Halloween 2015

IMG_9813
I fjor postet jeg en sminkevideo på hvordan du sminker deg som en zombie, men i år hadde jeg dessverre ikke tid til å lage noen sminkevideoer til halloween. Men tenkte allikevel å poste et blogginnlegg på hva jeg brukte til å lage Freddy Krueger sminken jeg la på min kjære i går til halloweenfesten.

Selv hadde jeg en veldig enkel og kjapp sminke, hvor halve ansiktet mitt var «brent» og halve hode var skallet. Det som var litt «tricky» var å få bald capen til å henge siden den var delt i to, men noen fliseklemmer var alt som skulle til..

halloween2015

Det jeg brukte til Freddy Krueger sminken var:
Mehron Flytende Latex
Bomull
Kryolan Aqua Color
Grimas Blood Paste
Ben Nye Death Foundation
Ben Nye Nose & Scar Wax
Bald Cap

Alt jeg gjorde var å først feste bald capen på hode med flytende latex, så dyppa jeg bomull i flytende latex og laget små pølser og plasserte de rundt i ansiktet for å lage mønsteret/hullene i ansiktet. Så la jeg foundation fra Ben Nye over og fylte inn hullene med en rødbrun farge fra Kryolan paletten – La også litt Blood paste over. For å få samme nesen som Freddy laget jeg en liten nesetipp av Nose & Scar Wax og festet den på nesa med litt latex.

Beklager for mobilbilder, jeg har egentlig en regel at mobilbilder ikke skal få sin plass på bloggen min, men jeg hadde ikke med speilrefleksen dessverre.

I morgen trekker jeg vinneren av konkurransen, du har fortsatt litt under en time på å kommentere og delta i konkurransen! Snakkes i morgen ♥

Q: Dersom du feiret halloween – hva kledde du deg ut som?

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.