Omtale: md formulations – Clearing Complex Masque (ansiktsmaske)

En ny favoritt i samlingen min, et must have for alle med fet og uren hud eller sorte prikker .
Dette er en dyprensende ansiktsmaske med trippel peeling effekt som gjør en grundig jobb på å fjerne urenheter og sorte prikker ( hudorm). Den har en grønnaktig farge og ingen spesiell god duft ( leirelukt).
Jeg har hatt en del sorte prikker på nesa og allerede etter første bruk med denne merket jeg en stor forskjell.

Den kan fint brukes av menn også. Det tok litt tid, men etter en stund klarte jeg å overtale Espen til å prøve den og han likte resultatet den gav – YES!

Den er overlegen på sorte prikker og urenheter. Jeg har prøvd alt i fra nosestrips til andre leirmasker og ingen har fungert så bra som denne. Men bruk en god fuktgivende maske etter du har brukt denne maska, selv om denne skal gi fukt så føler jeg at den fjerner fukten i stedet. Og da er det viktig å tilføre huden fukten igjen. Jeg bruker Matis eller Decleor sine fuktmasker.

Du kan bruke den i hele ansiktet eller på områder hvor du føler du trenger det. Har du kombinert hud (fet t-sone, normal/tørre kinn) kan du f.eks bare bruke denne i t-sonen.  Jeg brukte denne i hele ansiktet, men trappet ned til bare nesa ettersom urenhetene har forsvunnet og det er på nesa de sorte prikkene er.

Påføring:
Smør et tykt jevnt lag over hele ansiktet eller områder i ansiktet. Vent 15 minutter også skyll av med lunket vann. Avslutt med en fuktgivende maske (sov med den over natten om du kan).

Pris:
20,99 pund hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

2 kommentarer om “Omtale: md formulations – Clearing Complex Masque (ansiktsmaske)”

  1. Hei! Har du testet sånne tekstilansiktsmasker?
    fungerer de? De jeg har funnet på nettet har vært ganske billige men vet ikke helt om de har noe for seg? se http://www.theglow.no for å se hva jeg snakker om.

    Susanne

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.