Omtale: Sigma Mrs. Bunny Blue Travel Kit – Sminkebørster


Jeg elsker de syntetiske Sigma sminkebørstene, SIGMAX og Precision. Og da jeg hørte at Sigma skulle komme ut med flere børster med syntetisk bust ble jeg superglad! Nå har jeg testet desse og er klar for å dele mine meninger.

Jeg har dem i travelsize, men desse børstene kommer i fullsize også. Det som skiller travelsize og fullsize kitet er størrelsen på håndtaket og at travelsize inneholder 7 børster, mens fullsize inneholder 12 børster. De inneholder de samme børstene, men travelsize mangler de 5 ekstra børstene som fullsize har.

Les også: Omtale: Sigma The Cities Collection Brushes

Fullsize kitet har samme børstene som «Complete kit» har bare alle er syntetiske, mens i Complete kit er det en blanding av syntetiske- og naturhårbørster.

Her er hva Travelsize kitet inneholder og hva dem er gode til:

E30 Pencil – God til presis påføring av øyenskygge, f.eks under øyet eller i globalen.

E40 Tapered Blending – God til å påføre concealer og blende ut øyenskygger med.

E55 Eye Shading – God til å påføre øyenskygge med

E65 Small Angle – God til å legge øyenskygge under nedre vippekant og smudge eyeliner med.

F30 Large Powder – God til å påføre pudder og bronzer med.

F40 Large Angled Contour – God til å påføre blush og legge kontur med.

F60 Foundation – God til å legge krem- og flytende foundation med.

 

Som sagt elsker jeg de syntetiske børstene, de er så gode til krem- og andre våtprodukter. De er også veldig myke og gode mot huden. Men bruker du mye pudderprodukter syns jeg faktisk at naturhår børster er bedre enn syntetisk – Men det smak og behag. Du kan fint bruke syntetiske børster til pudderprodukter også.

Børstene er kompakte og motstandsdyktige, de blender lett inn foundation og andre produkter.
Det jeg var mest spent på var hvordan «Tapered Blending børsten» var i bruk – Om de blender like godt som de andre Sigma blendebørstene i naturhår.  Og jeg må faktisk si jeg ble imponert, selvom det er syntetisk bust så gjor den en god jobb. Jeg har laget to sminkelooker med desse børstene som dere kan se selv hvordan blending og resultatet ble – Buckwheat Rule og Cut Crease.

Handtaket er ikke altfor kort, så de kan fint brukes til hverdags, ikke bare på reiser. Børstene kommer i en handy sylinderformet boks. Denne boksen kan du bruke som brush-holder, siden du får to kopper som du kan ha børstene ståendes oppi på sminkebordet ditt.

Vasketest

Børstene verken røyter eller farger av i vask. De fleste børster pleier å røyte litt, spesielt noen av de større pudderbørstene til Sigma – Men ingen av desse i røytet verken før, under eller etter vask. Så de bestod vasketesten.

Det eneste jeg syns dette kitet mangler er en skikkelig eyeliner børste. Small Angelet blir litt for tykk til eyeliner bruk, men den er god til å smudge eyeliner og legge øyenskygger med. Så en eyeliner børste hadde gjort seg, ellers er det ingenting negativt å si på dette kitet.

Pris:
Travel – $59 hos SigmaBeauty (fåes også i svart til samme pris)
Fullsize – $109 hos SigmaBeauty (fåes også i svart til samme pris)

– Ps: bruker du koden 0112XJML får du 10% på hele bestillinga (gyldig til 31.01.12) 

Karakter:
5.5 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.