Hos frisøren: Ombre hair


I dag har jeg latt håret få en liten overhaling hos min frisør Anita, med frisørprodukter fra Ariana. Jeg ville fjerne det rosa feltet på siden og få ombre hair slik at håret blir noen nyanser lysere nå som det er snart sommer.  

Jeg har fått farget etterveksten, klippet bort tørre og slitte tupper og bleket tuppene. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og kan nå gå sommeren i møte med litt mer lyst sommerhår. Jeg viste bilde av håret til Rachel Bilson og sa «Jeg vil ha sånn!» og slik ble resultatet 😀

Jeg har nå kjøpt inn lilla shampoo, Redken for men Silver Charge,  for å dempe rødtonene litt. Jeg ville ikke ha det helt blondt, kontrast til min brune hårfarge, men bare noen nyanser lysere slik at det ser mer sommerbleket ut. Jeg ville også ha det litt fremme i ansiktet slik at det ser litt mer «naturlig» ut.

Beklager sladdinga, men lover bedre bilde uten sladding og mer stylet hår senere. Nå har jeg bare litt saltvann i og fønet frem bølger. Skal få Espen til å ta bedre bilder i morgen, både bak og framme, med mer stylet hår og med sparkel i tryne 😉

 

Ha en fortsatt fin kveld, jenter!
– Hva har dere gjort på idag? 

 

15 kommentarer om “Hos frisøren: Ombre hair”

 1. Kjempe fint! 😀 Jeg liker veldig godt omtalene dine, du beskriver produkter på en så god og troverdig måte som er lett å forstår. I den sammenheng lurte jeg på om du kunne tenkt deg å teste forskjellige extensions? 🙂 Jeg er selv glad i å bruke extension når jeg skal freshe opp håret litt til fest osv. 🙂
  Ha en fin dag videre! 😀

  Svar
 2. Hei! 🙂 Jeg hentet nettopp en pakke fra feelunique og måtte betale 189 kr for toll.. Jeg har lest på bloggen din der det står om refundering av toll og moms, men jeg bare lurte på en ting: må jeg ikke oppgi kontonummeret mitt? eller finner de kontonummeret mitt ut i fra ordernummeret mitt? 🙂

  Svar
 3. sykt fint hår du har:) Rachel bison har fantastisk hår.sjøl har eg bare ein utvokste bob frisyre så va heilt kort i nakken før og mye lengre framme i fjor sommar. savne det langa håret mitt. det tar så sykt lange tid:p:D men e vertfall lengde på d nå:) fekk veldig lyst på mørkt hår nå igjen:D har sjøl heilt lyst nå.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.