Omtale: Urban Decay NAKED 3 palette

IMG_8882
Oh, the popular NAKED 3 palette!! Den har vert utsolgt evig lenge på HQhair og Lookfantastic og hadde release dato 21.desember, men når jeg var i Paris i begynnelsen av desember fant jeg den på Sephora og måtte selvsagt kjøpe den  for å teste den ut – Er den et must have eller ikke?

Jeg har alle tre NAKED palettene og tenkte å sammenligne de litt, er det nødvendig å ha den nye NAKED paletten? Hvilken av palettene er min favoritt? Og til slutt hvordan er kvaliteten og holdbarheten på øyenskyggene i paletten.

Det som skiller denne paletten fra de andre NAKED palettene er at denne har rosa undertone i alle øyenskyggene. Rosegull har vært en ganske så populær farge på det meste de siste årene – klokker, smykker og nå NAKED 3 paletten.
NAKED 2 paletten hadde en kald undertone, mens NAKED (1) hadde varm undertone på øyenskyggene.

IMG_8880

IMG_8869

Slik som de andre NAKED palettene inneholder også denne 12 forskjellige øyenskygger, denne gangen helt nye som ikke finnes i andre paletter, fra lys farge til en mørk brunsort farge. Det er 3 matte farger og 9 mer shimmrende/satin farger. I paletten får man også en «dual-ended» børste med en flat syntetisk børste i ene enden og en mer fluffy syntetisk børste i den andre. Man får også med tester på 4 av Urban Decays mest populære primere (Original,Sin, Eden og Anti-aging  ) som er nok til ca. én uke.

IMG_9271 IMG_9273 IMG_9274

 • Strange (Matte – hvit med rosa undertone )
 • Dust (Shimmer – lys rosafarge med mye rosa glitter)
 • Burnout (Satin – ferskenrosa med litt shine)
 • Limit (Matte – «Skittenrosa»)
 • Buzz ( Shimmer/Satin – Rosa som har en shiny finish med hint av små glitter.)
 • Trick ( Shimmer – Kopper/Rosegull med glitter )
 • Nooner ( Matte – Taupe/Brunrosa)
 • Liar ( Satin – Brunrosa med burgunder/lilla shine. )
 • Factory (Satin – Mørk varm brun med hint av rosa shine )
 • Mugshot ( Satin – Mørk kald brun hint av rosa shine. )
 • Darkside ( Satin – Mørk gråbrun farge med hint av lilla shine. )
 • Blackheart ( Shimmer – Brunsort med rosegull glitter )

Kvaliteten på øyenskyggene er som de andre NAKED- og Urban decay øyenskyggene, veldig pigmenterte og noen av øyenskyggene (spesielt fargen Dust) drysser veldig, så «fall outs» på kinnet må du regne med. På normal hud så creaser ikke øyenskyggene, men har du veldig oljete øyelokk er primer en god ting å ha ( Primer er god ting å ha uansett!).

IMG_9266 IMG_9267 IMG_9270
Naked // Naked 2 // Naked 3

IMG_9279

IMG_9281

Naked 3 er faktisk ikke min favoritt blant alle de tre Naked palettene. Som jeg har sagt før var NAKED (1) min favoritt, men har nå den siste tiden funnet ut at jeg bruker mest NAKED 2 paletten, NAKED 3 er faktisk den paletten jeg bruker minst. Jeg føler jeg må tvinge meg selv til å bruke denne paletten, jeg har ikke helt blitt venn med NAKED 3 – Den har fine farger og gode skygger, men fargene er ikke alltid de jeg er på jakt etter når jeg skal sminke meg.

Jeg liker NAKED 3, men jeg liker NAKED 2 og NAKED bedre 🙂

 

Pris:
368,- hos Feelunique
(Gratis frakt, refunderer toll/moms og 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ)

 

Karakter:
5 av 6

 

8 kommentarer om “Omtale: Urban Decay NAKED 3 palette”

 1. Hei! Er det slik at vi alltid får tilbake toll/ momsen? Er dette noe feelunique gir tilbake? Har aldri hørt om det før. Har veldig lyst på NAKED 2. 🙂

  Svar
 2. Jeg har Naked 2 Thea, og den er virkelig nydelig! finner alle mine hverdags favoritt skygger, til skygger når jeg skal sminke meg når jeg skal ut. ett must have!:)

  Svar
 3. God omtale 🙂 Utrolig lekre skygger på alle pallettene da 🙂 Alle er så fine på hver sin måte 🙂 Er så dårlig på øyenskygge jeg, dessverre :/ Burde bli flinkere til det 🙂

  Svar
 4. Kom over denne bloggen helt tilfeldig. Mange gode tips her, så blir nok en fast leser. 🙂 Jeg trenger råd ang øyenskygge, ønsker ikke skimmer, men noe mattere. Hva kan du anbefale. Er en voksen dame, med litt linjer på øyelokket. Håper du kan hjelpe meg i denne jungelen av produkter. 🙂

  Svar
  • Så hyggelig at du liker tipsene/bloggen 🙂

   Jeg anbefaler MAC sine øyenskygger, der finner du alle mulige finisher og farger. Kvaliteten er fantastisk.

   Litt rimligere så har du Inglot sine øyenskygger, også i mange forskjellige finisher og farger og fantastisk kvalitet.

   MakeupGeek ( da må du bestille på nettet) har også rimlige og gode øyenskygger – http://www.makeupgeek.com/store/eye-products.html?cat=82&manufacturer=6

   Er du på jakt etter matte bruntoner har Urban Decay en palette som heter NAKED Basics ( http://tidd.ly/d1cf7faa )

   Anbefaler en primer i samme slengen, Urban Decay Primer potion eller NARS sin eyeshadow primer. Dei vil få øyenskyggene til å sitte og ikke skli i fine linjer på øyenlokket/global og samle seg der ( «Creasing» ).

   Svar
 5. Jeg er litt motsatt av deg jeg, for jeg foretrekker helt klart Naked 3. Jeg har brukt den veldig mye siden jeg kjøpte den i februar. Synes fargene fungerer så fint sammen, og man kan gjøre så mye forskjellig. Synes sånne duse rosa og mauve-farger blir veldig kledelig og glamorøst også. 🙂 Liker de to andre palettene godt også, men de har blitt ganske glemt etter denne kom i hus. Min favoritt i paletten er Liar. 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.