Omtale: Phyto PhytoGloss Platinum

IMG_9243
Vi blondiner som liker å holde bort gulskjær fra håret må bruke toner og lillashampoo i ny og ne. Jeg har testet en del lillashampooer og tonere og er stadig på jakt etter flere produkter å teste – nå har jeg testet Phyto sin «treatment» for platina og lyseblondt hår.

Jeg liker å ha en god lillashampoo eller lillakur som jeg bruker mellom striping/toning av håret mitt. Når jeg toner håret bruker jeg Wella Color Fresh Silver 8/81 (se før og etter bilde av den her) og den er til nå den beste toneren jeg har prøvd. Men jeg toner ikke håret hver uke, det kan bli litt dyrt, så da bruker jeg som sagt lillashampoo eller lillakur for å holde håret kaldest mulig mellom hver behandling.

Phyto er et merke som er kjent for å ikke inneholde silikon og parabener, man finner Phytoprodukter bl.a hos apoteker i frankrike eller i diverse nettbutikker og hos frisører. Phyto er også et dyrevennelig merke. Phytogloss består av 95% naturlige ingredienser og pigmentene i produktet er botaniske og skader ikke håret. Mangosmør er rik på fettsyrer som skal gi dyp næring til håret, Vitamin-E skal beskytte fargen og rapsolje skal gi god kambarhet ( redusere floker ).

IMG_9242

IMG_9244

PhytoGloss er en slags kur som man skal påføre i rent hånkletørt hår og lar virke i 5 min. Så skal man skylle ut og avslutte med en balsam. Phyto lover da at håret blir mykt og fargen blir mer intens eller kald ( spørs hvilken farge du velger ).

Jeg hadde først PhytoGloss i hånkletørt hår i 5 minutter og merket ingen forskjell. Uken etter prøvde jeg i 15 minutter og merket en liiiiiten forskjell, men ikke nok til å kalle denne en «kur som toner håret» – Jeg har prøvd lillashampoer som er bedre enn denne. Dessuten må man bruke en del for å dekke hele håret, for mitt hår måtte jeg bruke 6-7 pump med dette produktet, den var også vanskelig å fordele jevnt.

Den skal ha skryt for at den ikke inneholder silikoner og parabener, at den gjør håret mykt og glansfult, men det er det eneste positive jeg kan si. Det kan hende at de andre nyansene for farget hår er bedre, men jeg kommer ikke til å kjøpe disse igjen.

 

Pris:
200,- hos Feelunique
(Gratis frakt, refunderer toll og moms + 5% rabatt)

 

Karakter:
1 av 6

 

En kommentar om “Omtale: Phyto PhytoGloss Platinum”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.