig godt, spesielt Klarrød, og har begynta å ha den med i veska mi. Nå går jeg mye med røde lepper fordi jeg endelig har funnet en som ser smashing ut på. Jeg pleier å påfører med en leppepensel for mer presis påføring.
Pris:
109,- hos Yves Rocher
Karakter:
Klarrød: 6 av 6
Beige Rosa: 4 av 6
Produktet er sponset

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.