Dagens sminke: Gold & Purple-Grey


Jeg tester ut flere nye SigmaBeauty kits nå og leker meg derfor med litt øyensminke. Og her er resultatet av dagens test – En lilla/grå sminke med gull i, såkalt Sandwich makeup (når ein har en annen farge i midten og to like farger i ytre- og indre del av øye).

Jeg såg en slik look for litt siden og syns den var så fin, så jeg prøvde å lage en lignendes bare med min lille twist på den. Jeg har brukt tape i ytre kant av øyet for å få en slik rett og ren kutt. Så har jeg lagt en lilla/grå farge i ytre del av øyet og i indre øyekrok. Så har jeg tatt en gull farge og lagt den på midten av øyet. Jeg har gjort det samme under nedre vippekant også.

Så la jeg gull eyeliner ved siden av dette rene kuttet i ytre del av øyet, som jeg laget ved hjelp av tape. Så la jeg noen flotte løsvipper og avsluttet med litt mascara…

Produkter:
MAC Painterly Paint Pot
MAC Unflappable e/s
MAC Goldmine e/s
MAC Soft Brown e/s
MAC Brule e/s
NYX Slide on Pencil Glitzy Gold
NYX Slide on Pencil Jet Black
Red Cherry Lashes #1
L´Oreal 4D mascara
Sigma Make Me Blush Travel Kit
Tape (Teip)

Ha ein strålendes flott torsdag, jenter!
– Snart helg!

En kommentar om “Dagens sminke: Gold & Purple-Grey”

  1. Elsker denne looken og har kjøpt de fargene du har brukt. Kan du forklare hvor du har lagt de ulike fargebe?
    Lene:-)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.