Omtale: Yves Rocher Couleurs Nature Neglelakk

Dette er en «glødgivende» neglelakk fra Yves Rocher. Den er fra kolleksjonen Couleurs Nature.
Jeg har testet fargene «Klarrød» og «Aubergine» som er to flotte høstfarger for neglene. 

Begge neglelakkene trenger kun 2 lag, Klarrød kan man faktisk klare med bare 1 strøk også.  Begge har sterke farger som dekker neglene. De er enkle å påføre, men jeg syns Klarrød var lettere å få et jevnt resultat med enn Aubergine. Men jeg liker fargen til Aubergine bedre enn Klarrød ( jeg passer ikke røde negler).

 

 

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Aubergine er en nydelig dyp lilla farge, flott nå om høsten. Den har en flott blank/glossy finish, ingen glitter. Jeg følte jeg fikk best resultat når jeg la 2 strøk med denne. Konsistensen på denne neglelakken er litt tykkere enn Klarrød, og er derfor litt vanskligere å få jevnt resultat. Men dette er min favoritt blant de to lakkene.

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Klarrød er en rød farge med glossy finish, ikke glitter. Denne var som sagt veldig enkel å påføre og allerede med første strøk så syns jeg det ble et jevnt og flott resultat. Noen av neglene trengte jeg ikke det andre strøket en gang.
Konsistensen er noe lettere enn Aubergine og legger seg jevnere på. Denne fargen passet jeg ikke helt, så den var ikke en favoritt. Men holdbarhet og hvordan den går på osv er super.

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Begge varer lenge, men dette har litt med base og topcoaten man bruker, jeg brukte Opi Ridge filler som base coat og Yves Roches sin fast drying top coat over, og da varte neglene i 2 dager (uten flassing av lakk). Hvis jeg brukte Seche Vite top Coat varte lakken 3 dager.

Pris:
59,- hos Yves Rocher

Karakter:
Klarrød –  Fargen får 3/6 og konsistens får 6/6.
Aubergine – Fargen får 6/6 og konsistens får 4/6.

Produktet er sponset. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.