Omtale: Wella Professionals Enrich Self-Warming Hårkur

Jeg fikk teste denne for en stund siden i en frisørsalong og syns hele konseptet var spennende og litt annerledes. Jeg likte også resultatet den gav og kjøpte derfor fullsize av denne hårkuren etter jeg hadde prøvd den. Nå har jeg prøvd den litt flere ganger og kan dele med dere hva jeg syns.

Dette er en hårkur som faktisk blir varm, veldig varm, når du påfører denne i håret. Den skal bare virke i et halvt minutt før du skyller den ut. Den skal i følge Wella gi fukt, reparere og beskytte tørt og skadet hår. Håret skal bli glansfult og mykt etter bruk.

Denne hårkuren inneholder ingredienser som skal vær bra for tørt og skadet hår. Som aprikos olje, sheasmør og silke ekstrakt. Den lukter helt greit, men jeg må si jeg ble veldig skuffet da jeg fant ut at den ikke luktet aprikos. Jeg trodde denne skulle lukte aprikos fordi den hadde aprikosolje i seg, men det gjor den altså ikke. Den har en duft jeg ikke klarer å beskrive, men den luker helt greit – Sånn typisk Wella produktlukt.

Man bruker denne etter man har skylt ut shampooen enten som en kur eller som en balsam (Edit: Ja, denne kan brukes som en balsam i følge frisøren min). Ha tørre hender og handkletørt hår når du påfører fordi da vil du få best effekt. Påfør i lengdene og la det virke i 30sekunder før du skyller det ut. Du kan avslutte med en vanlig balsam dersom du ønsker det, jeg varierer litt på det.

Håret blir glansfult og mykt, jeg syns den gav godt med fuktighet og håret ble mindre brusete og vilt. Håret ble mye enklere å kamme og børste etter bruk. Jeg bruker den som en fuktgivende balsam/kur etter jeg har brukt Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor hårkuren – Og sammen blir håret helt fantastisk.

En kjempegod hårkur, men syns de kunne jobbet litt med å fått en bedre duft på den – Den har en litt kjedelig duft.
Anbefaler denne som fuktkur eller som en avsluttende balsam dersom du bruker proteinkurer, som f.eks Joico K-Pak. Men den kan fint brukes som kur / balsam dersom du ikke bruker proteinkurer óg.

Pris:
£9,85 hos Feelunique (gratis frakt)

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.