Omtale: Sigma Extravaganza 29 Brushes Complete Kit 18k Gold – Sminkebørster

  
For ca. 3  måneder siden kom Sigma ut med Extravaganza kitene hvor sminkebørstene deres inneholder 18 karat gull i den metalldelen (ferrules) mellom bust og skaft. Jeg fikk tilsendt dette fantastiske kitet og har brukt det mye den siste tiden.

Jeg må innrømme at jeg var veldig redd for å bruke desse børstene i starten pga. gullet. Jeg var redd for at når jeg måtte vaske børstene så kunne såpa sette flekker på det. Men det gjor det heldigvis ikke !

Dette kitet inneholder 29 av Sigmas bestselgende sminkebørster, til både ansikt, øyner og lepper – Jeg har alle desse børstene fra før bare uten gull og de er like gode. Det er akkurat den samme børsten bare litt med sofistikert med gull og shiny håndtak istedenfor matt håndtak og vanlige ferrules.

Børstene dette kitet inneholder er:


F55 // F50 // F15 // F35 // F30 // F20 // F25 // F10 // F05 // E50 // F40 // F60 // F65 // E60 // E55 // E30 // E70 // F75 // F70 // E40 // E25 // E35 // E45 // E20 // E15 // E65 // E10 // E05 // L05

Jeg elsker desse børstene, akkurat like mye som jeg elsker de originale/gamle børstene. Og jeg har jo skrevet omtale på alle desse før, så jeg føler dette innlegget blir litt repitisjon av dei gamle omtalene – For det er jo trossalt de samme børstene bare m/ gull. Derfor skriver jeg ikke så utfyllende omtale av selve børstene denne gang.

Desse børstene er fantastiske og jeg kommer til å kvitte meg med noen av de gamle Sigma børstene mine fordi jeg trenger ikke to av hver børste – mulig det blir en Sigma konkurranse hvor jeg setter sammen små kit av børstene og deler ut på bloggen, dersom det er ønskelig (?)

Desse børstene kommer med en flott «perm» som du oppbevarer børstene i. Denne permen er solid og tykk og har plass til 29 børster. Jeg liker denne permen mye bedre enn slike brushrolls fordi den er mer solid og beskytter børstene enda bedre. Det som er så fint er at nå får du denne permen i andre børstekit også, altså ikke bare til desse børstene med gull – Håper Sigma kommer til å selge permen separat, slik som dei gjorde etterhvert med desse børsteholderene.

Skal du ha sminkebørster anbefaler jeg sterkt Sigma sine børster, men ikke desse i gull. De er like gode og fantastiske som de originale ( det er samme børsten), men man trenger ikke gull for å lage flotte og profesjonelle sminkelooks – dette med gull er mest for spesielt interesserte eller for folk som har masse penger de vil sløse.

Kjøp heller de originale uten gull, de er like gode !

Pris:
$510 for Extravaganza gold hos SigmaBeauty (med gull)
$89 for Essential kit hos SigmaBeauty (uten gull)
$149 for Premium kit hos SigmaBeauty  (uten gull)

Karakter:
6 av 6

Produktet er sponset

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.