TAG: The Fall Favorites 2015

YouTuberen Jaclyn Hill, som dere alle garantert kjenner til, laget en tag for en stund tilbake som jeg gjerne vil gjøre her på BeautyFuzz.com. Det går ut på å fortelle om mine favoritter om høsten i de forskjellige kategoriene.

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet dine favoritter for jeg liker å prøve ut nye ting/se nye tvserier og filmer. Har du blogg og har gjort denne tagen så legg igjen linken til blogginnlegget ditt så jeg kan lese om dine favoritter 🙂

 

IMG_0643
Favoritt duftlys – 
Uten tvil Bath & Body Works Marshmallow Fireside, men liker også Leaves veldig godt. Marshmallow Fireside minner meg om tiden jeg og min kjære var i New York og han fridde til meg. Ikke bare minner den meg om noe bra, men den dufter helt fantastisk og jeg blir bare glad inni meg av å kjenne lukten. Marshmallow Fireside lukter faktisk marshmallows blandet med duften av bål eller brent ved – det høres jo egentlig ikke noe godt ut, men jeg lover dere at den lukter fantastisk godt. Leaves lukter som jul egentlig, litt som gløgg, julekrydder blandet med epler eller varm eplesider.

 

IMG_0647
Favoritt leppefarge – 
For øyeblikket er jeg veldig glad i komboen MAC Whirl Lipliner og MAC Faux Lipstick. Og ja, grunnen til at Whirl ser slik ut er at hunden min liker den også veldig godt. Jeg er også blitt veldig forelska i NARS Raquel lipstick. Både NARS og MAC sine leppestifter er kremete og godt pigmenterte, har god holdbarhet og glir fint og lett på leppene. Prisen er litt drøy på NARS sin leppestift, mens MAC er mer tilgivelig. MAC produktene fåes her, mens NARS fåes her (Gratis frakt, refunder toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

IMG_0645
Favoritt drikke –
Jeg er veldig glad i en stor kopp med varm te. Før var jeg veldig glad i Earl Grey med sitronskive i, men nå må jeg si at min absolutte favoritt te om høsten er «Twinings Eple og Kanel». Den på bildet, «Twinings Winter Spice», er også god.

Favoritt høstmat – Denne er vanskelig, men jeg kan fortelle at det ikke er fårikål for det avskyr jeg. Tror jeg må si viltgryte da det er det eneste jeg kommer på som er vanlig å spise om høsten.

 

IMG_0649
Favoritt blush – 
For tiden har jeg likt veldig godt NARS «Outlaw» blush. Det er den perfekte høstblushen for lys nordisk hud. Outlaw er en dyp rosa/bringebærfarge med hint av gullshimmer i. Når jeg bruker denne blushen ser det ut som jeg har vert ute i kulden, med andre ord gir denne en naturlig farge til kinnene. NARS sine blusher fåes her. (Gratis frakt, refunder toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt)

Favoritt klesplagg – Sort skinnjakke og langt, burgunderfarget skjerf jeg kan surre rundt halsen.

Favoritt film – Alle sier Hocus Pocus, så jeg måtte til slutt se den selv og den var OK den, men ikke min favoritt. Tror min favoritt høstfilm er «You´ve Got Mail» med Meg Ryan og Tom Hanks. En skikkelig kosefilm å sette på sene høstkvelder sammen med din bedre halvdel eller venner og familie. Filmen finner du nå på Netflix.

IMG_0658

Favoritt tvserie – Første jeg tenker på er Hart of Dixie. Jeg vet ikke hvorfor jeg forbinder akkurat den tvserien med høst for den tar jo med alle årstidene, men jeg begynta vel å se denne serien for noen år siden om høsten, og dette bildet her bærer jo litt preg av høst. Og Farmen selvfølgelig – ingenting er som å se Gaute komme riende på hesten opp tunet, jeg ler hver gang for det ser bare så teit ut :p

 

Favoritt halloweenkostyme – Jeg liker best å sminke andre til Halloween jeg. Så når jeg skal sminke meg selv etterpå så har jeg nesten ikke tid fordi festen starter så då må det bli noe raskt og enkelt. Men skal jeg velge en kostyme får jeg velge den jeg hadde i år – Brent og skallet på halve siden av ansiktet og brente klær (se bilde her).

 

Nå tagger jeg deg som leser dette til å gjøre denne taggen, om du har blogg eller ikke. Skriv dine favoritter  i kommentarfeltet, og har du blogg så legg igjen linken til blogginnlegget ditt – Jeg er nysgjerrig på deres favoritter 🙂

 

Q: Er det noen omtaler/blogginnlegg dere ønsker på bloggen fremover?
Ha en superflott onsdag videre!

2 kommentarer om “TAG: The Fall Favorites 2015”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.