Glossybox – Mars 2014

IMG_9251Da er endelig Glossyboxen for mars måned her og hvis dere har lest de siste Glossybox innleggene mine så har dere nok fått med dere at jeg har vert litt skuffet, men denne gang er jeg kjempefornøyd med Glossyboxen !

Denne månedens Glossybox inneholder flotte produkter jeg faktisk kan bruke, igjen en neglelakk, men den er også en neglelakk som kan brukes til å legge over en annen fin neglelakk. I denne boksen får man to superpigmenterte leppeprodukter fra det populære merket Sleek. Den ene fargen ser litt skummel ut, men på leppene er den ikke så lilla, men mer hot pink.

Les også: Andre Glossyboxer.

Man får også en bodylotion fra Mitchell and Peach, et merke jeg ble «introdusert» for i en tidligere Glossybox. Man får også med et kompaktspeil fra Me Me Me, to samples på denne populære Egyptian Magic Skin Cream og et gavekort på 100kr som du kan bruke på Bangerhead.

IMG_9253

IMG_9255

IMG_9258

Jeg er veldig fornøyd med denne månedens glossybox, spesielt at man får med et gavekort på 100kr som du kan bruke på mer sminke, men også for den inneholder disse to lipstainsene fra Sleek. Så thumbs up for mars boksen!

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

Q: Er du fornøyd med denne boksen?

 

 

5 kommentarer om “Glossybox – Mars 2014”

 1. Jeg sluttet å abonnere en eller annen gang i fjor, hovedsaklig fordi kundeservicen deres suger. Jeg mener, når jeg får produkter som er ødelagte, klager på disse og får beskjed om at jeg bør være takknemlig for at jeg får prøve nye produkter.. når jeg faktisk betaler godt med penger for en boks, så blir jeg forbannet. Jeg satte heller ikke pris på at jeg måtte kontakte kundeservice ved HVER ENESTE leveranse fordi noe var lekk, åpent, uttørket osv.

  Jeg vet ikke om jeg hadde vært fornøyd med denne boksen, jeg bruker ikke håndkremer, og ikke neglelakk, men Lip Poutene hadde jo vært morsomme å prøve. Nja, jeg er glad jeg sa opp abonnementet mitt, jeg. 🙂

  Ha en nydelig søndag videre, Malin!

  Svar
  • Oj, da har du vert uheldig :/ Eg har heldigvis ikke trengt å kontakte kundeservicen, og etter det du skriver nå er jeg glad for det 🙂

   Ja, jeg er ikke så glad i neglelakker selv, syns det har vert litt mye av det i disse boksene.. Marsboksen vs de to andre jeg har fått i år er mye bedre ! Liker godt disse lip poutene og gavekortet ^^. Håper det holder seg slikt og ikke går tilbake til slik det var 🙂

   Ha en nydelig søndag du og <3

   Svar
 2. Heeei!
  Dette har null sammenheng med posten, men jeg lurte på hva slags kamera du bruker for å ta nærbilder på blant annet smokey eyes tutorialen din? 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.